Sağlıklı Bir Erkeğin pen*s Boyu Ne Olmalı?

Yayın Tarihi : 2018/08/15 17:57 • Güncelleme Tarihi : 2020/10/21 13:51 •
Dünya genelinde erkeklerde bir sorun haline gelen bu konu her erkek egemen toplumda olduğu gibi ülkemizde en aşılmaz tabularından biridir pen*s boyu.Yetişkin erkeklerde normal pen*s boyu ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.
Sağlıklı Bir Erkeğin pen*s Boyu Ne Olmalı?

Dünya genelinde erkeklerde bir sorun haline gelen bu konu her erkek egemen toplumda olduğu gibi ülkemizde en aşılmaz tabularından biridir pen*s boyu.pen*s boyutu günümüzde iyi eğitim almış kişiler arasında bile güç ve otoritenin göstergesi olarak kabul edilebilmektedir. 
Normal bir erkekte pen*s boyunun doğumda ortalama 2.5 cm kadar olan gerilmiş pen*s boyu ergenlik öncesi dönemde 5-6 cm'ye kadar ulaşır. Ergenlikle beraber hemen hemen her erkek organının boyutu hakkında ciddi kuşkular, bunalımlar yaşar.
Ergenlikte pen*s boyu yaklaşık iki kat artar ve ortalama 8-10 cm ye kadar ulaşır. Ereksiyonda bu değer yaklaşık iki katına çıkar ve ortalama 16 cm boyunda olur.
Bununla birlikte pen*sin büyüklüğü kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Erekte pen*s boyu ortalama 16 cm olmakla beraber 11-18 cm arası pen*sler normal boyutlarda kabul edilebilir. 
pen*s boyu gerçekten önemlidir ama sağlıklı bir cinsel yaşam için tek başına yeterli değildir.
Kadında döllenmenin olabilmesi için erkeğin spermlerinin kadın vajinasının arkasına ulaşabilmesi gerekmektedir.
Bunun için ise 10 cm ve üzerinde bir pen*s boyu gerekmektedir

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?