Normal pen*s Boyu Nedir ?

Yayın Tarihi : 2018/06/22 21:00 • Güncelleme Tarihi : 2019/03/31 21:58 •
Ergenliğe ulaşmış bir erkeğin pen*sinin ortalama uzunluğu gevşek halde 5 ile 9 cm arasında, sertleşme halindeyken ise  ortalama 14 cm dir.
Normal pen*s Boyu Nedir ?

Ergenliğe ulaşmış bir erkeğin pen*sinin ortalama uzunluğu gevşek halde 5 ile 9 cm arasında, sertleşme halindeyken ise  ortalama 14 cm dir. Bununla birlikte pen*sin büyüklüğü kişiden kişiye farklılık gösterebilir.


pen*sin büyüklüğü; ırk,milliyet veya boy uzunluğu  ile ilgili değildir. Örnek vermek gerekirse  kısa boylu birinin pen*si uzun boylu birininkinden daha büyük veya siyahi birininki bir beyazdan daha küçük olabilir.


Ortalama pen*s boyu  14 cm olarak kabul edilmekle birlikte ereksiyon halinde 11-18 cm arası olan  pen*sler de  normal boyutlarda kabul edilirler.
pen*sin normal durumu ile ereksiyon sonrası  durumu arasında da  büyük farklar olabilir.Sönükken büyük gözüken bir pen*s sertleştiğinde daha büyük bir hal almayabilir. 

Erkekler cinsel organlarıyla gurur duyar övünürler.Cinsel ilişkide  önemli olan pen*sin boyu değil, işlevidir. Sertliğini uzun süre tutabilen  bir pen*se sahip olmak pen*sin boyundan çok daha önemlidir.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
m**************** :

merhabalar ben sıze brsey soracatım. ben bazen kendı kendıme boşalırken(31) yaparken çok kısa sürede bosalıyorum nedenı nedır acaba?


Cevap:

Bu konuda bir üroloji uzmanına danışmanızda yarar var, bazen erken boşalma sorunu görülebilir

?