20 yaşındayım sevgilimle birlikte 22 gün önce sürtünme yoluyla birlikte olduk unuttuğum şey önceki gece mastürbasyon yaptım_?

Yayın Tarihi : 2014/04/15 09:53 • Güncelleme Tarihi : 2024/03/16 23:56

20 yaşındayım sevgilimle birlikte 22 gün önce sürtünme yoluyla birlikte olduk unuttuğum şey önceki gece mastürbasyon yaptım ve pen*simin üzerinde sperm kalmıştı fakat sevgilimin vajinasına prostat sıvımın gitme ihtimali çok az sevgilimin adeti gecikti ve 8 gün görüyordu şimdi 2 gün sürdü risk var mı


Tahlil.com Cevabı : Zevk suyu olarak isimlendirlen bu sıvının tıptaki adı ise prostat sıvısıdır.Prostat sıvısı nadiren de olsa sperm hücresi içerebilir.Bu nedenle az bir olasılık da olsa gebeliğe yol açabilmektedir. Geri çekme veya dışarı boşalma yöntemi ile korunanlarda istenmeyen gebeliklerin oluşumasına nadir de olsa yol açabilir. Bu tür bir riske girmek istemeyen çiftler için en doğru ve güvenilir yöntem ise prezervatif bir diğer adıyla da kondom kullanılmasıdır.

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 1 Adet Yorum Gelmiş
E********* :

HCG 2.00 cikti adetim 19gun gecikti sizce ne olabilir cevap lutfen :(


Cevap:

Adet gecikmesi sadece gebelik nedeniyle olmaz.Adet gecikmesinin bir çok nedeni vardır.Aşağıda gebelik dışı nedenlerle adet gecikmesinin görülebildiği durumları inceleyebilirsiniz.




Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.

?