Cilt Karaciğerin Aynasıdır

Yayın Tarihi : 2017/08/17 12:25 • Güncelleme Tarihi : 2017/08/17 12:25 •
Bir cildiyeye gittiğinizde,eğer şikayetiniz yüzünüzde ve vücudunuzda meydana gelen kabarıklıklar,sivilceler ise doktorunuzun ilk isteyeceği tahliller karaciğer tahlilleridir
Cilt Karaciğerin Aynasıdır

Bir cildiyeye gittiğinizde,eğer şikayetiniz yüzünüzde ve vücudunuzda meydana gelen kabarıklıklar,sivilceler ise doktorunuzun ilk isteyeceği tahliller karaciğer tahlilleridir.

Karaciğer, vücudun toksinleribiriktirme ve arındırma mekanizmasıdır. İlaç birikintileri, vücuda zararlıtüketilen bileşikler ve daha pek çok maddenin birikintileri karaciğerde olur

Eğer karaciğer temizliğidetokslarla desteklenmez ve zararlı beslenme, sürekli ilaçlar kullanmaalışkanlıkları devam ederse, ciddi ve geri dönüşü olmayan problemlerlekarşılaşılır.

Karaciğerin bozulmayabaşlamasının ilk işaretleri cilttedir. Bu sebeple cilt bozukluklarında ilk aklagelen organ, karaciğerdir. Cilt güzelliği için önerilen besinler aslında detoksürünleridir ve karaciğeri arındırma odaklıdır. Bu sebeple herhangi bir ciltprobleminiz olmasa dahi, karaciğerinizi dinç tutmak için ayda bir kez detoksyapmayı ihmal etmeyin.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?