First slide
Second slide
Third slide
Kadınlarda Kanserin 10 Önemli Belirtisi Nedir?
Kadınlarda Kanserin 10 Önemli Belirtisi Nedir?
Kulak Tüpü Nedir? Kimlere Takılır?
Kulak Tüpü Nedir? Kimlere Takılır?
Çocuklarınızı Beslerken Bunları Yapmayın
Çocuklarınızı Beslerken Bunları Yapmayın
Solunum Testi Nedir? Ne Zaman Solunum Testi Yapılmalıdır?
Solunum Testi Nedir? Ne Zaman Solunum Testi Yapılmalıdır?
Bisiklet Sürmenin Yararlarını Biliyor musunuz?
Bisiklet Sürmenin Yararlarını Biliyor musunuz?
Kıskançlık Paranoyaları Çiftler Arasındaki İlişkide Önemli
Kıskançlık Paranoyaları Çiftler Arasındaki İlişkide Önemli
Esrar nedir?
Esrar nedir?
Porno Film İzlemek Beyni Nasıl Etkiler?
Porno Film İzlemek Beyni Nasıl Etkiler?
Her şey Göründüğünden Farklı Olabilir
Her şey Göründüğünden Farklı Olabilir
Çoğul Doğum Nedir? Çoğul Doğum Nedenleri Nelerdir?
Çoğul Doğum Nedir? Çoğul Doğum Nedenleri Nelerdir?
Diş Kanaması Neden Olur?
Diş Kanaması Neden Olur?
Tahlil.com Doktorları  Her Gün Sorularınızı Cevaplıyor
Tahlil.com Doktorları Her Gün Sorularınızı Cevaplıyor
Z
CEVAPLANMIŞ SORULAR
1 gün önce
G
arkadasıma ailesi kan testi yaptıracak. arkadsm sigara kullanıyor. bu tahlilde ortaya çıkar mı?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
3 gün önce
G
Merhaba Hemogram LYM% + 50,2 % H(20 - 45) Biyokimya EAH T.Bilirubin 0.20 mg/dL N(0 - 1,2) Sodyum 145 mmol/L N(135 - 145) Hormon Vitamin B12 ...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
3 gün önce
G
BİYOKİMYA (yaş 15) Glukoz 97 Laktik Dehidrogenaz (LDH) 168 Demir (Serum) 86 UIBC (Demir Bağlama Kapasitesi) 292 Total Demir Bağlama Kapasite...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
3 gün önce
G
Sorunlu olan değerlerim Hormon C-peptid 3,51/0,75-3,5 Bİyokimya Trigliserid 407/0-200 Kolestrol 237/0-200 HDL-Kolestrol 33/5-55 LDL-Kolestro...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
2 gün önce
G
Merhaba. Cuma günü kanda gebelik tahlili yaptırdım. Bhcg 170 çıktı Pazartesi günü doktora ultrasona girdim kese oluşmamış gözükmüyor dedi am...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
2 gün önce
G
Merhabalar son adet tarihin 11.08.2017 adetim gecikince 15 eylül de betahcg yaptırdım değerim 57 çıktı bir hafta sonra 21 eylül de 222 çıktı...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
3 gün önce
G
Ilişkiden 50 gün Sonra yapılan evde gebelik testinin sonucu Güvenilir midir?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
4 gün önce
G
Total hcg yapıldı degerim 0.42 cıktı adetıme 2 hafta var hamile olabilir miyim?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
5 gün önce
G
Merhaba benim yaşlı bir hastam var. Kan tahlili yaptırdık ve WBC değer normalde 3.6 civarlarında olması lazımken hastada 2.65 çıktı bu ne an...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
5 gün önce
G
Hgb oranm 17.2 bunn bana zararini ve nasil korunmam gerektgini soyler misinz...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
6 gün önce
G
Merhaba hocam ben 17 yaşındayım ve boyum 1.56 boyum uzar mı veya ne yapabilirim. Annemin boyu 1.60 Babamın boyu 1.87 genetik olarak kendiliğ...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
6 gün önce
G
Abstinens Süresi : 5 Gün Liquifikasiyon Süresi :25 Dk. Viskozite VİSKOZ Volüm: 3.5ml pH: 8.0 Total Sprem Sayısı: 1.330.000MİLYON Sperm Sayım...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
6 gün önce
G
Merhabalar, partnerim ile sürtünme ilişkisi yaşadık. Ben de baksır vardı ama o çıplaktı. Boşalmadım. Ama acaba baksırdan vajinaya zevk suyu ...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
Son adet tarihim 7 Ağustos. 18 Ağustosta ilişkim oldu 19 Ağustos sabahı ertesi gün hapı aldım. 25 Ağustos beta hcg 0.1 çıktı. 20-26-31 Ağust...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
Beta hcg testi yaptırdım 0.2 çıktı adetim 3 gün gecikti fakat bu ay içerisinde 3 tane ertesi gün hapı da kullandım sizce durum nedir?...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
1 hafta önce
G
17 yaşındayım Nefroloji bölümüne 24 saatlik idrar ve kan tahlili vereceğim sigara içtiğim yukarıda yazdığım tahlillerde çıkar mı? Çıkmazsa d...
Tahlil.com
Tahlil.com doktorları tarafından verilen cevabı görmek için tıklayınız.
Z
BİLMENİZ GEREKENLER