Kadında Orgazmı Kolaylaştıran Pozisyonlar Nelerdir?

Yayın Tarihi : 2019/05/09 22:01 • Güncelleme Tarihi : 2023/04/11 13:09 •

Her kadının kolayca orgazm olduğu belirli pozisyonlar vardır. Sizin için neyin işe yaradığını bilmek, zirveye ulaştığınızdan emin olmanın kesin bir yoldur. Kadınların sadece yüzde 25'i ilişki sırasında orgazm olur. Çoğu durumda, klitoris ile de yapılması gereken çok şey var. Bu yüzden, orgazm olmak için makalemizin devamını okuyun.

Kadında Orgazmı Kolaylaştıran Pozisyonlar Nelerdir?

Birçok kadın orgazm olmak için klitağızdan uyarılmaya ihtiyaç duyar. Bunun sebebi de vajinal uyarının kimi zaman kadınları tam olarak tatmin etmemesidir. Ne yazık ki, birçok ilişki pozisyonu kadınları orgazma ulaştırmıyor.
Ancak çok ilişkii olan ve ayrıca kadının zevkine öncelik veren bazı harika pozisyonlar var.
Vajinal penetrasyonu bir pen*s veya  cinsel oyuncak ve klitağızdan uyarımla birleştirip kadına orgazm yaşatan ilişki pozisyonlarımızdan yedi tanesini sizler için derledik.

Kadında Orgazmı Kolaylaştıran Pozisyonlar Nelerdir?
 

Ayakta Cinsel İlşki:

Nasıl yapılır: Vücudunuzun üst yarısını yatağınıza yaslayın. Partneriniz arkanızda dursun ve arkadan birleşmeyi gerçekleştirsin. Bacaklarınızı yerde tutabilir veya partnerinizin beline sarabilirsiniz.

Kadınlar neden tercih eder? Kadınlar bu pozisyonda erkek tarafından ilişki sırasında itilmekten hoşlanoyor ve pen*sin içlerinde yaptığı titreşimi daha kolay hissediyor.

Köpek stili Pozisyon:

Nasıl yapılır: Dört ayak üzerinde durun. Partneriniz arkadan birleşmeyi sağlasın. Ekstra uyarılma için bir elinizle ufak bir titreşim sağlayabilirsiniz.

Kadınlar neden tercih eder? Köpek stili, kadının veya eşinin klitorisinize ulaşıp sizi uyarabilmesine izin veriyor.Kadınlar bu şekilde vajinal uyarı ile birlikte klitağızdan uyarıyı da aynı anna hissedebiliyor.Bazı kadınlar bu ilişkinin hayvani bir yönü olduğunu düşünüp (özellikle isminden dolayı) daha çok uyarılıyor.

Lotus pozisyonu:

Nasıl yapılır: Partneriniz yatağa otursun. Birbirinize bakacak şekilde üstte siz olun. Bu samimi pozisyon, en yüksek klitağızdan uyarılma için ileri geri sallanmanızı sağlar.

Kadınlar neden tercih eder? Kadınlar bu pozisyonun samimi hissettirmesini severler.İsterlerse partnerlerini öpebilir ve partneri de kadının klitorisini yeterince  uyarılabilir.

Misyoner Altta Yastık Pozisyonu:

Nasıl yapılır: Bacaklarınız açıkken sırt üstü yatın ve poponuzun altına iki yastık koyun. Destek partnerinizin daha kolay girmesini sağlayacaktır.Bu şekilde sizi uyaracak ve orgazm için  çok gerekli G-noktası ve klitağızdan uyarılma imkanı sağlanır.

Kadınlar neden tercih eder? Kadınlar bu pozisyonda üstümde bir adam hissetmeyi severler.Aynı zamanda kalçalarının altına birkaç yastık koyduklarında kasık kemiklerini eşlerinin pelvisiyle hizalayabilir.Cinsel ilişki sırasında bu hizalama tekniği ile daha kolay orgazma ulaşılır.

Kovboy Pozisyonu:

Nasıl yapılır: Bir kovboy gibi partnerinizin üstüne çıkın. Hareketlerinizi sürtme ve daha büyük itmelerle karıştırın. Daha fazla klitağızdan uyarılma için parmak titreşiminden faydalanabilirsiniz. Bu orgazmı kolaylaştırmaya yardımcı olabilir.

Kadınlar neden tercih eder? : Üstte olduklarında klitağızdan temas üzerinde daha fazla kontrole sahip hissederler.Aynı zamanda kendilerine de dokunup uyarabilirler.
Özellikle  kanepede bacaklarını iyice açıp oturmayı severler ve bu şekilde bacaklarını partnerlerinin pelvisine klitorisimi sürtecek kadar geniş açabilirler.

Düz Köpek Pozisyonu:

Nasıl yapılır: Karnınızın üzerine uzanın, bacaklar kapalı ve eşinizin arkadan ilişkiye girmesini sağlayın. Klasik köpek stili pozisyonundaki bu hareket, G-noktası uyarımı sağlayarak orgazmı kolaylaştırır. Ayrıca, karnınızın üzerine uzanıp rahatladığınızda, üzerinizden baskıyı alır.

Kadınlar neden tercih eder? “Bacakları eşinin bacakları arasında kapalıyken yatağa yayılmış gibi hissederler.Bu pozisyonda erkeğin tüm vücudunu üstlerinde hissederler..Bu pozisyon aynı zamnda G noktalarının da uyarılmasını sağlar. Bacaklarının kapalı olması kadına daha zevk verir..Bu şekilde kendini sıkı hisseder. 

Açık Bacaklı Kaşık Pozisyonu:

Nasıl yapılır: Klasik bir kaşık gibi yan tarafınıza uzanmak yerine sırt üstü yatın ve bacaklarınızı açın. Eşinizin yanınıza yatmasını ve aşağıdan ilişkiye girmesini sağlayın.

Kadınlar neden tercih eder?"Bu pozisyonu özellikle yatakta tembelliği seven kadınlar ister. Başka bir şey için endişelenmeden sadece arkalarına yaslanıp klitorisin uyarısıyla birlikte orgazm olmayı tembel bir şekilde beklerler.Bu pozisyonda ladınlar kendilerini güvende hissederler. 

Kaynak: https://www.popsugar.com/love/Best-ilişki-Positions-Female-Orgasm-43441010

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.




Bu Makale Uz.Dr. Cem Argun Tarafından Gözden Geçirilmiştir.

Yorumlar

Yorum
?