Sabah Kalktığınızda Şişen Dudakların Sırrı Nedir?

Yayın Tarihi : 2016/07/29 19:37 • Güncelleme Tarihi : 2016/07/29 19:37 •
Bazı günler uyanıp aynayabaktığınızda şişkince bir dudak sizi karşılıyorsa vücudunuzun size anlatmakistediği bir şeyler olabilir
Sabah Kalktığınızda Şişen Dudakların Sırrı Nedir?

Bazı günler uyanıp aynayabaktığınızda şişkince bir dudak sizi karşılıyorsa vücudunuzun size anlatmakistediği bir şeyler olabilir. Hastalık arifesi ve gece geçirilen yüksek ateşliuyku sabah kalktığınızda dudaklarınızın şişmesine neden olabilir. Eğer herhangibir hastalığınız yoksa bu şişliğin en etkin ve geçerli nedeni yaşadığınız yoğunkaygı ve strestir. Dudakların farkında olmadan ısırılması ve sıkılması sabahşişkinliğini artırmaktadır. Bu durumda diş gıcırdatması ve çene ağrıları dagörülebilir.

Dünya doktorlarının ortak görüşlerinden birisi pek çok hastalığınstres kökenli olabileceğidir. Stres ya var olan bir hastalığın oluşmasına nedenoluyor ya da ilerleme hızı oldukça yavaş ve sizi fazla yıpratmayacak birhastalığı çok daha ağır geçirmenize neden oluyor. O nedenle uzun ve sağlıklıyaşama ulaşmak istiyorsanız yaşamınızda var olan stres ile mücadele yöntemlerigeliştirin, sabah mutlu ve sağlıklı uyanın. 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?