Cinsellikte Endişeden Kurtulun

Yayın Tarihi : 2018/06/28 17:32 • Güncelleme Tarihi : 2018/06/28 17:32 •
Cinsellikteendişe çiftleri birbirinden uzaklaştırır ve cinsel sorunlar meydana gelir
Cinsellikte Endişeden Kurtulun

Cinsellikteendişe çiftleri birbirinden uzaklaştırır ve cinsel sorunlar meydana gelir.Endişenizi yenmeniz hem sizi, hem partnerinizi rahatlatarak sağlıklı bir cinselyaşam sunar.

 

Kendinizi puandeğerlendirmesine tabi tutmayın; cinsel ilişkide kişinin kendinideğerlendirmesi, doğru bir davranış değildir. Kişi kendini tedirgin ve yetersizhisseder. Olumlu olmak her zaman faydalıdır.

 

Fiziksel temasıaksatmayın; cinsellikte sıkıntı olduğunda çiftler birbirinden uzaklaşırlar. İlkönce fiziksel teması bırakırlar. Bu çok yanlıştır. Fiziksel teması artırmakdaha doğru olacaktır. Fiziksel temas çifti duygusal olarak daha çok birbirinebağlar.

 

Rahat olun;kaygılandığınızda, kan dolaşımı hızlanır, kalp çarpıntısı başlar. Cinselliğe konsantreolamaz, kendinizi bırakamazsınız. Bu durumda sağlıklı bir cinsellik oluşmaz.

 

Partnerinizisuçlamayın; sorunlar iki kişiyi ilgilendirir. Hal böyle olunca kişinin tektaraflı olarak partnerini suçlaması doğru değildir. Meseleler çift olarak elealınmalı ve değerlendirilmelidir.

 

Motivasyonönemli; partneriniz her an cinsel isteğe yatkın olmaya bilir. Bu durumlardacinsel istek uyandıracak tavır sergilemeniz, partneri teşvik etmeniz gerekir.Böylece; doğal bir cinsellik oluşur.

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
a********* :

Mrb.adetimin son gunu cinsel birliktelikten 2saat sonra ella kullandim.yaklaşık 2 hafta önce. Şimdide mide bulantim kas ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var.adetimede 1 hafta olmasına rağmen bunun sebebi ne ola bilir.ilac mi hamilelik ki şimdiden tesekkurler


Cevap:

Ertesi gün hapları, korunmasız ilişkinin hemen ardından gebeliği önlemek amacıyla kullanılan bir ilaçlardır
Kullanımını takiben zaman zaman hormon ve adet döngüsünde bir takım düzensizliklere yol açabilir.Şikayetleriniz devam eder ise bir kadın doğum uzmanına başvurmanızı öneririz.

d********* :

Arkadaşımın adet döneminden 2 gün önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdik.Ben boşalma yaşamadım ama vajinasına zevk suyu geldi . adeti 5 gün gecikti. Hamile kalır mı?


Cevap:

Adet olmuş ise gebelik durumundan söz edilmez.

c******** :

TSH SONUCUM 1.8361 REFERANS AGIRLIGI ISE 0.35- 4.94 BEN ANLIYAMADIM BENI AYDINLATIRMISINIZ


Cevap:

Tahlil.com'a sorduğunuz tahlil sonuçları normal olarak yorumluyoruz.
Test sonuç değerlerinizde bir anormallik görülmüyor.

h********* :

Ocak 6 da iliskiye girdik ocak 8inin gecesi adet oldu hala adet kanamasi devam ediyor ilk kizlik bozulduğunda normal karşılanacak bir durum mudur acaba ?


Cevap:

Hymen yapısının bozulması ile adet kanamasının bir ilişkisi yoktur. Kanama adet nedeniyle normal sürecinde devam ediyorsa herhangi bir sorun yoktur. 

f************* :

Arada sırada vajinadanın üst kısmında şişlik oluyor sivilce şeklinde ama sivlce olmayacak kadar büyük eskiden geçiordu şimdi daha rhtsz edici nsl geçer


Cevap:

Kadın hastalıkları uzmanına başvurmanız gereklidir..

e************ :

çorluda bulanan sosyal eve gittik ve 4 arkadas olarak aynı kadına girdik kadın bize 4 gun önce geldiğini söyledi comdom ile birlesme oldu fakat kadın bir anda comdomu çıkardı vajinal bölgesine sürttü ben bu durumda herhangi bir hastalık kapar mıyım? kapma riski varsa hangi tahlil şarttır ?


Cevap:

Anlattığınız şekilde bulaş ihtimali azdır, ancak bir problem olursa enfeksiyon hastalıklarına gitmelisiniz..

?