Doğal Besinlerle Güzellik Önerileri

Yayın Tarihi : 2017/08/17 12:35 • Güncelleme Tarihi : 2023/10/05 13:13 •

Dünyanın her yerindeki insanlar doğal bir yaşama geri dönmektedir.Bu nedenle doğal besinler sağlığımız için son derece önemlidir.

Doğal Besinlerle Güzellik Önerileri

Dünyanın her yerindeki insanlar doğal bir yaşama geri dönmektedir. Günümüzde kullanılan tüm kozmetik ürünlerinde bitki özleri ve aromatik yağlar elde edilmektedir.
Bitki ve minerallerin çeşitleri kullanılarak yeni kozmetik ürünler bayanlara sunulmaktadır. Kalıtsal bitki ve geleneksel tıp sırları merak konusu yüzyıllardır bayanların güzelliğini korumak için hep aynı bitkiler kullanılmıştır.Meyve özleri , çiçek uçucu yağları , tıbbi kökler , baharat konsantreleri çok eskilerde vardı .
İnsanlar son günlerde doğaya daha önem verdiği için onların değeri son günlerde daha çok anlamlı hale geldi. Doğada bulunan yenileyici bitkiler , tohumlar vs. yardımıyla her türlü cilt bakımları evde yapılabilir. Şimdi bunları kendi faydanıza kullanmanın tam zamanı  çünkü yaza girmeden sıcaklar bastırmadan kendinize bakım yapmalısınız. güneşin yüzünüze , ellerinize ve vücudunuza vereceği zararlardan ancak böyle korunursunuz.  
Cildi yenilemek için kahve telve ve havucu bir arada kullanabilirsiniz. Bu ürünlerin cildi parlatma ve bronzluk veren bir etkisi vardır.
Havucu rendeleyin suyundan bir çorba kaşığı alacaksınız ve içtiğiniz kahve fincanında bulunan telvenin üzerine dökeceksiniz karıştırıp yüze sürüp ve 3-5 dakika masaj yapmalısınız. Yarım saat sonra yıkayıp besleyici bir krem sürün.  Bu uyguladığımız işlem soluk cilde sahip insanlar için mükemmeldir.  Kavun ve karpuz çok faydalı bu meyveler yüze taze ve sağlıklı bir görünüm verir. Meyvenin etli olan kısmının suyunu sıkıp sürmek yeterlidir.
Cilde gergin bir görünüm vermek için kavun ve karpuz en çok başvuracağınız doğal kozmetik olmalı. Meyvenin suyunu yirmi dakika boyunca yüzünüzde bekletin ve sonra soğuk su ile yıkayın. Bu doğal ürünleri kullanarak doğal görünüm kazanabilirsiniz. 

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?