Organ Büyüklüğüne Kadın ve Erkek Bakış Açısı Farkı

Yayın Tarihi : 2017/06/23 00:43 • Güncelleme Tarihi : 2021/08/11 12:42 •

Cinsellik kadın ve erkekte, farklı organlarla, farklı şekillerde ve farklı hazlarla meydana gelir. Bu da kadın ve erkeğin cinselliğe olan; bakışını, beklentisini ve şeklinin farklılığını ortaya koyar.

Organ Büyüklüğüne Kadın ve Erkek Bakış Açısı Farkı

Erkekler genel olarak, hep daha büyük bir organ ister. Küçüklüğünden hep şikayet ederler. Bunun en büyük sebebi; toplumda bilinçsizce konuşulan cinsellik konularıdır. Yani kişinin kendi tercihinden ziyade; toplumda oluşan “öyle gerekiyor” algısıdır. Aslında bunun neye göre? kime göre? olduğu asla belli olmasa da insanlar bu şekilde konuşmaktan hoşlanıyor.

Burada asıl yanılgı; bu mahrem konuların konuşulmasıdır. Yani, kimsenin bir işine yaramayacak konular, ortamda sadece boş muhabbetlerdir. Bu konular alay konusu olmaktan çıktığında, gerçekten kendiyle barışık ve özgüvenli bireyler ortaya çıkacaktır.

Kadınlar ise; büyük organdan kaçarlar. Bu durumda erkeklerin daha büyük organ istemesi anlamsızdır. Boşuna üzülmekten başka işe yaramaz. Organınızla mutlu olup, cinselliğin tadını çıkarmanızı öneririz.

Organ Büyüklüğüne Kadın ve Erkek Bakış Açısı Farkı

Cinsellik kadın ve erkekte, farklı organlarla, farklı şekillerde ve farklı hazlarla meydana gelir. Bu da kadın ve erkeğin cinselliğe olan; bakışını, beklentisini ve şeklinin farklılığını ortaya koyar. Organ büyüklüğü meselesinde de bu farkı görmek mümkündür.

Erkekler için cinsellik; kendini kanıtlama, gücünü gösterme simgesidir. Bu durumda büyük organda erkekte; güçlüyüm, başarılıyım hissini uyandırır. Bu sebeple erkekler, erkekliklerini simgelemek adına büyük organa sahip olmak ve ilişkiye hükmetmek isterler.

Kadınlar için cinsellik; sevmek ve sevilmenin, özelleşmiş ve sır haline gelmiş kavramıdır. Yani; sevildiğini hissetmek ve kendinin güzel bulunduğunu, çekici olduğunu bilmek için cinsellik ister. Yani organın büyük olmasının onun için çok da bir anlamı yoktur. Hatta büyük organ, ağrının ve kanamaların sebebi olabileceğinden aslında çok da tercihleri değildir. Bu sebeple kadınlarda büyük organ arayışı yoktur. Zaten önerilen ve sağlıklı olan tek partnerli cinselliktir. Bu sebeple kadının kıyaslayacağı başka bir pen*s olmadığından; en makulu, çok büyük olmayan ve canını yakmayan organdır.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?