Güneş Lekelerinden Kurtulmak İçin Çözüm Önerileri

Yayın Tarihi : 2018/06/22 21:00 • Güncelleme Tarihi : 2018/06/22 21:00 •
Yaz güneşi altında fazla kalmak, güneş kremi kullanmadan güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmak gibi nedenlerden dolayı yüz bölgesinde oluşan ve çoğu bayanın güzelliğine adeta gölge düşüren güneş lekelerinden kurtulmak hiç de zor değil
Güneş Lekelerinden Kurtulmak İçin Çözüm Önerileri

Yaz güneşi altında fazla kalmak, güneş kremi kullanmadan güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmak gibi nedenlerden dolayı yüz bölgesinde oluşan ve çoğu bayanın güzelliğine adeta gölge düşüren güneş lekelerinden kurtulmak hiç de zor değil.
Güneş lekelerinin güzelliğinizi mahvettiğini düşünüyorsanız sizin için hazırladığımız maske tarifini uygulayarak kısa bir süre içerisinde bu sorununuzdan kurtulabileceksiniz
.
Hazırladığımız maske tarifi defalarca uygulanmış ve etkisi kanıtlanmıştır. Her cilt tipi üzerinde rahatlıkla uygulanabilir olma özelliği ile herkes tarafından da kullanılabiliyor.
Öncelikle ihtiyacımız olan malzemeler:
*Bir limon
*Bir yeşil limon
*İki çorba kaşığı bal
*60-70 gram yoğurt

Öncelikle yapmanız gereken limonları ikiye ayırarak basit bir şekilde sularını sıkmak ve diğer tüm malzemeleri bir kaba koyarak birlikte karıştırmak.
Yaklaşık 5-6 dakika karıştırdığınız malzemeler kremsi bir kıvama erişince karıştırmayı bırakın ve 1 dakika dinlenmek üzere bir kenara bırakın.
Daha sonra elde ettiğiniz bu karışımı lekelerin üzerine hafifçe masaj yaparak yedirin. Haftada sadece bir kez bu uygulamayı yaparak güzelliğinizi mahveden güneş lekelerinden kısa bir süre içerisinde kurtulabilirsiniz.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?