Erkeklerde Erken Boşalma Önemli Bir Sorundur

Yayın Tarihi : 2018/06/22 21:00 • Güncelleme Tarihi : 2018/06/22 21:00 •
Erkekler için cinsellik, yaygın olarak güçlü olmak anlamındadır
Erkeklerde Erken Boşalma Önemli Bir Sorundur

Erkekler için cinsellik, yaygın olarak güçlü olmak anlamındadır .Tüm dünyada erkekler cinselliği, “güç” ve “güçlü olmak” olarak görmektedirler. Erkekler herhangi bir cinsel sorun yaşadıklarında, bu durumlarından dolayı kendilerini değersiz hissedip aşağılık kompleksi duyabilirler.
Cinsellikle ilgili yapılan araştırmalara göre erkeklerin sadece ve sadece % 1’i erken boşalma sorunu olduğunu kabul ediyor.
Erken boşalma sorun kabul edilmeyince, çözümü de zorlaşıyor.Erken boşalma nedenleri arasında psikolojik sorunlar ön plandadır.
Erkekler; yorgunluk, stres, heyecan gibi sebeplerden dolayı bir kere erken boşaldı mı, bunun korkusundan tekrar tekrar erken boşalma yaşayabiliyor.Durum kronikleşebiliyor.

Erken boşalmanın erkeklerdeki başlıca nedenleri:

Erkeklerde, nörolojik ve fiziksel hastalıklara bağlı erken boşalmaların yanı sıra, kullanılan ilaçların yan etkileri, fiziksel yaralanmalara bağlı erken boşalmalar da görülmektedir.

Erken boşalmanın tedavisi için üroloji ve gerekirse de psikolog ve psikiatristlerin bir takım çalışması yapması gerekebilir.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
k********* :

2 hafta sonra evleneceğim sıkıntım erken boşalma. çaresi - tedavisi varmıdır. Geciktirici (sprey-hap) kullanmak bahsedildiği gibi boşalmayı geciktiriyormudur. Birleşme esnasında zararı olurmu... Teşekkür ederim...


Cevap:

Erken boşalma bir çok nedene bağlı olabilir, bu konuda sitemiz yazarlarından Prof.Dr. Önder Yaman'ın yazısını okumanızı öneriyoruz.
http://tahlil.com/erken-bosalma-pre-matur-ejakulasyon/

?