Sağlıklı Saçlar İçin Ne Yapılmalı?

Yayın Tarihi : 2018/03/23 01:03 • Güncelleme Tarihi : 2018/03/23 01:03 •
Saçlar bir bayanın bakımlı olduğunu gösteren en güzel işaretlerdendir
Sağlıklı Saçlar İçin Ne Yapılmalı?

Saçlar bir bayanın bakımlı olduğunu gösteren en güzel işaretlerdendir.Yıpranan, sertleşmiş, ölü saçlarla baş etmekte zorlanıyoruz ve çareyikestirmekte buluyoruz. Her sene genellikle saçlarımızın bir kısmına istemedende olsa veda ediyoruz. Ancak artık saçlarımızı kestirmeden de kurtarmak mümkün.Yaklaşık iki hafta uğraştan sonra saçlarımızın kendine gelmesinisağlayabiliriz. 

Banyodan sonra ıslakken taranan saçlar daha savunmasızolduğundan kolay kırılabiliyor. Bunun için 15-20 dakika beklendikten sonra saçkremlerini kullanın ve sonra tarayın. Saçlarınızı daha az yıpratacağı içintahta tarak veya fırça kullanın. Bu 2 haftalık sürede saçlarınızı daha azyıkayın. Örneğin 2 günde bir yıkıyorsanız 3 günde bir yıkamaya başlayın.

Banyoya girmeden önce saçlarınıza susam yağı vezeytinyağı sürün. En az 2 saat beklettikten sonra saçlarınızı yıkayın. ‘ haftaboyunca haftada bir kez olmak üzere saçınıza sirke kürü uygulayın. Banyodançıkarken saçınızı son kez duruladığınız suya maksimum bir çay bardağı elmasirkesi ekleyin ve öyle durulayın. Sirke kürü saçınızı parlaklaştıracak vegüzel bir görünüm sağlayacaktır. 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?