pen*s Büyütme Cerrahisi

Yayın Tarihi : 2018/06/22 21:00 • Güncelleme Tarihi : 2023/07/27 20:23 •

pen*s büyütme ameliyatları pen*sin damar ve sinir yapısını ilgilendirdiğinden bu tür cerrahi işlemler uzman bir ekip tarafından yapılmalıdır. 

pen*s Büyütme Cerrahisi

pen*s Büyütmek Mümkün mü?

pen*s büyütmekle ilgili soruların cevabı erkekler arasında sıkça merak edilmektedir. Tahlil.com olarak, bu konuda merak sahibi olan okurlarımız için kısa bir derleme hazırladık.

Özellikle cinsel yetersizlik hisseden erkeklerde bu talep oldukça fazladır. pen*s büyütme ameliyatları öncesinde ameliyatı yapacak doktorla ameliyat sonrası beklentileri ayrıntılı bir şekilde konuşmak ve ameliyat sonrası elde edilecek sonuçlar hakkında bilgi sahibi olmak önem taşır. Bu nedenle pen*s büyütme ameliyatı için gerekli koşulları taşıyıp taşımadığınız konusunda da ameliyatınızı yapacak üroloji uzmanı ile önceden diyalog kurmak mutlak suretle gereklidir.  pen*s büyütme operasyonları tıp dilinde penil ogmentasyon olarak da bilinir.

pen*s Büyütme İşlemi Neden Yapılır?

Günümüzde pen*s büyütme operasyonları ile pen*sin boyutunun bir miktar büyütülmesi mümkündür. Bu cerrahi işlemle, erkeklerin pen*s boyutu arttırılarak daha çok cinsel güven hissetmeleri ve zevk almaları hedeflenir. pen*s büyütme ameliyatları esas olarak iki tip cerrahi işlemin bir arada yapılmasıyla tamamlanır.  Birinci işlemde pen*sin boyu uzatılırken, ikincisinde kalınlığı arttırılır. Genelde bu iki işlem aynı cerrahi operasyonda tamamlanır.

pen*s Büyütme Operasyonu Sonrasında Nelere Dikkat Edilmelidir?

pen*s büyütme ameliyatları pen*sin damar ve sinir yapısını ilgilendirdiğinden bu tür cerrahi işlemler uzman bir ekip tarafından yapılmalıdır. Genel anestezi altında yapılan pen*s büyütme ameliyatları uygulanan cerrahi işlemin tipine göre 1 ile 2 saat arasında sürer. Ameliyatın çeşitli yan etkileri olabilmektedir. Anesteziye bağlı alerjik reaksiyonlar, ödem ve rahatsızlık hissi, pen*ste hematom denilen kan birikimi ve geçici his kayıpları olabilir. pen*s büyütme ameliyatları sonrasında pen*s ve testisleri saran skrotumda ise hafif  şişlik ve ağrı olabilir. Hastaların büyütme ameliyatı olduklarının anlaşılıp anlaşılmayacağı merak ederler. Kalınlaştırma operasyonları estetik olarak pek anlaşılmaz. Ancak bazı pen*s uzatma ameliyatlarında  ameliyatın türüne göre dışardan izlerin belli olması mümkündür. Ameliyat sonrası normal cinsel yaşama ne kadar sürede dönüleceği, hastanın fiziksel durumu, sigara gibi alışkanlıkları olup olmadığı ve  yara iyileşme hızı gibi pek çok faktöre bağlıdır. Genel olarak ameliyat sonrası, 2 hafta sürece ağır hareketlerden kaçınılmalıdır. Ayrıca ameliyat sonrasında 1-2 ay boyunca cinsel ilişki ve ağır sporlardan kaçınılmalıdır.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
******* ******* :

merhabalar...
öncelikle cinsel yaşam ile ilgili olarak günümüzde bitkisel gücü artırıcı etkenleri olan doğal bitkisel ürünler adı altında çıkan yeni olarak reklamları çıkan v-pills ürününün erkeklerin kulalnımına sunulduğu şu son zamanalrda bir rağbet var. ve bunun ciddi olarak işe yarayıp yaramadığı da bilinmemekte. bunun sonradan insan vücudunda oluşturabileceği sorunların olup olamayacağı da belli olmayan bu ürünler hakkında sizden bilgi almak istiyorum. gerçekten işe yarıyor mu.. insanlar bunu alırken ihtiyaçlarının karşılanacağını düşünmeleri doğru mudur? iyi çalışmalar dilerim.


Cevap:

İllaki ameliyat mı olmak lazım baska büyütme yöntemleri yokmu?

?