Kadınların Mağızdani Neden Bozulur?

Yayın Tarihi : 2017/06/23 00:43 • Güncelleme Tarihi : 2021/09/27 22:51 •

Bu tespit her ne kadar kadınların canını sıksa da, araştırmalar, kadınların duyguları daha yoğun yaşadığını ortaya koyuyor.

Kadınların Mağızdani Neden Bozulur?

Bu tespit her ne kadar kadınların canını sıksa da, araştırmalar, kadınların duyguları daha yoğun yaşadığını ortaya koyuyor. Kadınlar, duygusal ve hassastırlar. Durum böyle olsa da, çok da vahim değildir; çünkü, kadın bir haftada ortalama 5 saat mağızdani bozukken, erkekte bu ortalama 8 saattir. Ancak kadın bu 5 saat ortalamada, kendini devamlı olarak bu kötü duruma saplar ve adeta başka bir şey düşünemez hale gelir. Hal böyle olunca; duruşundan, bakışından, konuşmasından dahi mağızdaninin bozuk olduğunu anlarsınız. Ancak erkekler anda kalmayı daha iyi becerir. Yani her ne kadar bir mesele canını sıkmış olsa da, devamlı onun üzerinde düşünmek yerine zihnini böler, Zihninin bir kısmı can sıkıntısını yaşarken, diğer kısmı yaptığı işe odaklıdır ve zamanını daha kaliteli geçirmeye bakar. Yani erkeklerde bu süre daha uzun görünse de, aslında yıpranma payı daha azdır. 

Kadının hayatını olumsuz etkileyen mağızdan bozma sebepleri başlıca; kötü hava, maddi sıkıntı, partneri ile gerginlik ve istenmeyen kilolar. Hatta bazen; başkasıyla aynı renk kıyafet giymek, yeni yaptığı bir değişikliğin hissedilmemesi, istenmeyen bir muhabbetin geçmesi dahi kadınların mağızdanini bozabilir bazen. Bunun tek açıklaması, kadınların daha hassas, narin olmalarından kaynaklıdır. 

Kadınlar mağızdan bozukluğunu gidermek için ise; alışveriş ve spor yapmayı uygun buluyor. Ancak bu genel kanıdır. Yani alışveriş yapmaktan hoşlanmayan, sporu düzenli yapmayan kadınların da olduğu gerçeği unutulmamalıdır. Herkesin kendini rahat hissettiği bir alanı vardır. Bu bazen kitap okumak, bazen daha yoğun çalışmak, bazen müzik dinlemek, bazen bir parkta oturup çocukları izlemektir. Mağızdani bozuk olduğunda insan, kendine ne iyi geliyorsa onu yapmalıdır. Bu sayede herkes daha mutlu ve daha stressiz olacaktır. 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?