Hamile Olduğumu Kaç Günde Anlarım?

Yayın Tarihi : 2018/08/28 01:45 • Güncelleme Tarihi : 2020/04/09 18:29 •
Korunmasız cinsel ilişki sonrası hamile kalınıp kalınmadığı sıklıkla merak edilen bir konudur. Korunmasız ilişki sonrası kadınlar hamile olup olmadıklarını merak eder.Hamile olduğunu kaç günde anlayabileceklerini merak eder.
Hamile Olduğumu Kaç Günde Anlarım?

Korunmasız cinsel ilişki sonrası hamile kalınıp kalınmadığı sıklıkla merak edilen bir konudur.özellikle de hamilelik oluşumunun ilişkiden sonra kaç günde anlaşılacağı da merak edilen konuların başındadır.
Hamilelik testi yaptırmadan gebelikten söz edemeyiz.
Hamilelik testi mutlak suretle beklenen adet tarihinde gecikme sonrası yapılmalıdır.En az 5 ile 7 gün arası bir adet gecikmesi sonrası yapılan gebelik testi idealdir.

Tahlil.com doktorlarının hamileliğin nasıl anlaşılacağına dair geliştirdikleri GEBEMATİK ile hamile olup olmadığınızı kolaylıkla anlayabilirsiniz.

GEBEMATİK ile hamile olup olmadığınızı anlamak için tıklayınız....

 

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
z************ :

Benim 11 Yaşında Bir Kızım Var 4 Ay Önce Evde Tamirciyle Yanlız Kalmış Ve 4 Aydır Regl Olmuyor 4-5 Kez Bayıldı Ve Sürekli Gözlerim Kararıyor Başım Dönüyor Diyor Ve Kilo Aldı Test Yaparak Piskolojisini Bozmak Istemiyoruz Yukarıdaki Bilgiler Ile hamile olup olamayacağını söylermisiniz bu arada yumurtalık gelişimi 9 Yaşında Tamamlandı..


Cevap:

Bu çok önemli bir konu.Eğer bu tür şüpheniz varsa adli mercilere başvurun.Kızınıza da jinekolojik muayene yaptırınız.

?