Arkadan İlişki İle (Ters İlişki) Hamile Kalınır mı?

Yayın Tarihi : 2018/09/17 00:31 • Güncelleme Tarihi : 2023/04/18 12:30 • Yazar: Uz.Dr. Cem Argun

Arkadan ilişki ile hamile kalınıp kalınmayacağı konusu özellikle genç çiftler tarafından sıklıkla merak edilen bir konudur. Peki arkadan diğer adıyla da ters ilişki ile hamile kalınır mı?
Bu çok merak edilen soruyu sizler için Tahlil.com uzmanları aşağıdaki yazımızda yanıtlıyor.

Arkadan İlişki İle (Ters İlişki) Hamile Kalınır mı?

Arkadan ilişki değişik isimlerde de bilinmektedir.Halk arasında ters ilişki ve/veya an*l ilişki olarak da adlandırılır. Ülkemizde özellikle evlilik öncesi dönemde bakireliğe zarar gelmesin diye genç çiftler arasında sıklıkla başvurulan bir cinsel ilişki türüdür.
Arkadan (ters)  ilişki ile hamile kalınıp kalınmayacağı veya hamile kalma şansı da son derece fazla merak edilen bir konudur. Arkadan ilişkinin tanımlanması, hamile kalınıp kalınmayacağı ve hangi durumlarda hamile kalınma riskinin yüksek olcağına dair aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilirsiniz.Özellikle bu tür ilişkiler sonrası gebelik testi yaptırmadan önce bu yazımızı okumanız konu hakkında bilgi sahibi olmanız yönünden son derece önemlidir.

Arkadan İlişki Nedir?

Arkadan ilişki, uyarılmış ve dikleşmiş erkeğin cinsel organının anüse ve an*l kanala girmesi ile gerçekleşen bir ilişki türüdür.Arkadan ilişki (ters ilişki)  evlilik öncesi cinsellik yaşayan genç çiftler tarafından özellikle bakirelik bozulmasın diye başvurulan bir ilişki yöntemidir. Fantezi ve cinsel hayata renk getirmesi için farklı yaş gruplarındaki bireylerce de tercih edilmektedir. Arkadan ilişki sonrası erkek an*l kan*l içine de an*l kanalın dışına da boşalabilir.
Arkadan ilişki aynı zamanda eşcinsel erkeklerin tercih ettiği bir ilişki türüdür. Korunmasız arkadan ilişki de başta HIV (AIDS) olmak üzere cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlara yakalanma riski de bulunmaktadır. Özellikle eşcinsel ilişkiler bu yönden oldukça risklidir.
Bunun sebebi de an*l kanalın dar olması sebebiyle ilişki sırasında kanalın travmatize olma  ve kanama olasılığın artmasının cinsel yol ile bulaşan hastalıklar için de zemin oluşturmasıdır.

Arkadan İlişki İle (Ters İlişki) Hamile Kalınır mı?

Tahlil.com uzmanlarına en sık sorulan sorulardan biri de, arkadan ilişki yani an*l ilişki ile hamile kalınıp kalınmayacağı konusudur. Arkadan ilişki de hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır. İlişki sonrası erkeğin anüse boşalmasını takiben anüsten akan meninin vajina ile temas etmesi ve buradan da vajinaya  sızması durumunda çok düşük de olsa bu tür bir olasılıktan söz edebiliriz. Bu tür ilişikerde kimi zaman erkeğin organı yanlışlıkla vajinaya da girebilmekte ve buraya boşalma veya sperm teması olması durumunda da ister istemez hamilelik riskini de beraberinde getirmektedir.

Arkadan İlişki Sonrası Gebelik Testine Gerek Var mıdır?

Arkadan ilişki sonrası gebelik ihtimalinin yok denecek kadar az olduğunu belirtmiştik.Ancak ilişki sonrası erkeğin menisi ve sperm hücrelerinin an*l bölgeden çıkıp vajinaya temas etmesi halinde düşük de olsa bir hamilelik olasılığından söz edebiliriz.Böyle bir durumun olması veya şüphe halinde, beklenen adet tarihinde de en az 1 haftalık bir gecikme olduğunda tedbiren de olsa gebelik testi yapılabilir.

Arkadan İlişkinin Hamilelik Yönünden Riski Nedir?

Arkadan ilişkiler ile kimi zaman kazara da olsa erkeğin cinsel organı anüs yerine vajinaya girmektedir. Bunun en önemli nedeni ise erkeğin cinsel organının anatomik olarak anüs deliğine kıyasla vajinaya çok daha kolay girebilmesidir.
Bu tür durumlarda istemeyerek de olsa pen*s vajinaya girdiğinde kızlık zarının zedelenmesi veya yırtılmasına sebep olmaktadır.Bu da kuşkusuz ilişkiye maruz kalan genç kadında bakireliğin sonlanmasına anlamına gelmektedir.
Bu gibi durumlarda kızlık zarının yırtılmasına bağlı olarak kan da gelebilmektedir.

Arkadan ilişki girişimlerinde kazara da olsa vajinaya giren erkeğin cinsel organı olası bir içe boşalma durumunda doğal olarak hamileliğe de sebep verecektir.Anüse boşaldığını düşünen erkek aslında vajinaya boşalmaktadır bu  durumun gerçekleşmesinde.
Bu da ister istemez hamilelik riskini beraberinde getirecektir.

Sonuç olarak arkadan ilişkilerde, erkeğin menisinin anüse boşalması durumunda hamilelik olasılığı yok denecek kadar azdır.Anüsten sızan meninin vajinaya temas etmesi veya anüs yerine vajinaya boşalma gibi durumlarda ise hamilelik ihtimali söz konusudur.
Bu nedenle bu tür bir şüphe durumunda özellikle de beklenen adet tarihinde bir gecikme var ise gebelik testi yaptırılması uygun olacaktır.

Arkadan ilişki ile hamilelik riski konusunda aklınıza takulan soruları hemen Tahlil.com uzmanlarına sormak için tıklayınız...

Arkadan İlişkide Hamilelik Riskini Ortadan Kaldırmak İçin Ne Yapılabilir?

Arkadan ilişki de sperm hücrelerinin vajinaya sızması veya ilişki sırasında erkeğin cinsel organının vajinaya girmesi gibi durumlarda hamilleik riski olacağından bu tür ilişkilerde tedbiren de olsa prezervatif (kondom) kullanılması hem cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlardan korunmak hem de hamilelik olasılığını ortadan kaldırmak için en güvenilir çözümdür.

Uyarı:Arkadan ilişkinin insan sağlığına zararları vardır.Bu konuda Tahlil.com doktorlarının sizler için hazırladığı bilgilendirici yazıyı okumak için tıklayınız....
 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
T*********************** :

sevgilim ile 17 ocak tarihinde ters ilişkiye girdik ve içine boşaldım sonra ise spermler dışarı çıktı aşağı doğru akmasın diye hemen ıslak mendille sildik daha sonra içi rahat etmedi ilk vajinasının içini yıkadı sonra ise ella hapını aldırdı içti 19 ocak tarihinde ise regl oldu geçen ay ise 25inde olmuştu daha sonra kanaması fazlaydı ve 3-4 günsürdü 4. güne kadar fazla gelmiş ve 4.gün akşamı 3-4 damla akmış ve bitmiş sonra adetten önce veya sonra gelen beyaz akıntı gelmiş bu durumda hamile kalma olasılığı var mı

E*** :

Erkek arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdik. Analdan acıdığı için yapmadık ama vajinama sürtündü ve sonrasında yaklaşık bir santimlik bir kısmı içeri girdi. Fakat erken boşaldığı için saniyelik yaşandı bu ve boşalma dışarı gerçekleşti. Herhangi bir şekilde benimle temas etmedi o sıvı. Yaşadığım bu ilişkinin bir riski var mı? Bir daha böyle bir şey yaşasam sorun olur mu sizce?


Cevap:

Hamilleikle ilgili bir çok soru geliyor sitemize, bunlardan en çok merak edileni ise ilişki sonrası hamilelik riski.
Ancak, sorularınızı lütfen aşağıdaki linki kullanarak sorunuz.Bu alandan soru sorulmamakta ancak yorum yapılabilmektedir.
https://www.tahlil.com/soru-sor
Teşekkür ederiz.

e******* :

İyi günler.
Sevgilim arkadan ilişki sonrası prezervatife boşaldı, herhangi bir yırtılma söz konusu olmadığını idrar ve yıkanmayla meniyi tamamen dışarı attığını söyledi.Bundan sonra çıplak bir şekilde organların teması oldu, gebelik söz konusu mudur


Cevap:

Erken yaşlarda belirtiğiniz şekilde yaşanan cinsel beraberlikler sonrası kimi zaman bu tür çok da anlamlı olmayan sorular geliyor.
Cinsellik ve hamilelik oluşumu gibi konularda bilgi eksikliği de buna benzer  soruların gelmesine yol açıyor.
Elimizden geldiğince okurlarımızı bu konuda bilgilendirmek için uyarıcı yazılar yayınlıyor ve soru cevaplıyoruz.
Belirtiğiniz şekilde bir ilişki ile  hamilelik mümkün görünmüyor.Muhtemelen yaşınız küçük ve cinsel konularda da bilgi sahibi değilsiniz.
Hamileliğin hangi durumlarda olabileceği, hangi durumlarda hamilelik olmayacağı ve bu konularda sorulmuş benzer  binlerce soru ve Tahlil.com uzmanlarınca verilmiş cevapları aşağıdaki bağlantılarda bulabilirsiniz.
Biraz vakit ayırıp dikkatle okumanızı öneririz.



d************ :

Ters iliski yasadim  ve o zaman adetimin son gunuydu bosalma fln olmadi ve benim adetim duzensiz 3 aydan fazla oluyo dogum kontrol hapini birakali normalde bu ayin 9 da adet olmam lazimdi olmadim sizce hamile kalma riski var mi ?


Cevap:

Arkadan ilişki özellikle bakire kızların bakireliğine zarar vermemek için genç çiftler tarafından sıkça denenen bir ilişki türü.
Ancak bu ilişki kolay bir yöntem olmayıp, kaza ile de vajinal bir ilişkiye dönüşüp kızlık zarının da yırtılmasına yol açabilir.
Anüse boşalma sonrası ise hamilelik mümkün değildir.
Çok çok düşük bir olasılık da olsa, anüsten sızan spermlerin vajinaya temas etmesi durumunda bir gebelik ihtimali olabilir.Bu durum da pek olası değildir.

Yine de böyle bir ihtimalden şüphe duyulur ise, tedbiren beklenen adet tarihinde en az 1 hafta gecikme olması halinde gebelik testi yapılabilir.

b***************** :

Hocam arkadasimla ters iliskiye girdim ve arkama bosaldi vajinamdan iceri girmis olmasindan korkuyom 3gun sonra zamaninda adet oldum zaten iliskiden 1 saat sonra ertesi gun hapi aldim . Hamile kalmam soz konusu olabilir mi. Bu ayi beklemem mi gerek


Cevap:

Her ihtimale karşı bu ay ki regl dönemini takip etmenizde fayda var ancak yaşadığınız ilişkide hamileliğin oluşması beklenmez. 

p**** :

Kız arkadaşımla analdan ilişkiye girdik.ilişki sırasında prezervatif patlamış ve içine boşalmış oldum. sonrasında hiç bir akıntı olmadı spermler geri çıkmadı.geri akmaması bir sıkıntı oluşturur mu ? spermlerin anüsünden geri çıkması gerekmez mi ?


Cevap:

Vajina bölgesine sperm teması olmadıysa an*l ilişki ile hamilelik söz konusu değildir. 

b*********** :

Bir ay önce kız arkadaşımla ters ilişkiye girdik fakat adeti olması gereken günden yaklaşık 9 gün geçti ama içine boşalmadım, sizce bir aksilik olmuş olama ihitimali yüzde kaç


Cevap:

Arkadan ilişki özellikle bakire kızların bakireliğine zarar vermemek için genç çiftler tarafından sıkça denenen bir ilişki türü.
Ancak bu ilişki kolay bir yöntem olmayıp, kaza ile de vajinal bir ilişkiye dönüşüp kızlık zarının da yırtılmasına yol açabilir.
Anüse boşalma sonrası ise hamilelik mümkün değildir.
Çok çok düşük bir olasılık da olsa, anüsten sızan spermlerin vajinaya temas etmesi durumunda bir gebelik ihtimali olabilir.Bu durum da pek olası değildir.

Yine de böyle bir ihtimalden şüphe duyulur ise, tedbiren beklenen adet tarihinde en az 1 hafta gecikme olması halinde gebelik testi yapılabilir.

c******** :

Erkek arkadasımla analdan ilişki yasadık adetimin 1. Günüydü ve arkama bosaldı olay bıttıkten sonra peçeteyle hemen temizledim adetim devam etti normal bi sekilde hamile kalırmıyım acaba yoksa tamamen kafaya taktıgım icin psikolojik bişey yada stresmi?


Cevap:

an*l ilişkide vajina bölgesine sperm teması olmadığı sürece hamilelikten söz edilemez. Böyle bir şüpheniz varsa önerimiz sakince bir sonraki adet döngünüzü beklemeniz, gecikme yaşarsanız gebelik testi yaptırmanızdır. 

p********* :

Bundan yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşım ile ters ilişkiye girdik.Fakat bu tam anlamıyla olmadı,pen*s içeri giremedi artı olarak boşalma olmadı.Fakat zevk suyu vajinaya aktı mı bilmiyorum.Karnımda şişkinlik olduğunu düşünüyorum ve adet süremde geçti.Acaba hamile miyim?


Cevap:

Zevk suyu ile hamileliğin oluşma ihtimali yok denecek kadar azdır ancak adet gecikmesini bir haftadan fazla yaşıyorsanız gebelik testi yaptırmanızda yarar var. 

k************ :

Yumurtlama günümde erkek arkadaşımla ters ilişkiye girdik . Boşalma olmadı , hatta içeri de girmedi . Ama zevk suyu vajinama bulaştımı bilmiyorum . Hamiile kalır mıyım ?


Cevap:

Arkadan ilişki, ters ilişki gibi   normal olmayan ilişkilerde hamilelik şansı mümkün değildir.
Hamilelik için çok düşük de olsa sadece bir olasılık bulunmaktadır.
Boşalma sonrası menininanüsten çıkıp vajinaya sızması ve bulaşmasıdır.Bu durumda vajinaya giren sperm hücreleri gebeliğe sebep olabilir.
Bu da oldukça zayıf bir olasılıktır.Ancak tamamen de imkansız değildir.Bu tür bir ihtimal söz konusu ise beklenen adet tarihinde en az 7 günlük bir gecikme olduğunda gebelik testi yapılabilir.
Arkadan ilişkinin bir diğer riskli yanı ise, an*l ilişki hedeflenmesine rağmen yanlışlıkla vajinaya giriş ihtimalidir.
Bu durumda da kaçınılmaz olarak gebelik riski de olacaktır.

Konuya dair ve hamilelik olasılıkları ile ilgili aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilir ve konuya dair benzer sorulara uzmanlarımızca verilmiş cevapları okuyabilirsiniz.

m************ :

sevgilimle bir buçuk ay önce tersten ilişki yasadık ondan sonra bi adet gördüm sonrakı adetımde acık pembe bi akıntı geldi karnım şiş kilo aldım adet olmadım hamile olabilirmiyim


Cevap:

Biz cevap vermekten bıkmıyoruz sizler de sormaktan.
Adet gören birinin hamile olmasının mümkün olmadığını binlerce kere yazdık.Üstüne görme denen olayın da internetteki bilgi kirliliği nedeniyle kafa karışıklığına yol açtığını da defalarca belirttik.

Biraz vakit ayırıp aşağıda yazdıklarımızı ezberleyene kadar dikkatle okuyun.Hatta mümkünse yazıcıdan çıktı alıp bir de fosforlu kalemle üstünden geçin.

Cinsel beraberlik veya ilişki  sonrası adet görülmüş olması hamilelik şansının bulunmadığını belirtir.
Ancak adet sonrası tekrar bir  korunmasız ilişki olur ise, bundan sonraki süreçte yine bir gebelik olasılığı bulunmaktadır.
Adet kanamasının ne anlama geldiğini ve adet gören birinin neden hamile olamayacağını anlamak için aşağıdaki bağlantıyı da dikkatle okumanızı öneriyoruz.

Adet gören biri aynı zamanda hamile olabilir mi?

Üstüne görme olarak da bilinen ve gebelerde görülen yerleşme kanaması da sıklıkla adet görmekle karıştırılıyor,
Bir kere şu konuyu lütfen unutmayın.Üstüne görme nadir görülen bir durum olup adet kanamasıyla da kolaylıkla ayırt edilebilir.
Aşağıdaki bağlantıda adet görme ile üstüne görme arasındaki farkın ne olduğu anlatılıyor, bunu da okumanızı öneriyoruz.


Hamilelik ihtimali ve benzer sorulara verdiğimiz cevapları okumak için  tıklayınız.....

e*********** :

normalde bu ayın 25 inde adet görmem gerekiyor fakat 10 gün geri çekildi bugün adet oldum acaba doğum kontrol hapı kullanmıştım ondan kaynaklanabilir mi ? yada hamilelik söz konusu olabilir mi ?


Cevap:

Korunmalı veya korunmasız bir cinsel beraberlik sonrası adet gören bir kadının hamile olması mümkün değildir.
Doğum kontrol hapları da adet döngüsünde değişikliğe sebep olabilir.
Tahlil.com'da bu ve benzeri binlerce soru cevapladık  yüzlerce yazı yayınladık.
Umarız bu konularda kafa karışıklıklarının önüne geçebiliyoruzdur.
Sizin durumunuzda da ilişki sonrası adet görüldüğü için gebelik ihtimalinden söz edemeyiz.
Konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve sorulmuş benzeri sorular ile verdiğimiz cevapları okumak için tıklayınız....

e*********** :

erkek arkadaşımla ilişkiye gireli 10 gün oldu acaba gebelik testi yapsam sonucu belli olur mu ?


Cevap:

testin doğru sonuç vermesi için çoğu zaman adet gecikmesi olması gerekmektedir.hamilelik şüphesi varsa ilişkiden yaklaşık 14 gün geçmesi gerekli.

e*********** :

Merhaba erkek arkadaşımla arkadan ilişki yaşadım vajinaya boşaldı mı boşalmadı mı emin değiliz o yüzden ilişkiden sonra doğum kontrol hapı alıp içtim acaba hamile kalma riskim var mı yardımcı olur musunuz ?


Cevap:

Arkadan ilişki ile hamile kalmak mümkün değil. Ayrıca vajinaya boşalma olsa dahi zaten ertesi gün sabah hapı aldığınız için hamile olma ihtimaliniz  yok.rahat olun 

m********** :

Merhaba kız arkadaşımla seviştik sadece iç çamaşırlarımız vardı üzerimizde ikimizde boşandıktan sonra kız arkadaşım birden bana sarıldı ve çamaşırını Islandı adet günü için Son 4 gün bi belirtisi de yok şuanlık hamile midir acaba?


Cevap:

Çiftlerde cinsel beraberlik sırasında çamaşır ve çeşitli giysi varken kurulan ilişkilerde, vajinaya meni bulaşı  mümkün değildir.Bu nedenle hamilelik ihtimali neredeyse imkansızdır.

Ancak vajinaya sperm bulaşı söz konusu ile hamilelik olasılığı akla gelebilir.
Bu da zaten çok düşük bir ihtimaldir.Bu durumda adette gecikme olursa idrarda gebelik testi tedbiren de olsa yapılabilir.

Konuya dair aşağıdaki yazılarımızdan da bilgi alabilirsiniz.

Giysiler varken ilişkide hamile kalınır mı?

Hamilelik nasıl anlaşılır? Hangi tür ilişkilerde hamilelik ihtimali bulunmaktadır?

e*********** :

Merhaba erkek arkadaşımla arkadan ilişki yaşadım ve arkama biryere boşaldı nereye boşaldığından emin değiliz . Doğum kontrol hapı aldım ilişki yaşadıktan sonra hemen içtim acaba hamle kalma riskim var mı yardımcı olur musunuz ?


Cevap:

Hamile kalmanız munkun değil . İçinizi rahat tutunuz 

K******** :

6 gün önce arkadan bi ilişki yaşadım ve erkek arkadaşım içime boşaldı fakat hemen o bölgeyi ve vajinamı her ihtimale karşı temizledim ve ardından 14 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Bu haftasonu adet olmam gerekiyo şu anlık bi sıkıntı yok ama yinede risk varmı bi sormak istiyorum.


Cevap:

Arkadan ilişki özellikle bakire kızların bakireliğine zarar vermemek için genç çiftler tarafından sıkça denenen bir ilişki türü.
Ancak bu ilişki kolay bir yöntem olmayıp, kaza ile de vajinal bir ilişkiye dönüşüp kızlık zarının da yırtılmasına yol açabilir.
Anüse boşalma sonrası ise hamilelik mümkün değildir.
Çok çok düşük bir olasılık da olsa, anüsten sızan spermlerin vajinaya temas etmesi durumunda bir gebelik ihtimali olabilir.Bu durum da pek olası değildir.

Yine de böyle bir ihtimalden şüphe duyulur ise, tedbiren beklenen adet tarihinde en az 1 hafta gecikme olması halinde gebelik testi yapılabilir.

g****** :

Adetimin basladigi gun daha kanamam yoktu cok minik damlalardi. Arkadan iliskiye girdik icime bosalma olmadi ama korkuyorum adetliyken hamile kalinir mi ?


Cevap:

Yaşamış olduğunuz bu tarz bir ilişki sonrası  gebelik şansı yok denecek kadar azdır
Fakat bu işler şakaya da gelmez. Beklenen adet tarihinde  en az 7 gün gecikme olursa tedbiren de olsa  hamilelik testi yaptırılabilir.

Gebelik testi ve hamile kalma olasılığına dair sitemizde yayınlanmış yazıları, sorulmuş benzer  soru ve uzmanlarımızın verdiği cevapları okumak için tıklayınız......

p****** :

Merhabalar Aralık'ta Sürtünme yoluyla ilişki yaşadım Aralık ve Ocak Ayında adet oldum ama bu ay günüm geçmesine rağmen olmadım. Ocak Ayında yani ilişkiden 40 gün sonra idrar testi yapmıştım negatifti. Hala gebelik ihtimali var mıdır teşekkürler


Cevap:

Biz cevap vermekten bıkmıyoruz sizler de sormaktan.
Adet gören birinin hamile olmasının mümkün olmadığını binlerce kere yazdık.Üstüne görme denen olayın da internetteki bilgi kirliliği nedeniyle kafa karışıklığına yol açtığını da defalarca belirttik.

Biraz vakit ayırıp aşağıda yazdıklarımızı ezberleyene kadar dikkatle okuyun.Hatta mümkünse yazıcıdan çıktı alıp bir de fosforlu kalemle üstünden geçin.

Cinsel beraberlik veya ilişki  sonrası adet görülmüş olması hamilelik şansının bulunmadığını belirtir.
Ancak adet sonrası tekrar bir  korunmasız ilişki olur ise, bundan sonraki süreçte yine bir gebelik olasılığı bulunmaktadır.
Adet kanamasının ne anlama geldiğini ve adet gören birinin neden hamile olamayacağını anlamak için aşağıdaki bağlantıyı da dikkatle okumanızı öneriyoruz.

Adet gören biri aynı zamanda hamile olabilir mi?

Üstüne görme olarak da bilinen ve gebelerde görülen yerleşme kanaması da sıklıkla adet görmekle karıştırılıyor,
Bir kere şu konuyu lütfen unutmayın.Üstüne görme nadir görülen bir durum olup adet kanamasıyla da kolaylıkla ayırt edilebilir.
Aşağıdaki bağlantıda adet görme ile üstüne görme arasındaki farkın ne olduğu anlatılıyor, bunu da okumanızı öneriyoruz.


Hamilelik ihtimali ve benzer sorulara verdiğimiz cevapları okumak için  tıklayınız.....

k****** :

Merhaba,
Adet bittikden bir hafta sonra gelen kan ne anlama gelmektedir?


Cevap:

Bu olağan bir durum değil.Muayene ve tahlil amaçlı olarak bir kadın doğum doktoruna başvurmanızda yarar var. 

m***** :

hocam 20 yaşındayım kız arkadaşım adet olmadan 3 4 gün önce arkadan ilişkiye girdik yanlışlıkla kaydı ve ön tarafına geldi ama boşalma falan yok adet olmadı budan 3 gün önce olması gerekiyodu bu gün doktora gitmiş ve yumurtalıklarında çatlama olmuş demiş kızlığının koruması yok demiş hmle olabilr mi


Cevap:

Arkadan ilişki özellikle bakire kızların bakireliğine zarar vermemek için genç çiftler tarafından sıkça denenen bir ilişki türü.
Ancak bu ilişki kolay bir yöntem olmayıp, kaza ile de vajinal bir ilişkiye dönüşüp kızlık zarının da yırtılmasına yol açabilir.
Anüse boşalma sonrası ise hamilelik mümkün değildir.
Çok çok düşük bir olasılık da olsa, anüsten sızan spermlerin vajinaya temas etmesi durumunda bir gebelik ihtimali olabilir.Bu durum da pek olası değildir.

Yine de böyle bir ihtimalden şüphe duyulur ise, tedbiren beklenen adet tarihinde en az 1 hafta gecikme olması halinde gebelik testi yapılabilir.

n******** :

surtunmeyle iliskiye gireli 11 gun oldu normalde dun adet olmam gerekiyordu bugun acık kahve rengi akıntı geldi test yaptım negatif hamile likle alakalı mı bu akıntı


Cevap:

Sürtünme yoluyla gençlerin beraber olması sıklıkla başvurulan bir ilişki türü.Bu konuda sitemize pek çok soru geliyor.

Bu tür bir ilişkiyle hamilelik şansı neredeyse imkansızdır.
Hamilelik için ise tek bir olasılık vardır.Boşalma sonrası erkeğin menisinin vajinaya girmesi ve yumurta ile buluşması.Ancak sürtünme sonrası vajinaya sperm bulaşı olasılığı var ise az da olsa bir gebelik ihtimali vardır.
Bu durumda da adet tarihinde en az 7 gün gecikme olur ise tedbiren gebelik testi yapılabilir.

p****** :

Ilişkiden 50 gün Sonra yapılan evde gebelik testinin sonucu Güvenilir midir


Cevap:

Eğer bir gebelik varsa bu sürede testte çıkar.Ama güvenilir olup olmadığı sonucun uygulanan tetsin kalitesi ve yapılmasındaki prosedürlere göre farklılık gösterir.

Yani testi uygun koşullarda yapmamış iseniz veya test kaliteli değilse sonuç da güvenilir olmayacaktır.

z********* :

ben 14 yaşındayım ilişkiye girdiğim kız 12 biz ters ilişkiye girdik ama tam birleşme olmadan yani pen*si anüse deydirdim birkaç kere pen*sime baktığımda ucunda zevk suyu vardı zevk suyu anüse bulaştıysa vajinaya süzülüp hamile bırakabilirmi??


Cevap:

Sizi buradan uyarıyoruz.Her ikinize çocuk denecek yaştasınız. Bu işlere girişmeyin ve bizlere de bu tür sorular sormayın.


k************ :

Sevgilimle an*l ilişki yaptık ben içine boşaldım pen*sim içindeyken küçülmeye başladı sonra çıkardım. Sonra da sevgilim hemen banyoya gidip yıkadı. Acaba hamile kalır mı?


Cevap:

Arkadan ilişki özellikle bakire kızların bakireliğine zarar vermemek için genç çiftler tarafından sıkça denenen bir ilişki türü.
Ancak bu ilişki kolay bir yöntem olmayıp, kaza ile de vajinal bir ilişkiye dönüşüp kızlık zarının da yırtılmasına yol açabilir.
Anüse boşalma sonrası ise hamilelik mümkün değildir.
Çok çok düşük bir olasılık da olsa, anüsten sızan spermlerin vajinaya temas etmesi durumunda bir gebelik ihtimali olabilir.Bu durum da pek olası değildir.

Yine de böyle bir ihtimalden şüphe duyulur ise, tedbiren beklenen adet tarihinde en az 1 hafta gecikme olması halinde gebelik testi yapılabilir.

g************ :

14 yaşında kızım dün yigenimle ters ilişkiye girdik yigenim13 yaşında zevk suyunu Anüsüme boşalttı peçete ile silmeye başladım 4 5 damla kan geldi hamilemiyim çok korkuyorum


Cevap:

Her ikinizde çocuk denecek yaştasınız.Bu tür işlere mümkünse bir daha girişmeyin.
Anüste zorlanmaya bağlı kanama olabilir.

Bu arada yanlışlıkla kızlık zarınız da yırtılmış olabilir vajinaya temas olduysa.
Hamilelik ihtimali ters ilişkide pek mümkün değildir.
Yine de adetinizde gecikme olursa test yapılabilir.


O******* :

Sevgilimle arkadan ama anüsün içine sokmadan ilşkiye girdim sadece anüsle temas etti pen*sim ve pen*simde zevk suyu vardı zevk suyu bulaştıysa vajinaya inip hamile bırakabilirmi lütfen çok korkuyorum??


Cevap:

Arkadan ilişki özellikle bakire kızların bakireliğine zarar vermemek için genç çiftler tarafından sıkça denenen bir ilişki türü.
Ancak bu ilişki kolay bir yöntem olmayıp, kaza ile de vajinal bir ilişkiye dönüşüp kızlık zarının da yırtılmasına yol açabilir.
Anüse boşalma sonrası ise hamilelik mümkün değildir.
Çok çok düşük bir olasılık da olsa, anüsten sızan spermlerin vajinaya temas etmesi durumunda bir gebelik ihtimali olabilir.Bu durum da pek olası değildir.

Yine de böyle bir ihtimalden şüphe duyulur ise, tedbiren beklenen adet tarihinde en az 1 hafta gecikme olması halinde gebelik testi yapılabilir.

z************ :

merhaba 24 yasındayım sevgılımle surtunme olarak ılıskı yasadım sperm gelmedı olarak bılıyorum ama zevk suyu geldı 3 4 aydır adet oluyorum ama sol boslugumda sankı bise var hamıle olabılırmıyım yoksa pskolojok olabılırmı.


Cevap:

Yaşadığınız  cinsel beraberliğin ardından arka arkaya  adet görülmüş olması hamilelik olasılığının  bulunmadığını gösterir.
Hamilelik olasılığından bahsedemeyiz  bu durumda.

Adet gören birinin neden hamile olamayacağı hakkında detaylı bilgi almak isterseniz tıklayınız....

Hala gebe olmadığınıza ikna olmuyorsanız bir kadın doğum doktoruna başvurabilirsiniz.Size gerekli bilgilendirmede bulunacaktır.

m************ :

Sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiliye girdim ama zarım patlak olmadığı için hamile kalır mıyım?


Cevap:

Sürtünme yolu ile yaşanan cinsel birliktelikte hamileliğin oluşma ihtimali yok denecek kadar düşüktür. Gene de bir haftadan uzun bir süre adet gecikmesi yaşanırsa gebelik testi yaptırılabilir.

h************ :

Merhaba, Kız arkadaşımla an*l ilişki yaşadık. adet dönemiydi 3 gün boyunca 3 öğün regl önleyici ilaç kullandı o 3 gün içinde 1 kere ilişki yaşadık ve içine boşaldım. her hangi bir akıntı olmadı. ilişki sonrası lavaboda menilerin aktığını söyledi. ilişkinin üzerine 1ay 3-4 gün geçti. ama regl olmadı.


Cevap:

Gebelik testi yapabilirsiniz.

a************** :

Merhaba, kız arkadaşımla 1 hafta önce ters ilişkiye girdik, ben içine boşaldım. Fakat vajinal kısma bir akıntı olmadı. Bu ilişki öncesinde de sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Benden yoğun şekilde zevk suyu geldi ve kız arkadaşımın vajinasına bulaştı. Fakat boşalmadım. Kız arkadaşım hamile kalır mı?


Cevap:

Zevk suyu ile hamileliğin oluşması oldukça düşük olsa da ihtimal dahilindedir. Adet gecikmesi yaşanırsa gebelik testi yaptırılabilir.

y********* :

iyi günler lütfen cevap verin çok korkuyorum 20 gündür adet olmuyorum kan testi ve gebelik testi de negatif çıktı adet söktürücü de kullanıyorum hala olmadım.sadece arkadan değme oldu içeri falan girme de yok hamile olma ihtimalim var mı?


Cevap:

Test negatif ise hamilelik olasılığı yoktur. Ancak adet gecikmesi sadece gebelik nedeniyle olan bir durum değildir.
Kadınlarda adet gecikmesinin bir çok sebebi olabilir.
Aşağıda gebelik dışı nedenlerle adet gecikmesinin görülebildiği durumları inceleyebilirsiniz.


Adetinizde gecikme devam ederse kadın doğum doktoruna muayene olmanız en doğru yaklaşım olacaktır.


g****** :

Arkadasımla arkadan ılıskıye gırdık ve zevk suyu vajınama temas ettı hamıle kalır mıyım adetım 4 gun gecıktı ? Hamile olma ıhtımalım var mı ? Cok korkuyorum


Cevap:

Arkadan ilişki özellikle bakire kızların bakireliğine zarar vermemek için genç çiftler tarafından sıkça denenen bir ilişki türü.
Ancak bu ilişki kolay bir yöntem olmayıp, kaza ile de vajinal bir ilişkiye dönüşüp kızlık zarının da yırtılmasına yol açabilir.
Anüse boşalma sonrası ise hamilelik mümkün değildir.
Çok çok düşük bir olasılık da olsa, anüsten sızan spermlerin vajinaya temas etmesi durumunda bir gebelik ihtimali olabilir.Bu durum da pek olası değildir.

Yine de böyle bir ihtimalden şüphe duyulur ise, tedbiren beklenen adet tarihinde en az 1 hafta gecikme olması halinde gebelik testi yapılabilir.

s******** :

Kız arkadaşımla yakın zamanda ters ilişkiye girdik. İlişkiden sonra meniyi yıkadı ama giyindikten sonra tekrar geldiğini hatırlamıyor vajinayla hiç bi temas olmadı ve adet gününü 3 gün geçirdi ne yapmalıyız hamile olabilirmi?


Cevap:

Arkadan ilişki özellikle bakire kızların bakireliğine zarar vermemek için genç çiftler tarafından sıkça denenen bir ilişki türü.
Ancak bu ilişki kolay bir yöntem olmayıp, kaza ile de vajinal bir ilişkiye dönüşüp kızlık zarının da yırtılmasına yol açabilir.
Anüse boşalma sonrası ise hamilelik mümkün değildir.
Çok çok düşük bir olasılık da olsa, anüsten sızan spermlerin vajinaya temas etmesi durumunda bir gebelik ihtimali olabilir.Bu durum da pek olası değildir.

Yine de böyle bir ihtimalden şüphe duyulur ise, tedbiren beklenen adet tarihinde en az 1 hafta gecikme olması halinde gebelik testi yapılabilir.

b******** :

Merhaba arkadasimla arkadan ilişki esnasinda bosaldi ama bosalmayi gormedik. Adet donemime 1 hafta varken yasandi ertesi gün hapi ictim o gun icerisinde. Adetim gününde oldu ama kahve rengi leke seklinde basladi ve kanamam cok az oldu sizce hamile olma riskim var mıdır?


Cevap:

Hamilelik ihtimaliniz yok gibi görünüyor. Emin olmak için gebelik testi yaptırabilir veya bir kadın doğum uzmanına muayene olabilirsiniz. 

h******** :

Meraba bu soruyu cogu kisi sormus fakat hep ayni cevabi iletmissiniz ben nisanlimla ters iliskiye girdim o sirada ben adetliydim icime bosaldi ben kalkip hemen lavaboya gittim ve pedimi cikardim 4 gundur adet gormedim fakat hamileliginde hic bir belirtisi yok hamile olma ihtimalim varmi ? Acilllll


Cevap:

Hep aynı soru olunca biz de aynı cevabı veriyoruz
Ters ilişki diğer adıyla da arkadan ilişki ile hamile olunup olunmayacağı, olunursa da hangi şekilde hamile olunacağı  konusu oldukça sık merak edilen bir konudur.
Öncelikle merakınızı giderelim. an*l ilişki (arkadan ilişki)  ile hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.
Meninin yani spermlerin makattan çıkıp  vajina ile temas etmesi veya vajina ağzından içeri girmesi ile ancak hamilelik ihtimalinden söz  edebiliriz.
Önceden de belirtiğimiz gibi bu da gerçekten çok düşük bir ihtimaldir.
Bu tür bir şüpheniz var ise, meninin vajinaya temas etmesi söz konusu isetedbiren adetinizde de en az 1 hafta gecikmesi kaydıyla içiniz de rahat olsun diye test yaptırabilirsiniz.

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....

Ters ilişki veya benzeri ilişkilerde hamilelik olasılığına dair uzmanlarımızın yazdığı yazıları aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz...

Hamilelik ihtimali hangi tür ilişkilerde bulunmaktadır?

e*********** :

21 yaşındayım. 3 gün önce sevgilimle ters ilişkiye girdik. Içime boşaldı sonrasinda vajinama dogru aktı ben hemen sildim ama iceri girme ihtimali var diye okudum hep. Ayrica bakireyim. Bugün idrarimdan 3kere kan geldi. Adet sancisi gibi agrim var. Adetime daha 10 gun var. Ihtimali bile düşünemiyorum


Cevap:

Arkadan ilişki, ters ilişki gibi   normal olmayan ilişkilerde hamilelik şansı mümkün değildir.
Hamilelik için çok düşük de olsa sadece bir olasılık bulunmaktadır.
Boşalma sonrası menininanüsten çıkıp vajinaya sızması ve bulaşmasıdır.Bu durumda vajinaya giren sperm hücreleri gebeliğe sebep olabilir.
Bu da oldukça zayıf bir olasılıktır.Ancak tamamen de imkansız değildir.Bu tür bir ihtimal söz konusu ise beklenen adet tarihinde en az 7 günlük bir gecikme olduğunda gebelik testi yapılabilir.
Arkadan ilişkinin bir diğer riskli yanı ise, an*l ilişki hedeflenmesine rağmen yanlışlıkla vajinaya giriş ihtimalidir.
Bu durumda da kaçınılmaz olarak gebelik riski de olacaktır.

Konuya dair ve hamilelik olasılıkları ile ilgili aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilir ve konuya dair benzer sorulara uzmanlarımızca verilmiş cevapları okuyabilirsiniz.

s********** :

Ağustos ayında sevgilim ile surtunerek ilişkiye girdim.ve eylül ekimde adet oldum kasımda adet olmadım aralıkta adet oldum suan adetim in 4. Günü lakin az az adet görüyorum kasımda lekelenme oldu ve suan resmen hamile karnı gibi şiş karnim eylülde idrar testi yaptım negatif. Hamile miyim 


Cevap:

Hamilelik belirtiler veya sizin hissiyatınız ile teşhis edilmez.Hamileliğin tanısı için tüm dünyanın kabul ettiği gebelik testi yöntemleri var.
Gereksiz ayrıntılarla kafa yormanıza gerek yok.

Hamilelik şüpheniz var ise, adetinizde de gecikme var sa, gebelik testi yaptırın.
Bu kadar basit durumunuzun çözümü.

k********* :

merhabalar hocam. biz ters ilişkiye girdik,boşalma bittikten sonra prezervatifin yırtılmış olduğunu görüp hemen vajina ve makat bölgesini sildi ardından tuvalete gidip büyük tuvaletini yaptı,içimiz rahat etmedi Ella kullandık 6 saat sonra.en son adet günü 17 gün önceydi.hamile kalma durumu nedir ?


Cevap:

Arkadan ilişki, ters ilişki gibi   normal olmayan ilişkilerde hamilelik şansı mümkün değildir.
Hamilelik için çok düşük de olsa sadece bir olasılık bulunmaktadır.
Boşalma sonrası menininanüsten çıkıp vajinaya sızması ve bulaşmasıdır.Bu durumda vajinaya giren sperm hücreleri gebeliğe sebep olabilir.
Bu da oldukça zayıf bir olasılıktır.Ancak tamamen de imkansız değildir.Bu tür bir ihtimal söz konusu ise beklenen adet tarihinde en az 7 günlük bir gecikme olduğunda gebelik testi yapılabilir.
Arkadan ilişkinin bir diğer riskli yanı ise, an*l ilişki hedeflenmesine rağmen yanlışlıkla vajinaya giriş ihtimalidir.
Bu durumda da kaçınılmaz olarak gebelik riski de olacaktır.

Konuya dair ve hamilelik olasılıkları ile ilgili aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilir ve konuya dair benzer sorulara uzmanlarımızca verilmiş cevapları okuyabilirsiniz.

h******** :

merhaba doktor bey biz erkek arkadaşımla ters ilişkiye giirdik oraya boşalırken beyaz sıvı vajinama öne doğru akarken kilodumla silmiş ve ben bu kilodu giydim ve hemen ondan sonra ella ertesi gün hapı kullandım hamile kalma riskim varmı?


Cevap:

Erken yaşta ve cinsel konularda bilgi sahibi olmadan bu tarz  ilişki kuran okurlarımızdan Tahlil.com'a bir çok soru
Öncelikle şu konuyu önemle vurgulamalıyız.
Bu şekilde bir ilişki ile hamilelik olasılığı yok denecek kadar azdır.

Aşağıdaki bağlantıda yer alan ve hamilelik oluşumuna dair verilen bilgileri sonuna kadar dikkatle okuyup biraz olsun cinsel konularda bilgi sahibi olmanız uygun olacaktır.


a************** :

Merhabalar sorum şu arkadan iliskiye girilip girilmediqi ile ilgili testler yapiliyo ben bu testlerin nasil yapildigini neler yapildiqi hakkinda bilgi almak istiyorum. . Ve sonuclar ne kadar dogru cikar. Aradan onca yil gecse bile yine testin dogrulugu var mdir?


Cevap:

Böyle testler yok.Yalan yanlış bilgiler edinmişsiniz
bir yerlerden.

c********** :

Dört hafta önce adetimin 3. Gününde prezervatif patlayınca ilişkiden on saat sonra Ella aldım, şu an adetim dört gün gecikti ama idrar testim negatif yorumunuz nedir? Ve hcg testi özel hastanede sosyal guvencemı belırtmeden de yapılır mı?


Cevap:

HCG testini dilediğiniz yerde ücretini ödemek kaydıyla yaptırabilirsiniz.İdrar testi sonucuna göre hamilelik bulunmuyor.

e************* :

merhaba hocam 2 gün önce sormuştum arkadaşımla arkadan ilişkiye girdik içime boşalırken arka tarafıma meni bulaştığını farkettim vajinaya doğru sızma olup olmadığına emin olamadım ancak bu ilişkiden 2gün sonra düzenli adet oldum bu ay 8gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı


Cevap:

Korunmasız ilişki sonrası adet görülmesi gebelik ihtimalinin ortadan kalktığını gösterir.
Zaten gebelik testi sonucunuz da negatif.Gebelikten söz edemeyiz bu durumda.

Adet gören birinin neden hamile olamayacağı hakkında detaylı bilgi almak isterseniz tıklayınız....

e************* :

12.10.2014 tarihinde erkek arkadaşımla arkadan ilişkiye girdik içime boşalmaya çalışırken arka tarafıma meni bulaştığını farkettim vajinaya doğru sızma olup olmadığına emin olamadım kalktım hemen yıkandım bu ay adetim 6 gün gecikdi ancak 3 gündür adet sancım var hamile olma ihtimalim nedir ?


Cevap:

Arkadan ilişki, ters ilişki gibi   normal olmayan ilişkilerde hamilelik şansı mümkün değildir.
Hamilelik için çok düşük de olsa sadece bir olasılık bulunmaktadır.
Boşalma sonrası menininanüsten çıkıp vajinaya sızması ve bulaşmasıdır.Bu durumda vajinaya giren sperm hücreleri gebeliğe sebep olabilir.
Bu da oldukça zayıf bir olasılıktır.Ancak tamamen de imkansız değildir.Bu tür bir ihtimal söz konusu ise beklenen adet tarihinde en az 7 günlük bir gecikme olduğunda gebelik testi yapılabilir.
Arkadan ilişkinin bir diğer riskli yanı ise, an*l ilişki hedeflenmesine rağmen yanlışlıkla vajinaya giriş ihtimalidir.
Bu durumda da kaçınılmaz olarak gebelik riski de olacaktır.

Konuya dair ve hamilelik olasılıkları ile ilgili aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilir ve konuya dair benzer sorulara uzmanlarımızca verilmiş cevapları okuyabilirsiniz.

s******** :

Merhabalr erkek arkadaşımla adet günümn son günü arkadan ilişkiye girdk prezervatif kullandi fakat yirtilmis içime boşaldı gittim1gün sonra ertesi günü hapı içtim geçen ay14.10.2014adet görmüştüm fakat şimdi18.11.2014 oldu hamile olma ihtimalim varmı gogsume elledigimde acıyor lütfen cevap


Cevap:

Arkadan ilişki, ters ilişki gibi   normal olmayan ilişkilerde hamilelik şansı mümkün değildir.
Hamilelik için çok düşük de olsa sadece bir olasılık bulunmaktadır.
Boşalma sonrası menininanüsten çıkıp vajinaya sızması ve bulaşmasıdır.Bu durumda vajinaya giren sperm hücreleri gebeliğe sebep olabilir.
Bu da oldukça zayıf bir olasılıktır.Ancak tamamen de imkansız değildir.Bu tür bir ihtimal söz konusu ise beklenen adet tarihinde en az 7 günlük bir gecikme olduğunda gebelik testi yapılabilir.
Arkadan ilişkinin bir diğer riskli yanı ise, an*l ilişki hedeflenmesine rağmen yanlışlıkla vajinaya giriş ihtimalidir.
Bu durumda da kaçınılmaz olarak gebelik riski de olacaktır.

Konuya dair ve hamilelik olasılıkları ile ilgili aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilir ve konuya dair benzer sorulara uzmanlarımızca verilmiş cevapları okuyabilirsiniz.

m*********** :

Merhaba sevgilimle adet donemınde arkadan ılışkı yasadım.içime boşalma olmadı ama sevgilim tam çekerken bırazcık akmıs Bende hemen yıkadım. sizce adet donemınde bu tarz ilişkiden hamıle kalmam söz konusu olur mu ?şimdıden tesekurler.


Cevap:

Hamileliğin oluşma ihtimali oldukça düşük olsa da mevcuttur. Önerimiz gelecek ay ki adet döneminizi takip etmeniz, gecikme olursa gebelik testi yaptırmanızdır. 

f****** :

Merhaba, 2 ay önce erkek arkadaşımla ters ilişkiye girdim. ilk önce çarşafa boşaldı. sonra arkaya 1 kere girdi. Bir daha hiç tekrarlanmadı. Adet dönemim düzenli. ilkinde 17 adet oldum. 2 sinde 14 adet oldum Hamile kalma olasılığı var mıdır.? Bide mide bulantısı var ama hiç kusmadım.


Cevap:

Adet döneminiz düzenli devam ettiği için hamilelikten bahsedemeyiz. 

b*********** :

Ella kullandım fakat yan etkisini göremedim. Sadece göğüslerim şişmiş gibi ama ondan da emin değilim. Yan etkisini göremediğim için hamile kalma riskim var mı?


Cevap:

Bu tür ilaçların etkisi kişiden kişiye değişir, bu nedenle kesin birşey söylenemez..

b*********** :

Sürtünerek ilişkiden sonra vajinama herhangi bir boşalma olmadı. Zaten 15 gün uzun zaman dediniz fakat stresten mi bilmiyorum ama 2 gündür tüm gün boyunca bir bulantı hissediyorum. Stresten de olabilir mi yoksa telaş yapmaya hemen başlamalı mıyım? Zaten tam 3 gün sonra geç de olsa ella kullandım.


Cevap:

Yaşadığınız stresten dolayı bu tür şikayetler yaşıyor olabilirsiniz. Önerimiz adet tarihinizi sakince beklemeniz ve gecikme olursa gebelik testi yaptırmanızdır. 

s********* :

Merhaba erkek arkadaşımla ters bir ilişki yaşadım içime boşaldı. Vajinama biraz akmış olabilir sonra peçeteyle hemen sildim daha sonra lavaboya gittim ve yıkadım Hamile kalma olasılığım var mı yardımcı olun lütfen.


Cevap:

Adet zamanını bekle. 5 gün veya daha fazla gecikmen olursa gebelik testi yapabilirsin.

D******* :

Merhaba hocam erkek arkadaşımla ters bir ilişki yaşadım prezervatif takılıydı ve buna rağmen içime boşalmadı. Prezervatifi kontrol ettik sağlamdı. Vajinam ile temas prezervatif takılıyken oldu ama değme geri çekilme yoluyla. Sizce hamile kalma riskim var mı?


Cevap:

Vajinaya herhangi bir sperm bulaşı olmadığına eminseniz hamilelikten söz edemeyiz. 

a************** :

Sevgilimin vajinasına sürtünerek bir bir ilişki yasadık 50 gun falan geçti 1 kere adet oldu diger adeti de yaklasıyor ama bu ara agzim da seker gibi tat var diyor bu hamilelik belirtisimidir. 1 ay adet olmasi hamile olmadiginin kesin belirtisi degildir diye biliyorum ondan sordum?


Cevap:

Sevgiliniz hamile değil.

o*********** :

hocam dün yazmiştim size
bugun sabahtan cok aşiri heycanlandk kan gelmedi diye
test yapmaya lavoboya girdgimde idrarla beraber yine kan geldi
testte cizgi vs hicbirşey çikmadi
işin özeti herzmaninkinden biraz az ama 4 gündür geliyor kanamam 17 sinden bugun 20si oldu hala var
cok korkyrm hamilemiym


Cevap:

Olağan dışı bir kanamanız var ise, bir kadın doğum uzmanına başvurmanız en doğru yaklaşım olacaktır.

o*********** :

hocam yardiminizi bekliyorum icim rahat degil
Bayramda erkek arkadasmla ters iliskiye girdik ve hicbirsekilde bosalma olmadi
Disariya bosalrken kasigima glms olablir
Adet zamanim 17 20 arasinda idi ve 18 de oldum
Tek skntm normalden az geliyor adetim rengi yognlugu ayni ama az geliyor
Hamilemiyim


Cevap:

Kasığa boşalma durumunda gebelik görülmez. Adetin az gelmesi tek başına gebelik belirtisi değildir.

a******* :

İki kere tam zamanında aynı şekilde görülen adet hamileliği ortadan kaldırır mı kesin olarak?


Cevap:

Bu durum hamilelik ihtimalini ortadan kaldırır. 

k**************** :

iyi akşamlar 3 gün önce kız arkadaşımla arkadan ters ilişki yaşadık arkaya boşaldım 4-5 dk sonra önden sürtmeye başladık bugünde adet belirtileri başladı karın ağrısı uyku karın şismesi gibi hamilelik riski varmıdır ?


Cevap:

Ters ilişki diğer adıyla da arkadan ilişki ile hamile olunup olunmayacağı, olunursa da hangi şekilde hamile olunacağı  konusu oldukça sık merak edilen bir konudur.
Öncelikle merakınızı giderelim. an*l ilişki (arkadan ilişki)  ile hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.

Meninin yani spermlerin makattan çıkıp  vajina ile temas etmesi veya vajina ağzından içeri girmesi ile ancak hamilelik ihtimalinden söz  edebiliriz.
Önceden de belirtiğimiz gibi bu da gerçekten çok düşük bir ihtimaldir.
Bu tür bir şüpheniz var ise, meninin vajinaya temas etmesi söz konusu isetedbiren adetinizde de en az 1 hafta gecikmesi kaydıyla içiniz de rahat olsun diye test yaptırabilirsiniz.

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....

Ters ilişki veya benzeri ilişkilerde hamilelik olasılığına dair uzmanlarımızın yazdığı yazıları aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz...

Hamilelik ihtimali hangi tür ilişkilerde bulunmaktadır?

k**************** :

bugün arkadan ilişki yaşadım yanlışlıkla boşaldım ama fazla zorlamadım yarım parmak kadar sildim dedi kız sizce hamille kalma olasılığı varmıdır ?


Cevap:

Sperm vajinaya temas etmişse, silmenin faydası yoktur. Gebelik gerçekleşebilir.

u************** :

öncelikle merhaba kız arkadaşımla bir hafta önce ters ilişkiye girdim 1.de göbegine boşaldım 2.de vajinanın 2parmak sag tarafına boşaldım hamile kalma riski nedir ?


Cevap:

Ters ilişki diğer adıyla da arkadan ilişki ile hamile olunup olunmayacağı, olunursa da hangi şekilde hamile olunacağı  konusu oldukça sık merak edilen bir konudur.
Öncelikle merakınızı giderelim. an*l ilişki (arkadan ilişki)  ile hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.

Meninin yani spermlerin makattan çıkıp  vajina ile temas etmesi veya vajina ağzından içeri girmesi ile ancak hamilelik ihtimalinden söz  edebiliriz.
Önceden de belirtiğimiz gibi bu da gerçekten çok düşük bir ihtimaldir.
Bu tür bir şüpheniz var ise, meninin vajinaya temas etmesi söz konusu isetedbiren adetinizde de en az 1 hafta gecikmesi kaydıyla içiniz de rahat olsun diye test yaptırabilirsiniz.

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....

Ters ilişki veya benzeri ilişkilerde hamilelik olasılığına dair uzmanlarımızın yazdığı yazıları aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz...

Hamilelik ihtimali hangi tür ilişkilerde bulunmaktadır?

m******** :

Kız arkadaşımla an*l ilişki yaşadık ve içine boşaldım çömelip peçete ile temizledi 4saat sonra ertesi günHapı içti 16 gün sonra adet oldu yinede test yaptırdık. 19.32 çıktı telaş yaptık 4 gunsonra yine test yaptırdık 0.00 çıktı. Sonra yine adet oldu. Yine test yaptık 1.20 ve adet oldu sorun olurmu


Cevap:

Gebelik testi negatif çıktığı halde hala hamile olabileceklerine inanan bir çok Tahlil.com okuru var.Adet kanaması gördükleri halde, hala hamilelik yönünden test yaptırıp, test negatif çıksa bile hamilelik korkusundan kurtulamıyorlar.

Kız arkadaşınızın hamile olmadığınızı söyleyebiliriz.,

y*********** :

Ben bugün sevgilimle ters ilişkiye girdim.bir kez lavaboya bosaldim 2. Sefer ise poposunun içine bosaldim vajinasina aktimi bilmiyorim . o çok rahat akmadi diyor fakat içim rahat değil hamile kalma olasiligi nedir?


Cevap:

Yaşadığınız ve bu tür  normal olmayan ilişkilerde hamilelik şansı mümkün değildir.
Hamilelik için çok düşük de olsa sadece  bir ihtimal bulunmaktadır. Bu da boşalma sonrası sperm hücrelerinin anüsten çıkıp vajinaya sızması ve bulaşmasıdır.Bu ihtimal de oldukça düşüktür. Ancak bu tür bir ihtimal söz konusu ise beklenen adet tarihinde en az 7 günlük bir gecikme olduğunda gebelik testi yapılabilir.

Konuya dair ve hamilelik olasılıkları ile ilgili aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilir ve konuya dair benzer sorulara uzmanlarımızca verilmiş cevapları okuyabilirsiniz.

i******* :

Martin 27sinde adet oldm adet gunum 6 veya 7 gun suryor nisanın 10nun ters iliskiye grdim ve arkama bosldi dirk sildm tmizledm yikdm test aldm negatif cikti ve nisanin 29unda adet oldm haziran temmuzda da 29 unda oldum ama suan adetim 4 gun gecikti bende korku yne basladi hamile olma ihtmlim varmi:(


Cevap:

İlişkinin ardından defalarca adet olmanız, hamileliğin olmadığını gösterir. Ayrıca; doğru zamanda yapıldıysa testinizin negatif olması da hamile olmadığınızı doğrular.

i******* :

Martin 27sinde adet oldum adet gunum 6 veya 7 gun suruyor nisanın 10nun ters iliskiye girdim ve arkama bosaldi direk sildim temizledm yikadm test aldm negatif cikti ve nisanin 29unda adet oldum haziran temmuzda da 29 unda oldum ama suaan adetim 3 gun gecikti bende korku yne basladi ne icin olablr?


Cevap:

Birçok nedenden adet gecikmesi olabilir, enfazla görülen neden ise strestir..

l******* :

adet 20 gün gecikti ve 5 er gün arayla 3 tane test yaptım üçü de negatif sizce kan testine ihtiyaç var mı ? hamile olma ihtimalim hala devam ediyor mu ? ilişki sürtünme şeklindeydi.


Cevap:

Hayır gerek yoktur..

o********* :

Merhabalar . Kız arkadaşımla 1 hafta önce arkadan ilişkiye girdik. Sperm ya da zevk suyu geldi . Vajinasına temas etmedim ama zevk suyu veya Sperm deymiş olabilir . Daha sonra hemen temizledik . 4 gün önce de adet görmesi gerekiyordu ama hala görmedi . Hamile mi ? Yardımcı olursanız sevinirim


Cevap:

Olabilir, gebelik testi yapmanızı öneririz..

a******** :

Merhabalar. 5 gün önce sevgilimle yüzeysel ilişki yaptık ve bir miktar sperm vajinasina bulaşmış olabilir. 2 gün sonrasında adetinden yaklaşık bir hafta veya 5 gün kadar önce sancıları başladı ve 2 gün sürdü bu. Hamile kalmış olabilir mi? Üzerine görme midir bu yaşadığı?


Cevap:

Adet tarihinde bir gecikme yaşanırsa gebelik testi yaptırarak hamileliğin oluşup oluşmadığını netleştirebilirsiniz. 

b*********** :

Merhaba. Ben erkek arkadaşımla ters iliskiye girdim. Ve icime bosaldi. Acaba vajinaya sizmis olma ihtimali var midir ? Onun bir kac gun sonrasinda adet gordum duzenliydi. Simdi adetim bitti ama aşırı derecede mide bulantisi ve yanmasi var. Hamileleik durumu söz konusu mudur ? Tesekkurler


Cevap:

 Adet görülmüş olması hamilelik şansının bulunmadığını gösteriyor.Ancak görülen adet sonrası yeni bir  korunmasız ilişki olur ise, bundan sonraki süreçte yine bir hamilelik ihtimalinden söz edebiliriz.
 Adet kanamasının ne anlama geldiğini ve adet gören birinin neden hamile olamayacağını anlamak için aşağıdaki yazımızı da dikkatle okumanızı öneriyoruz.

   http://tahlil.com/adet-gormek-nedir-adet-goren-biri-hamile-olabilir-mi

   Üstüne görme olarak da bilinen ve gebelerde görülen yerleşme kanaması da sıklıkla adet görmekle karıştırılıyor, aşağıdaki yazımızda da adet görme ile üstüne görme arasındaki farkın ne olduğu anlatılıyor, bunu da okumanızı öneriyoruz.


 Hamilelik ihtimali ve benzer sorulara verdiğimiz cevapları okumak için tıklayınız.....

b************ :

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ilişkiden 2 saat sonra ertesi gün hapı içtim ertesi gün haplarının gebeliği önleme ihtimali yüksekmidir ayrıca ertesi gün hapları adet dönemlerini geciktirir ve düzensizleştirir mi ?


Cevap:

Ertesi gün hapı olarak da bilinen ve gebeliği önlemek amacıyla kullanılan bir ilaçtır. Kullanımını takiben zaman zaman adet döngüsünde bir takım düzensizliklere yol açabilir.

c********* :

Geciktirici prezervatif boşalmışlık hissi verirmi ?


Cevap:

Kişiden kişiye değişir..

e******** :

Merhabalar. Kız arkadaşımla 1 hafta önce ters ilişkiye girdik. Adet geciktirici hap kullanmıştı. ilişkiden sonra bıraktı. ters ilişkide içine boşaldım, dışarı sızma olmadı. lavaboda temizlerken Spermlerin vajinaya kaçma olasılığı yüksek midir. ilişkiden 2 gün sonra adet geçirdi. Hamile kalır mı?


Cevap:

Adet gecikmesi olursa gebelik testi yaparak durumu netleştirebilirsiniz. 

b********** :

Daha oncede sormuştum fakat kendimi tam olarak ifade edemedim erkek arkadaşımla surtunme yoluyla birlikte olduk o klitoris uzerine bosaldi fakat döl içeri girmedi sadece biraz aşağıya akti hemen tmizledm adetim normalinde duzensiz sürekli gecikiyo bazen erken bazen geç hamile kalirmiyim


Cevap:

Bu şekilde hamile kalma ihtimalin yok.

b********** :

Sevgilimle ilişkiye girdik öne temas etmedim hiç bir şekilde. fakat arkadan sürttüm. boşalmadım sadece sürttüm öne değmeden. ve sevgilim adetti hamilelik riski olabilir mi ?


Cevap:

Hayır hamilelik riski yok.

b******** :

Pko rahatsızlığım var ters ilskiden snra 2 ay adet olmadim ki bu bana normal geldi suphelenmedim kendimden adet sürem hep uzar rahatsızlığım sonucu tarlusal kullandm ama adetim cok az oluyo test yapmadm hamile olma olasiligim var mi


Cevap:

Her ihtimale karşı test yapmanızı öneririz.

p********* :

Bugun sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik daha sonrasdinda aci hissettim ve birazda delige temasta bulunduk eve gelince kilodumda adet kanamasi gibi kan vardi kanama hala devam ediyo sebebi sizce nedir hamile olabilirmiyim karin agrimda var


Cevap:

Bir kadın doğum tarafından muayene olmanız faydalı olacaktır. Kızlık zarı kanaması olup olmadığı ancak bu şekilde anlaşılır.

g************ :

Merhabalar, kiz arkadasim ile arkadan iliskiye girdik ters iliskiye, icine bosaldim. Fakat sperm onleyici ve kayganlastirici jel kullandik. Vajina ile her hangi bir temas olmadi hamilelik riski nedir?


Cevap:

Anlattığınız gibi ise gebe kalma ihtimali yok. Vajinayla temas olmuş ise adetinde 5 gün veya daha fazla gecikme olursa gebelik testi yaptırın.

f******* :

Arkadan iliski yasadik icime bosaldi ama sonra disari cikti wc de hemen yikadim suyla zaten sevgilim de silmisti sizce hamile kalir miyim


Cevap:

Vajinaya sperm bulaşı oldu ise düşük de olsa risk vardır..

u********* :

Erkek arkadaşımla ters ilişki yaşadık prezervatif kullandı sonra onu çıkarıp belime boşaldı, ama ben orda bir kayganlık hissediyordum vajinadan gelen sıvıda olabilir bilmiyorum ama neyse peçeteyle sildim arkamıda sildim. 5, 10 dakika sonra duş jeliyle altımı yıkadım. Hamile kalma olasılığım nedir?


Cevap:

Anlattığınız şekilde risk yoktur..

e********** :

Merhaba. Sevgilimle ters ilişkiye girdik ve tam boşalırken kendini çekti hemen vajinami yıkadık falan bende ertesi gün adet oldum hamilelik söz konusu değildir de mi?


Cevap:

İlişki sonrasında adet görülmüşse hamilelik söz konusu değildir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. 

p****** :

Hocam, sözlümle arkadaşımla an*l ilişki yapacağız,çok takıntılı biriyim. Bu yüzden ok extra koruma ve kayganlaştıcı kullanacağım ve ayrıca içine boşalma olmayacak.Bunları aynen uygularsam herhangi bir risk söz konusu olur mu acaba?Prezervatif de delik olsa bir şey olur mu zevk suyundan ters ilişkide ?


Cevap:

Risk yok denecek kadar azdır, ama vardır..

y*********** :

merhaba hocam, ben yaklasik 3 hafta ønce nisanlimla arkadan iliskiye girdim bosalmadim ve sonuna dogru deliginden cikip vajinasina surttugunu søyledi, ama zevk suyum akmis, ve adeti bugun gecikeli 5. gun oldu. hamile olabilirmi zevk suyundan?


Cevap:

Yaşadığınız ve bu tür  normal olmayan ilişkilerde hamilelik şansı mümkün değildir.
Hamilelik için çok düşük de olsa sadece  bir ihtimal bulunmaktadır. Bu da boşalma sonrası sperm hücrelerinin anüsten çıkıp vajinaya sızması ve bulaşmasıdır.Bu ihtimal de oldukça düşüktür. Ancak bu tür bir ihtimal söz konusu ise beklenen adet tarihinde en az 7 günlük bir gecikme olduğunda gebelik testi yapılabilir.

Konuya dair ve hamilelik olasılıkları ile ilgili aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilir ve konuya dair benzer sorulara uzmanlarımızca verilmiş cevapları okuyabilirsiniz.

b*********** :

Merhaba kiz arkadasimla arkadan girdik icine az bosaldim ve kendimi cektim fakat baktigimizde anusun etrafi islakti ve sildik . Sildikten sonra yikadi . Spermler vajinaya temas etti mi bilmiyoruz hamilelik olur mu ?


Cevap:

Bu şekilde hamile kalma olasılığı çok düşük. Fakat adetinde 5 gün veya daha fazla gecikme olursa gebelik testi yapın.

k*********** :

Sanıyorum 30 martta an*l ilişki yaşadım arkadan içime boşaldı ve nisanın 2.haftası gibi takriben 10 u gibi adet gördüm daha sonra 8 haziranda tekrar adet oldum aslında boşalmasından sonra peçeteyle temizlenmiştim lakin simdi göğüslerim büyüyor damarları belirginleşti irileşti bulantım oluyor hamile miyimdir?


Cevap:

İlişki sonrasında düzenli adet kanaması görülmüşse hamilelikten söz edilemez. 

Z********** :

İyi geceler kız arkadasımla 3-4 kere arkadan ilişkiye girdik ve boşaldım oradına vajina ile temas edipte hamile kalma şansı varmı adetini geçen ay baya sıkıntılı şekilde geçirdi onceki aylarda gelen kanamanın geçen ay olmadığını söyluyor daha az geldiğini söyledi


Cevap:

 Nasıl hamilelik oluşacağına dair bilgi sahibi olmadığınız anlaşılıyor.Özellikle cinsel konularda bilgi sahibi olmadan ve erken yaşlarda bu tür beraberlik yaşayanlardan Tahlil.com'a  bu tür yüzlerce soru geliyor.Bunların çoğu da bilgisizlikten kaynaklanan sorular.
 Muhtemelen yaşınız da küçük.Bu tür durumlarda hamilelik şansı yoktur.Size önerimiz hamilelik oluşumu ve konuya dair sitemizde yazdığımız yazıları dikkatle okumanız ve bu konuda sorulmuş soru ve cevapları gözden geçirmeniz.Aşağıdaki bağlantıda konuya dair detaylı bilgi ve benzer soru ile cevapları okuyabilirsiniz.


o******* :

İyi günler sevgilimle tersten çok az bir ilişkiye girdik boşalma olmadı fakat bir damla zevk suyu geldi vajinama ulaşır mı o zevk suyu? Bir şey daha sorucam ikimizdede çamaşır varken zevk suyuyla hamile kalınır mı ?


Cevap:

Hayır hamile kalınmaz.  Tam bir birleşme olmadan hamile kalma riski oldukça düşüktür.

c******* :

Peki ya meni ( sperm ) değilde mezi ( zevk suyu ) akarsa herhangi birşey olurmuş ?


Cevap:

 Nasıl hamilelik oluşacağına dair bilgi sahibi olmadığınız anlaşılıyor.Özellikle cinsel konularda bilgi sahibi olmadan ve erken yaşlarda bu tür beraberlik yaşayanlardan Tahlil.com'a  bu tür yüzlerce soru geliyor.Bunların çoğu da bilgisizlikten kaynaklanan sorular.
 Muhtemelen yaşınız da küçük.Bu tür durumlarda hamilelik şansı yoktur.Size önerimiz hamilelik oluşumu ve konuya dair sitemizde yazdığımız yazıları dikkatle okumanız ve bu konuda sorulmuş soru ve cevapları gözden geçirmeniz.Aşağıdaki bağlantıda konuya dair detaylı bilgi ve benzer soru ile cevapları okuyabilirsiniz.


c******* :

Bakire kızla arkadan ilişki yaşarsam herhangi bi sıkıntı olurmu nasıl girmeliyim ilişkiye


Cevap:

Korunmanızı öneririz. 

e***************** :

hocam kız arkaşımla ters ilişkiye girdik ama sonunda arkadan kan geldi ve tuvaletini yaparken gelmeye devam ediyormuş ne yapmamız gerekir


Cevap:

Makatında yırtık oluşmuş olabilir, doktora başvurmalısınız..

k********* :

Hocam sevgilimle şubat ayında sürtünerek ilişki yaşadık 4 ay oldu 4 aydır düzenli olarak adet görüyorum hiç gecikme olmadı yalnız bugün açık yeşil bir akıntı geldi neden olabilir acaba? Bir de bir ara karnım sürekli ağrıyordu ama daha sonra geçti arada vücudumda batmalar oluyor hamile olma ihtimali?


Cevap:

ޞubat ayındaki ilişkiden hamilelik ihtimali yoktur, ancak akınyı enfeksiyon nedeni ile olabilir, doktora başvurmasını öneririz..

d********** :

İlişkiye girmedim Sevgilim kendi eliyle boşaldı o boşalırken çok az sperm benim elime sıçradı galiba 30 dk sonra ben eve gittim elimle vajinama dokundum unutup.Sonra günümde regl oldum bitince idrar testi yaptım negatif.Ama iki gündür beyaz peynir gibi akıntım var kaşıntı yanma vs yok hamilemym


Cevap:

İlişki sonrasında adet gördüğünüz ve gebelik testiniz negatif çıktığı için hamileliği düşündürecek hiç bir durum söz konusu değildir. 

y************* :

1 ay önce an*l ilişki yaşadım içime bosaldı hemen sldm o zaman adet olmam gerekiyrdu olmadm hemen 1 hafta snra test yptm negetif çktı şimdi ise idrarımı yaptığm da peçeteye azda olsa minik kan lekeleri geliyor sizce hamilemiyimdir bacaklarımda da ağrılar bu ağrılar adet olmaya yaklastığından olabilir


Cevap:

an*l ilişki ile hamileliğin oluşması söz konusu değildir. 

b************ :

3 mayısa ters ilişkiye girim içime boşaldı daha sonra vajinaya bulaşma ihtimaline karşı peçeteyle sildim ve yıkadım 7 mayıstada adet oldum. Adetim her zamanki gibiydi ama bu sefer kahverengi kanama daha belirginidi sanki. bu kadar kısa sürede hamile kalınır mı ve testi ne zaman yaptırmalym


Cevap:

Hayır anlattığınız şekilde hamile kalınmaz.

i******* :

Merhabalar 9 nisanda ters ilişkiye girdim ve içime boşaldı sonra sildim ve direk yıkadım nisanın 25 sinde adet oldum ve mayısın 27 sinde yine adetim başladı gayet yoğun adet günüm 7 gün sürdü ama kanamam biraz azaldı göbeğimin altına kasıklarıma bastırınca acıyor sizde hamile ihtimalim var mıdır ?


Cevap:

Hayır. Hamilelik durumundan bahsedilemez.

u****** :

Merhabalar. Sevgilim ile ağızdan ilişki yaşadık. Ağzına boşalmadan çıkarttın. Fakat o dilim yandı dedi ve bir şeyler yuttuğunu söyledi. Aynı gün Mide bulantısı başladı. Ve 2 hafta kadar sürdü. Baş dönmesi ve ağrısıda var. Doktora gitti kanında mikrop var demiş. Hamilelik durumu olabilir mi ?


Cevap:

ağızdan ilişkilerde hamilelik riski yoktur.

o********* :

Kız arkadaşımın anüsüne zevk suyu aktı sadece hamile kalma şansı var mı acaba ?


Cevap:

Anüse herhangi bir temasla hamilelik oluşmaz. 

c********* :

kız arkadaşım bakire ve arkadan ilişkiye girdik ve arkasına boşaldım. vajinasına hiç dokunmadık sadece arkadan ilişkiye girdik ve adet olma günleri her ayın 25 'i bu ayda 3 gün önce adet oldu. son 3 ayki adeti düzenli olarak geçiyo sadece bu ay 3 gün erken oldu acaba hamilemidir?


Cevap:

 Nasıl hamilelik oluşacağına dair bilgi sahibi olmadığınız anlaşılıyor.Özellikle cinsel konularda bilgi sahibi olmadan ve erken yaşlarda bu tür beraberlik yaşayanlardan Tahlil.com'a  bu tür yüzlerce soru geliyor.Bunların çoğu da bilgisizlikten kaynaklanan sorular.
 Muhtemelen yaşınız da küçük.Bu tür durumlarda hamilelik şansı yoktur.Size önerimiz hamilelik oluşumu ve konuya dair sitemizde yazdığımız yazıları dikkatle okumanız ve bu konuda sorulmuş soru ve cevapları gözden geçirmeniz.Aşağıdaki bağlantıda konuya dair detaylı bilgi ve benzer soru ile cevapları okuyabilirsiniz.


e****** :

zevk suyundaki sperm boşalma sonrası kalıntılarmış wikipedia da yazilana göre ilk boşalmadan sonra idrar yapmak temizmlermis spermden hatta dogru mudur


Cevap:

Evet sizin üretranızı temizler..

A******** :

Ben 16 yaşındayım sevgilimle ters ilişkiye girdik girdiğim ay adet oldum fakat diğer ay ilişkiye girmedik sadece ağızdan ilişki yaptık bende yuttum ve bu ay olmadım bugün 13ü ayın tam iki ay geçti test yaptım tek çizgi negatif çıktı hamile kalma gibi bi durumum varmıdır sizce?


Cevap:

Canım benim daha çok erken bu kadar yoğun cinsel yaşam için bence acele etmemelisin. ağızdan ve an*l ilişkilerde hamilelik riski yoktur.

S********** :

Nisanlimla adetimin gelecegi gune kadar neredeyse hergun yani iki hafta boyunca ters iliskiye girdim ve adetim 04.04. dunde geldi tabi surtunmede yasadik ben kasik agrilarim vardi doktora gittim 21.04 de ultrasonla karnima bakti hamile olmadigim cikti hamile olsaydim bugune kadar belli olurmuydu


Cevap:

Adet gördüğünüz ve doktorunuz bir şey görmediği için hamile olmadığınızı söyleyebiliriz. Ultrasonla muayenede gebeliğin belirlenmesi ile ilgili daha fazla bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

t*************** :

Ben 16yasndaym sevgilimle arkadan iliskiye girdik prezervatifte kullandk ama sevgilim icime bosalms olabilir ve aksamına 1damla kadar kan geldigini gordum bikacgün sonra tekrardan cokaz miktar geldi hamile olabilirmiyim lutfen acil cevap verin teşekkürler simdiden


Cevap:

Yaşadığınız ve bu tür  normal olmayan ilişkilerde hamilelik şansı mümkün değildir.
Hamilelik için çok düşük de olsa sadece  bir ihtimal bulunmaktadır. Bu da boşalma sonrası sperm hücrelerinin anüsten çıkıp vajinaya sızması ve bulaşmasıdır.Bu ihtimal de oldukça düşüktür. Ancak bu tür bir ihtimal söz konusu ise beklenen adet tarihinde en az 7 günlük bir gecikme olduğunda gebelik testi yapılabilir.

Konuya dair ve hamilelik olasılıkları ile ilgili aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilir ve konuya dair benzer sorulara uzmanlarımızca verilmiş cevapları okuyabilirsiniz.


m********* :

biz sevgilimle arkadan yapmaya çalıştık fakat girmedi sonra oda boşaldı sokmaya çalışırken önüme aktı fakat sildim. 14 gün sonra adet oldum ama sürekli kasıklarımda ağrı oluyor sanırım psikolojikmen acaba hamile miyim ? ve bir hafta sonra adet olmam gerek gecikirse hamile kalır mıyım ?


Cevap:

 Cinsel beraberlik  sonrası adet görülmüş olması hamilelik şansının bulunmadığını gösteriyor.Ancak görülen adet sonrası yeni bir  korunmasız ilişki olur ise, bundan sonraki süreçte yine bir hamilelik ihtimalinden söz edebiliriz.
 Adet kanamasının ne anlama geldiğini ve adet gören birinin neden hamile olamayacağını anlamak için aşağıdaki yazımızı da dikkatle okumanızı öneriyoruz.

   http://tahlil.com/adet-gormek-nedir-adet-goren-biri-hamile-olabilir-mi

   Üstüne görme olarak da bilinen ve gebelerde görülen yerleşme kanaması da sıklıkla adet görmekle karıştırılıyor, aşağıdaki yazımızda da adet görme ile üstüne görme arasındaki farkın ne olduğu anlatılıyor, bunu da okumanızı öneriyoruz.


 Hamilelik ihtimali ve benzer sorulara verdiğimiz cevapları okumak için tıklayınız.....

z*********** :

Kız arkadaşımın anne babası teyze çocukları olarak akraba evliliği yapmışlar. 3 kardeşi var ve hiç biri hasta değil. Benim ailemde akraba evliliği yok. Kız arkadaşımla evlendiğim zaman bizim çocuklarımızda herhangi bir hastalık oluşma ihtimali varmı. ޞžimdiden cevabınız için teşekkürler.


Cevap:

Bunu söyleyebilmek mümkün değildir, genetik danışmanlık merkezlarinden yardım alabilirsiniz..

o****** :

15gün önce kz arkdasımla an*l ilişkye grdk içine boşaldım fakat pen*smi çeknce spermler dişarı tastı hmen peçetyle sildm tüm gün çkardı onları ve yolda kilodundan aktını hisseti ve 4 gün önce gene yattık karnına boşaldım ve sildm adetine 1hafta var ama hamile olabilir mi?


Cevap:

Yaşadığınız ve bu tür  normal olmayan ilişkilerde hamilelik şansı mümkün değildir.
Hamilelik için çok düşük de olsa sadece  bir ihtimal bulunmaktadır. Bu da boşalma sonrası sperm hücrelerinin anüsten çıkıp vajinaya sızması ve bulaşmasıdır.Bu ihtimal de oldukça düşüktür. Ancak bu tür bir ihtimal söz konusu ise beklenen adet tarihinde en az 7 günlük bir gecikme olduğunda gebelik testi yapılabilir.

Konuya dair ve hamilelik olasılıkları ile ilgili aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilir ve konuya dair benzer sorulara uzmanlarımızca verilmiş cevapları okuyabilirsiniz.


m************ :

Erkek arkadaşımla arkadan ilişkiye girdim adetimn son günüydü daha sonrasında adetim geldi fakat bu ay gecikti hamile kalmş olabilirmiyim


Cevap:

Adet gören birinin hamile olma  olasılığının bulunmadığına dair Tahlil.com'da defalarca soru cevapladık ve bilgilendirici yazılar yazdık.Size önerimiz aşağıda sizin için hazırladığımız bağlantıları dikkatle okuyarak konuya dair bilgi sahibi olmanız.


Üstüne görme olarak da bilinen ve gebelerde görülen yerleşme kanaması da sıklıkla adet görmekle karıştırılıyor, aşağıdaki yazımızda da adet görme ile üstüne görme arasındaki farkın ne olduğu anlatılıyor, bunu da okumanızı öneriyoruz.


s****** :

Erkek arkdşımda boxer bende çamaşır varkn sütünme oldu.Çıplak değildik vajinama temas etmedi ve asla boşalma yok.Bu olaydn sonra 8 kere regl oldum.).reglim 3.gün gecikti yoksa hamilemiym.Yoksa abimlerle aynı taburede banyo yapıyrz onlar boşaldıda o bana bulaştı hamilemi kaldım deliricem


Cevap:

Sizin gibi yaşadığı ilişki sonrası çoğunlukla pişman olan veya hamilelik ihtimali nedeniyle oldukça huzursuz olan okurlarımız da, bazen psikolojilerini bozacak kadar derecede hamilelik korkusu bulunuyor.

Adet görmüş olsa da hamile olacağından hala şüphelenen, gördüğü adet kanamasını üstüne görme zanneden ama aslında üstüne görme ile adet kanaması arasındaki farkı bile bilmeyen veya gebelik testi negatif çıktığı halde yine de hamilelik korkusu olan okurlarımıza önerimiz, bu kuşkuları giderek daha da artıyorsa psikolojik bir destek almaları yönünde.
Ayrıca sakin bir kafayla ve dikkatli bir şekilde aşağıdaki bağlantıda verilen tüm konuları detaylı şekilde okumanız da, bilgisizlik nedeniyle duyabileceğiniz korkuları yenmenizde işe yarayacaktır.


n********* :

Kasıklarımda ağrı hissediyorum ama adet olmama yaklaşık 10 gün var bu ağrı yumurtlama dönemi yüzünden olabilir mi?


Cevap:

Agrı bir çok nedenle olabilir.Yumurtlama da bir neden olabilir.

n***** :

Ters ilişkiden sonra 3 kez adet gördüm.Yaptığım idrar testleri negatif çıktı. Son 1 haftadır soğuk algınlığım var. Geğirti, ishal, karnımın üst kısmında şişkinlik hissi var. Bunlar gastrit belirtileri mi yoksa gebelik söz konusu mu?


Cevap:

Söylediklerinize göre gebelik durumunuz söz konusu değil. ޞikayetleriniz devam ederse doktora gitmenizi tavsiye ederiz. 

z******* :

Merhaba kiz arkadashimin adetine 3 gun kala ters ilishkiye girdik, bu esnada farkinda olmadan pen*simle kizlik zarrini patlattim o anda zaten ikimizde durduk, ne bi boshalma nede vajinasina girme oldu adetinde gecikme oluyor galiba acaba hamile kalmish olabilir mi ?


Cevap:

Ters ilişki ile kızlık zarının bozulması mümkün değildir. Eğer vajinaya sperm bulaşmamışsa hamile kalınamaz. Gene de adet gecikmesi devam ederse gebelik testi yaptırabilirsiniz. 

z************** :

Merhaba ben erkek arkadaşımla ayın 4'unde an*l ilişkiye girdim iceri boşalma olmadı ama yinede korkuyorum hamilelik riski varmıdır ?


Cevap:

Yaşadığınız ve bu tür  normal olmayan ilişkilerde hamilelik şansı mümkün değildir.
Hamilelik için çok düşük de olsa sadece  bir ihtimal bulunmaktadır. Bu da boşalma sonrası sperm hücrelerinin anüsten çıkıp vajinaya sızması ve bulaşmasıdır.Bu ihtimal de oldukça düşüktür. Ancak bu tür bir ihtimal söz konusu ise beklenen adet tarihinde en az 7 günlük bir gecikme olduğunda gebelik testi yapılabilir.

Konuya dair ve hamilelik olasılıkları ile ilgili aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilir ve konuya dair benzer sorulara uzmanlarımızca verilmiş cevapları okuyabilirsiniz.


t*********** :

merhabalar hocam , kız arkadaşımla adet gününün 5. gününde ters ilişkiye girdik içine boşalma oldu ve 10,15 dakika sonra her ihtimale karşı vjinal bölgeyi bol suyla yıkattırdım ve peceteyle sildirdim , arka taraftanda azda olsa tuvaletini yaaptı ve yıkadı 2, kez 20 dakika arayla iki tarafıda yıkadı


Cevap:

 Arkadan ilişki ile hamile olunup olunmayacağı konusunda sorular sıklıkla Tahlil.com'a geliyor. Öncelikle merakınızı giderelim. Arkadan ilişki diğer adlarıyla ters ilişki veya an*l ilişki ile
hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.

  Meninin yani spermlerin anüsten çıkıp   vajina ile temas etmesi veya   vajina ağzından içeri girmesi ile
ancak bu tür bir olasılıktan söz  edebiliriz.Bu da gerçekten çok düşük
bir ihtimaldir. Böyle bir olasılıktan şüpheleniyorsanız tedbiren  adetinizde de en az 1 hafta gecikmesi kaydıyla içiniz de rahat olsun
diye test yaptırabilirsiniz.

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....

Ters ilişki veya benzeri ilişkilerde hamilelik olasılığına dair uzmanlarımızın yazdığı yazıları aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz...


Hamilelik ihtimali hangi tür ilişkilerde bulunmaktadır?



d******* :

peki hocam kesin hamile değil diye bilirmiyiz...adet görüyor testlerde negatif diyor ...kimisi diyo testlere güvenmeyin . kan testi yaptık oda negatif onada yok tek bi yerde kan testi yapmayın başka yerde de yapın gibi gibi şeyler intenetten okuyorum ..yok ustne görme diyolar...kafa allak bullak.tşk


Cevap:

Bu konuda size defalarca cevap verilmiştir..

d******* :

peki hocam bu ustne görme olsa testlerde çıkarmıdı..yani testler pozitif mi olurdu.ve adetleri 2 ayda 1. 5 gün erken adet görüyor..yani 4 ayda adeti 10 gün geriledi örneyin 4 ay önce ayın 10 nda adet gördü 4. ay. ayın birinde adet gördü adeti 5 gün falan sürüyormuş. bu gayet normal bişiymi.?


Cevap:

Anlattığınız durumda son 4 aydır adet görme söz konusu ise hamilelikten söz etmek zordur..

d******* :

hocam ben cevabı anlamadımım.bu ustune görme çok karıştırdı kafamı..ilişki gününden 4 ay geçti yaklaşık . 2 gebelik testi yaptık bi defa kan testi yaptık negatif çıktılar 4 defa adet gördü..ve benim kafam ustune görmeye çok takıldı..ben mi takıntı hale getirdim...


Cevap:

Evet takıntı haline getirmişsiniz, ilişki üzerinden 4 ay geçip,edetlerini görmüş olan birisinde testleri de negatifse sorun yoktur..

i************* :

Hocam erkek arkadaşım boşaldıktan sonra kalçamın üstüne sürtüttü ordan aşağıya akma ihtimali nedir ve hamile kalınır mı. 5 dakika sonrada sildim


Cevap:

Aşağı akma ihtimalini bizim bilmemiz söz konusu değildir, akıp akmadığını siz bilebilirsiniz..

y*********** :

yumurtlama donemınde gırınlen ılışkıden kesın hamıle kalınır mı


Cevap:

Hayır böyle bir kesinlik yoktur, her dönemde  ortalama %25 şans vardır..

d******* :

peki hocam mesela bu adet dongusu 1.ay12 sinde adet gördü 2.ay 7sindee adetgördü.3.ay 6sında adet gördü. 4.ay 1 ndet gördü.bu adet döngüsü normal bişy mi.bana her 1 2 gün değişiyor diyor. bu ustune görme falan diyolar kafam çok karıştı.aslında.testler kesin sonuçmu.bide gebe kadın adetten kesilirmiş


Cevap:

Adetlerin başladığı tarihler arasında en az 21 gün en fazla 35 gün olması gerekir. Her kadının tam 28 veya 30 günde bir adet görmesi gerekmez, 21 - 35 gün arasındaki süreler normal kabul edilir. Burada dikkat edilmesi gereken bu süre sayılırken bir adetin ilk gününden diğer adetin ilk gününe kadar geçen sürenin sayılmasıdır. Adetler arasında temiz kalınan günlerin sayılması doğru değildir.

d******* :

arkdaşmla adeti bitiği gün an*l ilişimiz oldu ama przrf patlamıştı boşalırken ilk adeti 1 gün gecikti ve gördü 2 ad 5 gün erken gördü test yaptık negatif. 3. adi gene gördü.test yaptık negatif. kan testi yaptık .B-HCG 0-2 ÇKTI negatif dediler. 4. ad 5 gün erken gördü. gene.3 kilo almış.gebelek varmı


Cevap:

İlişki sonrası 4 kez adet görmüş ve test negatif ise hamilelikten söz edilemez..

f************** :

adetinden 1hafta sonra arkadan ilişkiye girdik boşalma olmadı fakat zevk suyu geldi hamile kalma olasılığı nedir


Cevap:

Yaşadığınız ve bu tür  normal olmayan ilişkilerde hamilelik şansı mümkün değildir.
Hamilelik için çok düşük de olsa sadece  bir ihtimal bulunmaktadır. Bu da boşalma sonrası sperm hücrelerinin anüsten çıkıp vajinaya sızması ve bulaşmasıdır.Bu ihtimal de oldukça düşüktür. Ancak bu tür bir ihtimal söz konusu ise beklenen adet tarihinde en az 7 günlük bir gecikme olduğunda gebelik testi yapılabilir.

Konuya dair ve hamilelik olasılıkları ile ilgili aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilir ve konuya dair benzer sorulara uzmanlarımızca verilmiş cevapları okuyabilirsiniz.


o********* :

merhaba ben 20 yaşındayım sevgilimle en son ekim ayında ters ilişki yaşadım içeri boşalma olmadı ve ilişkiden iki gün sonra adet oldum ve bunu takip eden 3 aydada adetimi normal zamanında ve miktarı aynı olmak üzere oldum bu durumda hamilelik söz konusu olabilir mi?


Cevap:

Gebelik testi yaparsanız öğrenirsiniz...

o********* :

en son 18 ekimde ters ilişki yaşadım içeri boşalma olmadı 21 ekimde adet oldum onu takip eden aylarda 19 kasım,16 aralık ve 11 ocakta da adet gördüm hamilelik ihtimali söz konusu mu? nette üzerine görme olayı hakkında çok yorum yapılıyor bi şüphe düşüyor içine insanın şimdiden teşekkürler..


Cevap:

Üstüne görme, adet kanaması değildir. Çoğunlukla, kanamanın miktarı ve rengi de normal adetden farklıdır. Üstüne görme kanaması normal adet kanamasından çok daha hafif ve daha düzensizdir. Bu kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşir. Bu her zaman fark edilmeyebilir. 
Önerimiz, hamilelik şüpheniz var ise, korunmasız ilişki sonrası, normal adet düzeninden farklı kanamalarda bir kadın doğum uzmanına başvurulmasıdır. Anne adayının üstüne görme diye bir şüphesi varsa, ve doktora gitme imkanı da yoksa, en azından idrar veya kanda gebelik testi yaptırması önerilmektedir.

h********* :

Sevgilim 16 yaşında analdan ilişkiye girdik boşalcağımı hissettiğim anda çıkartıp elime boşaldım vajinaya aksa hissederdi ama öyle birşey yok sanırım normalde 8-10 gibi adet olması lazımdı olmadı hamile kalma riski nedir olabilir mi


Cevap:

Bu kadar erken yaşlarda bu işlere girerseniz kaçınılmaz olarak böyle anlamsız sorular da sorarsınız.Öncelikle 18 yaşından küçük biriyle bu tür ilişkiler kurmak yasal bir sorumluluk getirmektedir sizlere.
 
 Arkadan ilişki ile hamile olunup olunmayacağı konusunda sorular sıklıkla Tahlil.com'a geliyor. Öncelikle merakınızı giderelim. Arkadan ilişki diğer adlarıyla ters ilişki veya an*l ilişki ile
hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.
  Meninin yani spermlerin anüsten çıkıp   vajina ile temas etmesi veya   vajina ağzından içeri girmesi ile
ancak bu tür bir olasılıktan söz  edebiliriz.Bu da gerçekten çok düşük
bir ihtimaldir. Böyle bir olasılıktan şüpheleniyorsanız tedbiren  adetinizde de en az 1 hafta gecikmesi kaydıyla içiniz de rahat olsun
diye test yaptırabilirsiniz.

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....

Ters ilişki veya benzeri ilişkilerde hamilelik olasılığına dair uzmanlarımızın yazdığı yazıları aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz...


Hamilelik ihtimali hangi tür ilişkilerde bulunmaktadır?



i************ :

Iliskiden 35gün sonra yapilan idrar testi dogru sonuc verir mi. Lutfen sadce ya evet ya hayir cvbi verin.adet gecikmesni felan katmadan evet ya da hayir olarak cvplamanzi istyrm.cok iyi bi site.bilgilernz icin simdiden tskrler.


Cevap:

Evet

b*********** :

hocam . partnrimle bu ayın 11inde adet deilken arkadan ilişkye girmeyi denedik ama cok dardı zorlamdan içine girmeden geri çektim ama ilk bşta içine girmeye çalışrken pen*sim aşagı kaydı. Bunun öncesinde masturbasyonla boşalmıştık bu şeklde hamile kalırmı.aradan 18gün geçti baş donmesi fılan var


Cevap:

Bu şekilde hamilelik riski yok denecek kadar azdır..

f************** :

adet gününden kaç gün sonra arkadan ilişkiye girsek hamile kalma olasılığı olmaz


Cevap:

Yukardaki yazıyı boş yere yazmadık, dikkatli okumamışsın anlaşılan

u********** :

hoam kız arakadaş bakire ben bunun kilodunun üzerine boşalmadım fakat zevk suyu akmış ve tam vajinanın olduğu bölümü biraz ıslatmış acaba hamile kalma ihtimali varmı ne olur bir yardımcı olun


Cevap:

 Çoğunlukla cinsel konularda bilgisizlikten ve erken yaşlarda bu tür beraberlik yaşayanlardan bu tür çoğu zaman da çok anlamlı olmayan sorular geliyor.
  Belirtiğiniz şekillerde bir hamilelik pek mümkün görünmüyor.Muhtemelen yaşınız küçük ve cinsel konularda da bilgi sahibi değilsiniz.
  Hamileliğin hangi durumlarda olabileceği, hangi durumlarda hamilelik olmayacağı ve bu konularda sorulmuş benzer  binlerce soru ve Tahlil.com ekiplerince verilmiş cevapları aşağıdaki bağlantılarda bulabilirsiniz.

 Biraz vakit ayırıp dikkatle okumanızı öneririz.




k***************** :

Hocam bende biliyorum 12 13 yaş küçük az ama sevgilimle anlattığım gibi hemen hemen 4 5 dakika sürtüşmeli ilişki yaşadık ve boşaldım.Korkuyorum hayatıma devam edemiyorum ya spermler vajinaya gittiyse diye

f************** :

Erkek 17 kız 18 an*l ilişkile ilişkiye girdik önce mastürbasyon yaptık sonra arkadan ilişkiye girdik kondom kullanıldı hamile kalma olasılığı nedir


Cevap:

an*l ilişki sırasında vajinaya herhangi bir sperm teması olmadıysa hamile kalınmaz. Aşağıdaki bağlantıyı incelemeniz daha çok bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır.

g*********** :

Site çok kaliteli ve güvenilir gerçekten. Özür dileyerek bi soru sormak istiyorum :(( Ters ilişki yaşadım.ilişkide boşalma dışarı oldu adetim gecikti iki hafta ama sonra normal şekilde 5 gün adet gördüm ama Nette çok kafa karıştırıcı yazılar var o yüzden bayaa korktum ve hamile olmaktan korkmalı mıyım daha? Kan testi yapmam gerekir mi? Saygılar iyi çalışmalar ...


Cevap:

Belirtiğiniz tür ve normal olmayan ilişkilerde hamilelik şansı mümkün değildir.Hamilelik için çok düşük de olsa tek bir ihtimal bulunmaktadır.O da boşalma sonrası sperm hücrelerinin anüsten çıkıp vajinaya sızmasıdır. Bu da çok nadir görülen bir ihtimaldir.Zaten adet de görmüş olmanız hamilelik ihtimalini tamamen ortadan kaldırıyor.

Konuya dair ve hamilelik olasılıkları ile ilgili aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilirsiniz....


b******* :

diyelim kız arkadaşımızla analdan ilişkiye giridk içine boşaldık - tahlilde çıkarmııı ?


Cevap:

Tahlil.com öncelikli olarak tahlil yorumlayan bir sitedir.İlave hizmetler olarak da Hamile miyim? ve Hangi Doktora Gitmeliyim? bölümleri vardır.

    Bunun dışında sorduğunuz türden ve tıbbi bir anlamı olmayan çok da mantıklı olmayan sorulara ise cevap verilmemektedir.


g****** :

Mümkün değildir demişsiniz azda olsa içimi rahatlattınız . ama bugün bir tür mide bulantısı hissettim neden acaba ? çok kafama taktığım için olabilir mi ?


Cevap:

Çok büyük olasılıkla bulantının sebebi stres. Eğer bulantın geçmezse bunun sebebi hamilelik değil başka sebeplerdir. İlgili doktora gitmende yarar var. 

g****** :

17 yaşındayım partnerim 21 yaşında bakire olduğum için cinsel ilişki denemiyoruz istemiyorum bu yüzden an*l ilişki denedik yani hep kondom takardı ve sevişme zamanımızda da kondom taktı ama an*l ilişkide kondomu çıkardı ve içime boşaldı iyice boşalana kadar bekledik hemen sildik hamile kalabilirmiyim.


Cevap:

Belirtiğiniz tür ve normal olmayan ilişkilerde hamilelik şansı mümkün değildir.Hamilelik için çok düşük de olsa tek bir ihtimal bulunmaktadır.O da boşalma sonrası sperm hücrelerinin anüsten çıkıp vajinaya sızmasıdır. Bu da çok nadir görülen bir ihtimaldir.

Konuya dair ve hamilelik olasılıkları ile ilgili aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilirsiniz....


f************** :

kız arkadaşımla arkadan ilişkiye gircez bunun en iyi zamanı ne zaman adet olarak adeti ayın son günleri


Cevap:

Tahlil.com öncelikli olarak tahlil yorumlayan bir sitedir.İlave hizmetler olarak da Hamile miyim? ve Hangi Doktora Gitmeliyim? bölümleri vardır.

    Bunun dışında sorduğunuz türden ve tıbbi bir anlamı olmayan çok da mantıklı olmayan sorulara ise cevap verilmemektedir.Bu konuda başka siteleri tercih edebilirsiniz.


s****** :

hocam adetimin son günüydü sürtünme yoluya arkadan iliskiye girmisdik sonra kahverengi son akintim gelmisdi , daha adet görmedim ama cok akintim var ve adetim düzensiz bu ara kasiklarim agriyor ve istahim yok hamile ola bilirmiim acil lütfen


Cevap:

Sürtünerek ilişki özellikle evlilik öncesi çok sık başvurulan bir ilişki yöntemidir.Bakire kızlar bakireliklerine zarar gelmesin diye bu ilişkiyi sıklıkla tercih etmektedir. Tahlil.com'da bu konuda binlerce soru yanıtladık.Elimizden geldiğince de sizin gibi genç okurlarımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz.Bu tür ilişkilerde sperm hücrelerinin vajina içine girmesi halinde bir hamilelik olasılığı bulunmaktadır.Bu da çok yüksek bir olasılık değildir.Ancak bu konuda bir endişeniz var ise ve beklenen adet tarihinizde de en az 7 günlük bir gecikme olursa gebelik testi yaptırmanız kafanızı rahatlatacaktır.Konuya dair yazdığımız tüm yazıları, bu konuda Tahlil.com doktorlarının uyarı ve önerilerini okumak için tıklayınız....


s****** :

nisanlimla 25 de sürtünme yoluyla iliskiye girdik bosaldi ama vajinama geldimi bilmiyorum, daha adet görmedim ama korkuyorum hamilemiyim diye simdik bir test yapsam sonuc ala bilirmiyim ? bu arada bakireyim hamile miyim ?


Cevap:

Bu tür cinsel beraberliklerde hamilelik şansı normal bir cinsel ilişkiye göre çok daha düşüktür.Ancak spermlerin vajina içine bulaşması durumunda gebelik olasılığından söz edebiliriz.Bu tür bir durumdan kuşkulanıyorsanız şu aşamada yapmanız gereken beklenen adet tarihinizde en az 1 hafta gecikme olursa kan veya idrarda gebelik testi yapılmasıdır.Hamilelik, gebelik ihtimali ve gebelik testlerine dair Tahlil.com'un hazırlamış olduğu yazılar ve konuya dair sorulmuş binlerce soru ve cevabı okumak için tıklayınız....


n******** :

erkek arkadaşımla 1,5 ay önce ters ilişkiye girdik boşalma olmadığına eminiz 10gün sonrada düzenli adet oldum ama şu an adetim 5-6 gün gecikti sizce bunun sebebi ne psikolojik olabilir mi


Cevap:

Büyük olasılıkla stres kaynaklı bir gecikme. Ancak gecikmeye devam ederse doktora görünmenizi tavsiye ederiz. 

c*********** :

eylül 2 ve eylül 23'ünde Ters ilişkiye girdim ilişkiden bir gün sonra ayın 24'ünde kahverengi, hafif, pis kokulu kan geldi dört gün sürdü ilişkide boşalma dışarı oldu vajina ağzıyla temas etmedi sperm ama böyle bi kan gelmesi beni korkuttu hamilelikle bi alakası varmı üstüne görme mi acaba aydınlatırsanız çok sevinirim.


Cevap:

Bu tür cinsel beraberliklerde hamilelik şansı normal bir cinsel ilişkiye göre çok daha düşüktür.Ancak spermlerin vajina içine bulaşması durumunda gebelik olasılığından söz edebiliriz.Bu tür bir durumdan kuşkulanıyorsanız şu aşamada yapmanız gereken beklenen adet tarihinizde en az 1 hafta gecikme olursa kan veya idrarda gebelik testi yapılmasıdır.Hamilelik, gebelik ihtimali ve gebelik testlerine dair Tahlil.com'un hazırlamış olduğu yazılar ve konuya dair sorulmuş binlerce soru ve cevabı okumak için tıklayınız....


m************ :

an*l ilişki sırası vajinanın girişine dogru akan cok az denilebilcek spermin hamile bırakma şansı varmıdır ? ve adet gününden hemen 2 gün sonra (Adet düzensizliği olan Yaklaşık 35 günde bir adet gören birisinin)


Cevap:

Adet zamanını bekle eğer 5 gün veya daha fazla gecikme olursa hamilelik testi yap canım.

y***************** :

2 ay önce an*l ilişki yaşadım içeri boşalmadı ama ön sevişmede zevk duyu vajinama gelmiş olabilir.ilişkiden sonra tam gününde adet oldum ama koyu renk ve az az geliyodu normal adet gibi 5 gün sürdü, bi sonraki ayda adetim aynı bu şekilde oldu. hamile kalma olasılığım var mı


Cevap:

Cinsel konular ve gebelik oluşumuna dair bilgi sahibi olmadığınız anlaşılıyor.Muhtemelen yaşınız da küçük.Özellikle sizin gibi erken yaşlarda bu tür ilişkilere girenlerden bu tür çok da anlamlı olmayan sorular geliyor.Bu tür durumlarda hamilelik şansı yoktur.Size önerimiz hamilelik oluşumu ve konuya dair sitemizde yazdığımız yazıları dikkatle okumanız ve bu konuda sorulmuş soru ve cevapları gözden geçirmeniz.Aşağıdaki bağlantıda konuya dair detaylı bilgi ve benzer soru ile cevapları okuyabilirsiniz.



n********** :

Ilsiskiden 2 hafta sonra beta hcg testi yaptirdim. 0.100 cikti. Hamilelik bu kadar kisa sorude kanda cikar mi?


Cevap:

Gebelik testini erken yaptırmışsınız.

Gebelik testinin ne zaman yapılacağına dair Tahlil.com'da bir çok uyarıda bulunduk.Aşağıda bu konuya dair detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Gebelik testi ideal olarak ne zaman yapılmalıdır?
http://tahlil.com/gebelik-testi-nedir-ne-zaman-ve-nasil-gebelik-testi-yapilir



f********* :

kız arkadasımla seviştikten sonra bosaldım pen*sim onun vajınasına deydırdm ıcıne gırmedı tabı daha sonra analdan ilişkiye girdim arkaya bosaldım hamile kalırmı ön tarafına gelmemıs bana öyle söyledı daha sonra ıslak mendille temizledik ?


Cevap:

Canım adetinde 5 gün veya daha fazla gecikme olursa tedbiren gebelik testi yapın.

m********* :

3 ay önce kız arkadaşımla an*l yoldan ilişkiye girdik kendisi adet dönemindeydi ve ben içine boşaldım.Sonrasında 2 ay adet gördü ama sitelerde üstüne görme diye birşeyden bahsediyor. Azcık bi karnı şişti vesevese yapıyorum:( Test yapmaya da ikna edemiyorum saçmalama diyor lütfen yardım?:(


Cevap:

Tedbiren kanda beta hcg testine baktırabilirsin.


c******* :

merhaba hocam sevgilimle an*l ilişki yaptık ancak en basından prezervatif kullandı prezervatif taktıntan sonra vajnada surtundu sonra an*l ilişki oldu sızce hamılelık riski varmıdır


Cevap:

Arkadan ilişki diğer adlarıyla ters ilişki veya an*l ilişki ile
hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.Meninin yani spermlerin
vajina ile temas etmesi ve buradan da vajina ağzından içeri girmesi ile
ancak bu tür bir ihtimalden söz  edebiliriz.Bu da gerçekten çok düşük
bir ihtimaldir. Böyle bir olasılıktan şüpheleniyorsanız tedbiren
adetinizde de en az 1 hafta gecikmesi kaydıyla içiniz de rahat olsun
diye test yaptırabilirsiniz.

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....


http://tahlil.com/arkadan-iliski-ile-ters-iliski-hamile-kalinir-mi



S********* :

Esimle an*l ilişki yaparken icime bosalmadi fakat bosalma oncesi sivisi geldi sizce hamile kalir miyim?


Cevap:

Adet zamanını bekle canım 5 gün veya daha fazla gecikme olursa gebelik testi yap.

B****** :

an*l ilişki arkadan ilişki yapılırken prezervatifin yırtıldığını anlasıldığında ama bosalmamışken yapıldığında bir sıkıntı olurmu hocam anladığımızda hemen değiştirdik prezervatifi?


Cevap:

Tahlil.com öncelikli olarak tahlil yorumlayan bir sitedir.İlave hizmetler olarak da Hamile miyim? ve Hangi Doktora Gitmeliyim? bölümleri vardır.

    Bunun dışında sorduğunuz türden ve tıbbi bir anlamı olmayan çok da mantıklı olmayan sorulara ise cevap verilmemektedir.Bu konuda başka siteleri tercih edebilirsiniz.


f************** :

Kız arkadaşımla arkadan ilişkiye gircez ve bendede zevk suyu çabuk geliyor içine boşalsam hamile kalma şansı var mı ? Teşekkürler


Cevap:

Arkadan ilişki diğer adlarıyla ters ilişki veya an*l ilişki ile
hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.Meninin yani spermlerin
vajina ile temas etmesi ve buradan da vajina ağzından içeri girmesi ile
ancak bu tür bir ihtimalden söz  edebiliriz.Bu da gerçekten çok düşük
bir ihtimaldir. 

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....


http://tahlil.com/arkadan-iliski-ile-ters-iliski-hamile-kalinir-mi



y*********** :

merhaba. erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. üzerimde iç çamaşırım vardı ama iç çamaşırın içinden anüs bölgesinden bana yaklaştı ve vajına- anüs arasına boşaldı ama vajınaya değip değmediğinden emin değilim. hamile kalma riskim varmı nolur yardım edin çok korkuyorum


Cevap:

Cinsel konular ve gebelik oluşumuna dair bilgi sahibi olmadığınız anlaşılıyor.Muhtemelen yaşınız da küçük.Özellikle sizin gibi erken yaşlarda bu tür ilişkilere girenlerden bu tür çok da anlamlı olmayan sorular geliyor.Bu tür durumlarda hamilelik şansı yoktur.Size önerimiz hamilelik oluşumu ve konuya dair sitemizde yazdığımız yazıları dikkatle okumanız ve bu konuda sorulmuş soru ve cevapları gözden geçirmeniz.Aşağıdaki bağlantıda konuya dair detaylı bilgi ve benzer soru ile cevapları okuyabilirsiniz.



y***************** :

sevgilimle an*l ilişki yaşadık içeri boşalma olmadı kesinlikle ama ön sevişmede sürtünme oldu vajinasına. zevk suyunda sperm var mıdır? yani bu şekilde hamile kalma olasılığı var mı


Cevap:

Adet zamanını beklemekten başka çareniz yok. Adetinde  gün veya daha fazla gecikme olursa gebelik testi yapın.

e*********** :

Merhaba 2 yıl önce an*l ilişki yaşadım şuanda nişanlıyım ve sürtünme yoluyla yakınlaşıyoruz makattan çok az kan geldi vajinaya çok az zorlama olmuştu ama makat harici kan görmedim hiç kızlık zarım bozulmuşmudur....


Cevap:

Bir kadın doğum uzmanı tarafından muayene olman gerekiyor. 

u********** :

merhabalar sevgilimle ters ilişkiye girdik içime boşaldı çıkarırken spermleri vajınama geldi ama hemen temizleyip yıkadım regl dönemimin son günü idi hamile kalma riski varmıdır ????


Cevap:

Çok düşük bir ihtimal söz ettiğiniz.Yine de adetinizde en az 1 hafta gecikme olursa tedbiren gebelik testi yaptırabilirsiniz.

c*********** :

sevgilimle ters ilşki yaşadıktan sonra 3 kez adet gördüm bu dördüncü adetim ve iki hafta gecikti bazı sitelerde hamilelikte üç dört kez adet görüp 4. veya 5. ayda hamile olduklarını anlayanlar varmış böyle bi durum söz konusu olabilir mi?


Cevap:

Hayır kesinlikle gebelik durumun yok. İçin rahat olsun.

o************ :

Bakireyım erkek arkadasımla ters ilişki yyasandı.boşalma olmadı ancak zevk suyu gelmiş olabilir diye düşünüyorum çok azda olsa. 13 saatte norlevo içtim ancak. böyle bir ilişkide hamilelik riski çok düşük bunu biliyo olsamda sormak istiyorum


Cevap:

Adetinde 5 gün veya daha fazla gecikme olursa tedbiren gebelik testi yapabilirsin

n*********** :

erkek arkadaşım üzerimde çamaşırım varken belime boşaldı fakat biraz arkama doğru akmaya başladı vajinaya gitiğini düşünmüyorum yazdıklarınızdan ihtimalin az olduğunu okudum yinede sormak istedim hamile olma ihtimalim var mı ? boşalmadan 1-2 dk sonra temizlesem de içimde endişe var


Cevap:

Merak etmeyin bu tür ilişkilerde hamilelik şansı yoktur.Bu konuda detaylı bilgiyi aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.


Elbise ve çamaşır varken hamile kalınır mı?
http://tahlil.com/elbise-ve-camasir-varken-iliskide-hamile-kalinir-mi


f******** :

erkek arkadasımla an*l ilişki yaptık ama içime bosalmadı kendısı dısarıya bosaldı sonrasında onden surtunduk adetim 4 gun gecıktı hamıle olma olasılıgım varmı


Cevap:

Arkadan ilişki diğer adlarıyla ters ilişki veya an*l ilişki ile
hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.Meninin yani spermlerin
vajina ile temas etmesi ve buradan da vajina ağzından içeri girmesi ile
ancak bu tür bir ihtimalden söz  edebiliriz.Bu da gerçekten çok düşük
bir ihtimaldir. Böyle bir olasılıktan şüpheleniyorsanız tedbiren
adetinizde de en az 1 hafta gecikmesi kaydıyla içiniz de rahat olsun
diye test yaptırabilirsiniz.

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....


http://tahlil.com/arkadan-iliski-ile-ters-iliski-hamile-kalinir-mi



k*************** :

benim yaşım henüz küçük ve erkek arkadalımın istegi üzerine arkadan ilişkiye girdik söyledigini göre içime boşalmış ve benim adetimde 10 gün geçikme oldu hala olmadım çok korkuyorumm :(


Cevap:

Arkadan ilişki diğer adlarıyla ters ilişki veya an*l ilişki ile
hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.Meninin yani spermlerin
vajina ile temas etmesi ve buradan da vajina ağzından içeri girmesi ile
ancak bu tür bir ihtimalden söz  edebiliriz.Bu da gerçekten çok düşük
bir ihtimaldir. Böyle bir olasılıktan şüpheleniyorsanız tedbiren
adetinizde de en az 1 hafta gecikmesi kaydıyla içiniz de rahat olsun
diye test yaptırabilirsiniz.

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....


http://tahlil.com/arkadan-iliski-ile-ters-iliski-hamile-kalinir-mi



p*********** :


sevgilimle arkadan ilişkiye girdik çok azda olsa sanırım içine boşaldım geri kalanları beline boşaldım ilişkiye girdimizden 10 gün sorna adet oldu normal günüymüş ama meme uçları büyümeye basladı vede koyulasmaya halsizmiş bugünde adet oldu kız arkadaşım hamilemi ?

Hamilelikte adet geçikirmi


Cevap:

Kanda beta hcg testine baktırın.

p*********** :

sevgilimel arkadan ilişkiye girdik çok azda olsa sanırım içine boşaldım geri kalanları beline boşaldım ilişkiye girdimizden 10 gün sorna adet oldu normal günüymüş ama meme uçları büyümeye basladı vede koyulasmasya çok hassas oldunu söylüyor midesi bulanıyormus halsizmiş kız arkadaşım hamilemi ?


Cevap:

Arkadan ilişki diğer adlarıyla ters ilişki veya an*l ilişki ile
hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.Meninin yani spermlerin
vajina ile temas etmesi ve buradan da vajina ağzından içeri girmesi ile
ancak bu tür bir ihtimalden söz  edebiliriz.Bu da gerçekten çok düşük
bir ihtimaldir. Böyle bir olasılıktan şüpheleniyorsanız tedbiren
adetinizde de en az 1 hafta gecikmesi kaydıyla içiniz de rahat olsun
diye test yaptırabilirsiniz.

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....


http://tahlil.com/arkadan-iliski-ile-ters-iliski-hamile-kalinir-mi



c******* :

sevgilimle ters ilşkiye girdik ancak tam olarak yapamadık içine boşalmadım ama olaydan 2 saat once bosalmıstım peceteyle silmiştim.acaba sperm kalmıstmıdır ? kızın regli olmasına 2 gün onceydi.


Cevap:

Arkadan ilişki diğer adlarıyla ters ilişki veya an*l ilişki ile
hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.Meninin yani spermlerin
vajina ile temas etmesi ve buradan da vajina ağzından içeri girmesi ile
ancak bu tür bir ihtimalden söz  edebiliriz.Bu da gerçekten çok düşük
bir ihtimaldir. Böyle bir olasılıktan şüpheleniyorsanız tedbiren
adetinizde de en az 1 hafta gecikmesi kaydıyla içiniz de rahat olsun
diye test yaptırabilirsiniz.

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....


http://tahlil.com/arkadan-iliski-ile-ters-iliski-hamile-kalinir-mi



l********** :

Makat içine boşalma olursa sorun olur mu ?


Cevap:

Arkadan ilişki diğer adlarıyla ters ilişki veya an*l ilişki ile
hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.Meninin yani spermlerin
vajina ile temas etmesi ve buradan da vajina ağzından içeri girmesi ile
ancak bu tür bir ihtimalden söz  edebiliriz.Bu da gerçekten çok düşük
bir ihtimaldir. Böyle bir olasılıktan şüpheleniyorsanız tedbiren
adetinizde de en az 1 hafta gecikmesi kaydıyla içiniz de rahat olsun
diye test yaptırabilirsiniz.

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....


http://tahlil.com/arkadan-iliski-ile-ters-iliski-hamile-kalinir-mi



p****** :

Merhaba sevgilim ile ilişkiye girdik ama arkadan bir ilişki oldu. İlişki sırasında geri çekilme yöntemi kullandım içine boşalma olmadı. Boşaldıktan sonra sevgilimde kuru bir peçete ile kontrol ederek sildim dedim. Bu durumda gebelik olma ihtimali var mı acaba ? Adeti biteli 2 gün olmuştu bu arada


Cevap:

Hamile değilsiniz, fakat adetinizde beş gün veya daha fazla gecikme olursa tedbiren gebelik testi yaptırın.

p*********** :

Merhaba kız arkdşmla arkadan ilişkiye girdik yaşımız daha çok kücükve kız arkadaşım bakire içine boşalmadım beline boaldım ama azda olsa sperm arkasından akmış olabilir 21 mayısta ilişkye grdik ve bu 2 hafta içinde sürekli yorgun,halsiz,hasta gibi ve göğüslerinin ucu şişip koylstı acaba hamile mi ?


Cevap:

Hamile değil ama biraz daha beklemeniz gerekiyor. Dikkatli olun.

b***************** :

sevgılımle 2 kere ters ılıskıye gırdık ve ıcıme bosaldı adetım gecıktı 3 gundur olmuyorum hamıle olabılırmıyım?


Cevap:

Arkadan ilişki diğer adlarıyla ters ilişki veya an*l ilişki ile
hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.Meninin yani spermlerin
vajina ile temas etmesi ve buradan da vajina ağzından içeri girmesi ile
ancak bu tür bir ihtimalden söz  edebiliriz.Bu da gerçekten çok düşük
bir ihtimaldir. Böyle bir olasılıktan şüpheleniyorsanız tedbiren
adetinizde de en az 1 hafta gecikmesi kaydıyla içiniz de rahat olsun
diye test yaptırabilirsiniz.

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....


http://tahlil.com/arkadan-iliski-ile-ters-iliski-hamile-kalinir-mi



l********** :

adet gecikmesinden 5 gün sonra beta hcg testi 0.1 kesin olarak hamilelik Yok değil mi ? Lütfen link vermeyin cevabınız için şimdiden teşekkürler


Cevap:

Hamile değilsiniz, Beta HCG değeriniz düşük. 10 ve altı çıkan Beta HCG değerleri gebelik olmadığnı düşündürmektedir.

Beta HCG testi ile ilgili detaylı bilgi almak ve konuya dair sorulmuş yüzlerce soru ve verilmiş cevabı okumak için tıklayınız...

http://tahlil.com/beta-hcg-testigebelik-tanisinda-yorumlanmasi


l********** :

Kız arkadaşımla ters ilişkiye girdik içine boşaldım çıkarırken meni vajinaya geldi. Adeti 5 gün gecikti ve doktora gittik .beta hcg testi yaptılar 0.1 çıktı. Bu test ne kadar güvenilir kesin sonuç mu veriyor? Hamilelik şansı Yok değil mi ?cevabınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum


Cevap:

Arkadan ilişki diğer adlarıyla ters ilişki veya an*l ilişki ile
hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.Meninin yani spermlerin
vajina ile temas etmesi ve buradan da vajina ağzından içeri girmesi ile
ancak bu tür bir ihtimalden söz  edebiliriz.Bu da gerçekten çok düşük
bir ihtimaldir. Böyle bir olasılıktan şüpheleniyorsanız tedbiren
adetinizde de en az 1 hafta gecikmesi kaydıyla içiniz de rahat olsun
diye test yaptırabilirsiniz.

Konuya dair Tahlil.com'da yazılmış yazılar ve benzer soru ve cevapları okumak için tıklayınız....


http://tahlil.com/arkadan-iliski-ile-ters-iliski-hamile-kalinir-mi



u********** :

Kız arkadaşımla prezervatif yoluyla ilişkiye girdik. Ama kız arkadaşımın vajinasına boşalmadım.3,5 hafta sonra kız arkadaşım aedt gördü . adet gördükten yarın dahası kan gelmedi diyor.Bir hastalığa kapıldı ya da hamile diye çok korkuyoruz nedeni nedir?


Cevap:

İlişki sonrası adet görülmüş olması hamilelik şansının bulunmadığını gösteriyor. Adet sonrası korunmasız bir ilişki olur ise tekrar, bundan sonraki süreçte yine bir hamilelik ihtimalinden söz edebiliriz.


u********** :

Kız arkadaşımla prezervatif yoluyla ilişkiye girdik. Ama kız arkadaşımın vajinasına boşalmadım.3,5 hafta sonra kız arkadaşım aedt gördü . adet gördükten yarın dahası kan gelmedi diyor.Bir hastalığa kapıldı ya da hamile diye çok korkuyoruz nedeni nedir?


Cevap:

İlişki sonrası adet görülmüş olması hamilelik şansının bulunmadığını gösteriyor. Adet sonrası korunmasız bir ilişki olur ise tekrar, bundan sonraki süreçte yine bir hamilelik ihtimalinden söz edebiliriz.


e*********** :

merhaba.21nisanda sevglmle arkadan ilişkiye grdk. tam birleşme olmadı. hiçbir şekilde boşalma olmadı. adet olmasına 2 hafta var. hamile olabilir mi? adet olana kadar kendisini bunaltıyor. arka ve ön taraf yakın olduğu için öne zevk suyu gelmşmidr diyo öyle hamile kalınmadığını biliyorum ama korkuyo


Cevap:

Birleşme olmamış. Bu durumda hamile kalamaz.

s************ :

6 Nisan da erkek arkadaşımla an*l yoldan iliski yasadık,tam sokma olmadan dışarıya bosaldi,ayağa kalktım sadece arka kısmı sildim,korkum vajinaya akmış olabilir mı?üstümde iç çamaşırım vardı, bu olaydan 5 gun sonra normal adetimi oldum,ama hala korkuyorum,hamile olma riskim var mı?( ve bakireyim)


Cevap:

İlişki sonrası adet görülmüş olması hamilelik şansının bulunmadığını gösteriyor. Adet sonrası korunmasız bir ilişki olur ise tekrar, bundan sonraki süreçte yine bir hamilelik ihtimalinden söz edebiliriz.

Zaten an*l ilişkilerde hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.

c************* :

ben böyle bi durumla karşı karşıyayıyım an*l ilişki yaptımm ve adetim 4gün geçikti aşırı derece stress oluyorum acaba bu yüzden adet olmuyor olabilirmiyim


Cevap:

Yazıda da belirtildiği üzere bu durumda hamilelik şansı yok denecek kadar azdır.

y******* :

sevgilimle 1 sene öncesi ters bir ilişki yaşamıştım içime boşaldı ve hamile kalıcam diye çok korktum adet düzenim normaldi geçen ay erken oldum ve bu ay geçen aya göre hesapladım 3 sonra geç kalıyorum hamile kalırmıyım ki bana yardım edermisiniz teşekkürler.


Cevap:

Aradan bir yıl geçmiş.Pes doğrusu.Zaten hamile kalmış olsaydınız 1 sene önceki ilişkiden.ޞimdi kucağınızda bebek vardı.

s********* :

sevgilimle ters ilşkiye girdim ve vajınasına sürtme oldu tahmin ettiğimiz kadarıyla 1 ay geçti normalde 1 martta adet olması gerekiyodu ama hep 1 hafta gecikiyomuş .Bu bi hastalık mı ? ve test yaptık negatif çıktı kesin bi sonuçmudur bu ? şimdiden teşekkürler..


Cevap:

Test negatif çıkmış sormak istediğiniz hamilelik var mı diye teste göre yok.

g**************** :

sevgilimle ters ilişkiye gırdık ıcıme boşaldı fakat ben regl donemımdeydım acaba vajınama gecerek hamıle kalma rıskım varmı ?


Cevap:

Yaşadığınız cinsel ilişkiye ve regl döneminde olduğunuza göre hamilelik yok.

s*********** :

merhaba adetimin 2.gununde ters iliskiye grdm ve bosaldı hamıle kalma riski var mı? ayrıca ilk ters ilişkiye girdiğimizde kan gelmişti kızlık zarı bozulmuş mudur ?


Cevap:

Hamilelik yok, ters ilişkide kızlık zarı bozulmaz.

o******* :

merhabalar 3 4 gün önce erkek arkadaşımla ters ilişkiye girdik iki kere ikisindede içime boşaldı ben bakireyim kızlığımın bozulmasından korkuyorum sürtünme yoluyla ama asıl sorum hamile kalabilir miyim boşaldıktan sonra temizlendm ama doktorum böyle bi ihtimal olduğunu söyledi nasıl anlayabilirim bunu ve yüzde kaç ihtimal olur hamilelik bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler


Cevap:

Yukarıdaki yazıda detaylı bilgi var, buna göre hareket edin.Yüzde nasıl verelim, burada tahmin yapmıyoruz, tahlil yorumluyoruz.

?