Cinsel Mutluluk ve Orgazm İçin Formül: Ön Sevişme

Yayın Tarihi : 2018/06/29 03:21 • Güncelleme Tarihi : 2018/06/29 03:21 •
Cinsel davranış içeriği genişledikçe ve zenginleştikçe cinsellikten alabilecek zevk de her iki cins için doğru orantılı artmaktadır
Cinsel Mutluluk ve Orgazm İçin Formül: Ön Sevişme

Cinsel davranış içeriği genişledikçe ve zenginleştikçe cinsellikten alabilecek zevk de her iki cins için doğru orantılı artmaktadır.Cinsellik de zevk ve tatminin daha yoğun yaşanabilmesi için ise; kadının ve erkeğin ön sevişme ile birbirlerini cinsel ilişkiye hazırlamaları önemlidir.
Ön sevişme için karşılıklı temas, okşama, öpüşme, sürtünme, masaj ve diğer bedensel aktiviteler oldukça önemlidir.Bu tür aktiviteler eşler için cinsel isteği artırıcı ve daha zevkli hale getirici bir rol üstlenmektedir. Ön sevişme, cinsel ilişkiye girecek eşlerin cinsel birleşmeye fizyolojik ve psikolojik olarak hazırlanma devresi olarak da tanımlanabilir.
Ön sevişme sağlıklı bir cinsel yaşantıda mutlak suretle yer almalıdır. İnsan vücuduna dokunulmasından alınan zevk, kişi doğduğu andan itibaren başlamaktadır. Cinselliği ve ilişkii sadece, cinsel birleşme ve orgazm olarak niteleyen bir anlayış cinsellikten alınabilecek bir çok zevki de engellemektedir.
Şurası unutulmamalıdır ki, dokunma ve okşama gibi cinsel etkinliklerden alınacak zevk de her iki eş için de süre sınırı bulunmazken, sadece cinsel birleşme dakikalarla, sonunda ulaşılacak orgazm ise saniyelerle sınırlı bir zevk verebilmektedir eşlere.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?