Hangi doktora gitmeliyim? bölümümüze soru sormadan önce uyarılarımızı okuyunuz...

10.09.2016 01:37
Hangi doktora gitmeniz gerektiğine dair sorunuzu sormadan önce aşağıdaki uyarıları okumalısınız
Hangi doktora gitmeliyim? bölümümüze soru sormadan önce uyarılarımızı okuyunuz...
A

Hangi doktora gitmeniz gerektiğine dair sorunuzu sormadan önce aşağıdaki uyarıları okumalısınız.Belirtilen kurallara göre sorulmayan sorular Tahlil.com editörlerince onaylanmaz ve doktorlarımızca cevaplanmaz.


1. Lütfen tüm yazıyı BÜYÜK HARF kullanarak yazmayınız!

2. Sorunuzu  düzgün ve anlaşılır bir dil kullanarak yazınız.

3. Sorunuzu yazarken, ciddi bir sağlık sitesinde yayınlanacağını unutmayınız.
   Sitemizi ziyaret eden binlerce ziyaretçimizin de sorunuzu okuyabileceğini göz önünde bulundurarak imla hatası yapmadan ve yalın bir dille sorunuzu sorunuz.

 4.Hastalık  bilgilerinizi belirtirken; yaş,cinsiyet ve varsa tanınızla ilgili diğer bilgileri de ekleyiniz.
 5.Tahlil sonuçlarınızı belirtirken, sonuç raporunda bulunan normal değerleri de mutlaka belirtiniz.

   

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

YORUMLAR

hilalsahin_86 | 29.03.2015 02:15

Merhabalar ben 29 yaşındayım ve evliyim. Pap smear sonuçlarım: İntraepitelyal lezyon ve malignite açısından Negatiftir. Servikovajinal yayma,(Bethesda 2001). Inflamasyona bağlı reaktif değişiklikler. Olarak Belirtilmiş. Sonuçlarımın ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum. Iyi çalışmalar.

Tahlil.Com | 30.03.2015 05:19
Kanser düşündüren bir bulgu yol Ancak iltihabi bir durum olabileceğini belirten bulgulara rastlanılmış.
ahamedi313 | 08.11.2014 04:09

Sedimantasyon 1/2( 40mm) 1saatte (79mm)wbc (12.9)
Crp(1.3)-wbc (12.9)-hgb (10.6 )mon#(1)lym (5.5)mcv (78) lökosit(pozitif++)alp (91)
Idrarda protein kacagi da var denildi naapmaliyim degerler beni cok korkuttu

Tahlil.Com | 10.11.2014 11:40

İdrar tahlili sonucunda, idrar analizinde  protein çıkması normal değildir,
Bunun bir çok nedeni olabilir.Nedenlerinin araştırılması, tanı ve tedavisi için Nefroloji bölümüne başvurulması uygun olacaktır.
Aşağıda idrar tahlilinde protein çıkmasına dair detaylı bilgi bulabilirsiniz.

İdrar tahlilinde idrarda protein görülmesi ne anlama gelir?

İdrarda lökosit çıkması da enfeksiyon yönünden bilgi vermektedir.


hande_akgedik | 11.08.2014 11:44

merhaba, aşılama tedavisi görüyorum. 2 aşılamamın bugün 20. günü henüz adet olmadım ancak kan testinde b-hcg 0, progesteron 4,74 çıktı. bu değer ne anlama geliyor henüz adet olmama nedenim nedir. Teşekkürler.

Tahlil.Com | 11.08.2014 12:23
Gebelik testiniz negatiftir..
haticeekin-20 | 28.06.2014 08:43

T3-2.63==T4-1.20==TSH-1.55==Anti Tpo-28.0==FSH 3.49==LH-2.69==prolaktin-13.43==PROgesteron-1.92==Estradiol (E2)-11.80==TEStosteron-74.65==ferritin-24.0==vitaminB12-214=İnsulin-16.01===tuylenmeden dolayi lazere gitmek icin hormon testi yaptirdim ilac kullanmadan sadece lazer tedavisinin faydasiolurmu

Tahlil.Com | 01.07.2014 01:28

Hormon testlerinin yorumlanmasında, testlerin referans değerleri, kanın adetin hangi döneminde alındığı ve  yaş gibi bilgilere gerek vardır.Sorunuzu belirtilen kurallarımıza göre  sormanız durumunda cevaplayabiliriz.

Aşağıda detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Hormon tahlili soran bayanların okuması gereken uyarılar


mustafasen56 | 02.11.2013 10:13

80 yaşındaki babamın ellerinde şişlikler bulunmakta. ellerini aç kapa egzersizleri sonrası biraz rahatlama olmakta. babamı hangi bölüme götürmeliyim.

Tahlil.Com | 02.11.2013 11:30
Fizik tedavi ve/veya Romatoloji bölümüne başvurabilirsiniz
er.bay.05 | 08.06.2013 05:08

3 gün önceki hcg 28.78 bugünkü hcg 22.96 27 yaşındayım hamile likte hcg düşüşleri yaşanırmı 2 ay öncede kürtaj oldum 2 aylık bebeğimi kaybettim

naz-drk | 05.05.2013 11:20

22 yasında bır bayanım asırı yorgunluk bıtkınlık bas dönmesı sıkayetıyle hastaneye gıttım kan tahlıllerım ıstendı d vıtamını 3 normal aralık 20-150 pth 234 normal aralık 30-65 doktor d vıtamını damlası b12 vıtamını hap yazdı bır haftadır kullanıyorum sıkayetlerım gecmedı ne yapmam gerekıyor hangı bolume gıttmelıyım

Tahlil.Com | 06.05.2013 08:01
Özellike D vitaminniz oldukça düşük, doktorunuz da bu yönde gereken tedaviyi vermiş.Birden bire normale dönmez sonuçlar, tedaviyi doktorunuz gerek gördükçe sürdürün.Bol bol da güneşlenin.En doğal D vitamini kaynağıdır güneş ışınları.
gul_guzel_01 | 01.04.2013 12:17

merhaba ben 29 yasında bir bayanım. benim TSH 1,65 , RBC 4,75 , PDW 13,1 , MPV 10,8 , LYM %27,8 , MON%7,5 olarak çıkmıştır. Degerlerım normalmı. ޞžimdıden teşekkür ederım.

Tahlil.Com | 05.04.2013 10:15

Sonuçlarınızda kayda değer bir problem görülmüyor, normal olarak değerlendirebiliriz.


1 Yaşına Kadar Bebeğe Hangi Testler Yapılmalıdır?
Bebeklerin doğumundan 1 yaşına kadar geçen süreçte yapılması gereken testler vardır
Yemeği Üfleyerek Soğutmayın
Nefes vermek; vücutta işlevi bitmiş, karbondioksit bakımından yoğun olan havanın vücuttan atılmasıdır
Gebelikte Folik Asit Neden Önemlidir?
Folik asit B grubu vitaminlerden birisidir
Çikolatalı Süt Antremandan Sonra İyi Bir İçecektir
Antrenman sırasında terlemekle beraber vücuttan su atılır bu nedenle spor sırasında sıvı alınması çok önemlidir
A VİTAMİNİ
Yağda eriyen önemli bir vitamindir
Çocuğunuz İnternet Bağımlısı mı?
Mevcut olumsuz davranışın veya eylemin kişinin hayatında olumsuzluklara sebep olmasına rağmen kişinin bunu bırakamaması durumu bağımlılıkların ortak özelliğidir
tahlil.com
tahlil.com
tahlil.com