Bakire biri, kızlık zarı bozulmadan hamile kalabilir mi?

Yayın Tarihi : 2015/07/24 09:55 • Güncelleme Tarihi : 2023/07/17 13:37 •

Özellikle cinselliği erken yaşta yaşayan genç çiftler ve özellikle de genç kızlar bakire iken ve kızlık zarı da mevcudiyetini korurken gebelik olup olmayacağını sıklıkla merak ediyorlar.

Bakire biri, kızlık zarı bozulmadan hamile kalabilir mi?

Özellikle cinselliği erken yaşta yaşayan genç çiftler ve özellikle de genç kızlar bakire iken ve kızlık zarı da mevcudiyetini korurken gebelik olup olmayacağını sıklıkla merak ediyorlar.Tahlil.com uzmanları sizin için çok merak edilen bu konuya açıklık getiriyorlar.
Tam bir cinsel birliktelik yaşamadan da hamile kalma olasılığı az da olsa bulunmaktadır.
Şurası unutulmamalıdır ki bu olasılık her durumda normal bir cinsel ilişkiye göre çok daha düşük bir ihtimal dahilindedir.Erkeğin vajina çevresine boşalması sonrası, menide bulunan sperm hücrelerinin  hareketlilik ve canlılık oranı çok yüksek ise böyle bir ihtimal söz konusudur.
Sperm hücreleri vajina ağzından vajinaya girip hamilelik ile sonuçlanan bir duruma neden olabilir.Kızlık zarının bulunması, bakire iken hamile kalınmayacağı anlamına gelmez.
Yine aynı şekilde kızlık zarını zedelememek kaydıyla erkeğin vajina içine boşalması durumunda da bir hamilelik olasılığından söz edebilir.

  
  
  

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
f**************** :

Önce 6 gün önce sonra da 1 gün önce sürtünme ile ilişkiye girdim. Kıyafetsizdik ve erkek arkadaşım organımın üstüne boşaldı fakat zevk suyu falan yoktu.ilişkiden sonra herhangi bir kanama falan da yok adet günüme 1 hafta var hamile olabilir miyim doğum kontrol hapı kullanmalı mıyım


Cevap:

Korunmasız bir şekilde vajina üzerine sperm bulaşı olmuşsa hamilelik mümkündür. Adet gecikmesi yaşadığınız takdirde gebelik testi yaptırabilirsiniz. 

j******* :

Yaklaşık bir hafta önce sürtünme yolu ile ilişkiye girdim boşalmadı üstüme fakat zevk suyuyla hamile kalınabilirmi


Cevap:

Erken yaşta ve cinsel konularda bilgi sahibi olmadan bu tarz  ilişki kuran okurlarımızdan sitemize bir çok soru geliyor.
Anlattığınız şekilde bir ilişki ile hamilelik olasılığı yok denecek kadar azdır.

Aşağıdaki bağlantıda yer alan ve hamilelik oluşumuna dair verilen bilgileri sonuna kadar dikkatle okuyup biraz olsun cinsel konularda bilgi sahibi olmanız uygun olacaktır.


t************ :

Tek taraflı kasıgımda az olarak belimde şiddetli olarak agrım oldu idrar tathlili yaptırdım bütün degerler normal denildi. Benim merak ettigim idrar tatlilinde hamile olsaydım çıkarmıydı yoksa onun özel bi tahlili var mı ?


Cevap:

Rutin idrar tahliinde gebelik bakılmaz..

z********* :

Merhaba.Sevgilimle ilişkiye girdik ama boşalmadım zaten pen*sim inikti biraz.Yalnız çıkardıktan biraz sonra içinden biraz sıvı geldi.Kız arkadaşımda bugün göğüslerinin sertleştiğini söyledi adet belirtisi olarak sizce bir sıkıntı olur mu ?


Cevap:

Zevk suyu ile hamileliğin oluşumu düşük de olsa mümkündür. Adet gecikmesi bir haftadan fazla yaşanırsa gebelik testi yaptırılmasını öneririz. 

p******* :

sevgilim ile 28/07 de sürtünme yolu ile ilişkiye girdik vajinaya sperm geldi mi emin değiliz ilişkide bulunduğumuz tarih adet olması gereken tarihti fakat biz birlikte olduktan 1 hafta sonra adet oldu ( üstüne görme olup olmadığından da emin değiliz ) şimdi göğüsleri şiş hamile olabilir mi


Cevap:

  Üstüne görme kadınlar tarafından çok sık merak edilen ama çoğunlukla da iyi bilinmeyen bir konudur.Öncelikle şunu belirtelim, üstüne görme  bir vajinal kanamadır.Yerleşme kanaması olarak da bilinir. Gebe olan kadınlarda görülür.Sıklıkla adet kanaması ile  de karıştırıldığından oldukça merak edilmektedir
 .Adet kanamasını hamile olmayan kadınlar görürken üstüne görme olarak da bilinen yerleşme kanamasını gebe olan kadınlar görür,
  Aşağıdaki yazımızda üstüne görme ile adet kanaması arasındaki farkları öğrenebilirsiniz.Ayrıca üstüne görmenin ne olduğu ve nasıl bir kanama olduğuna dair de detaylı bilgi alabilirsiniz.

http://tahlil.com/ustune-gormek-uste-gormek-nedir-nasil-anlasilir

c********** :

Hocam nisamlimla gecen ay surtnme yoluyla ilski girdik ama zewk suyndn baska bise gelmdi vajinama

bosalmadi. bu ilskiden bi hafta sonra da adetini yasadi. adetinden bir ay gcti ama smdi adet olmadi normal adet suresinde. belrtilerim var diyor 5gnde gcti ama kanama olmdi hamile olma riski varmidr


Cevap:

Canım tedbiren kanda beta hcg testine baktır.

m****** :

Hocam sürtünme yoluyla hamile kalma ihtimali nedir? Ayaktaydık boşalma sonrasında silinip yıkadım kendimi ve bakireyim. Lütfen Yardım edin ihtimal düşük mü yüksek mi ne yapmam lazım yardım edin ?


Cevap:

Sürtünme ile ilişkilerde hamilelik ihtimali pek mümkün değildir.Konuya dair aşağıdaki bağlantıdaki yazımızı ve sorulmuş benzer sorular ve verilmiş cevapları okumanızı öneriyoruz.


m****** :

Hocam size ulaşabileceğim bi numara veya bi adres lütfen çok acil


Cevap:

Sitemizde sorulan sorulara verilen cevaplar mail veya telefon yoluyla olmamaktadır.Siz de diğer ziyaretçilerimiz gibi sorunuzu sorabilirsiniz.

?