Suyun Gerçekleştirme Gücünü Keşfedin

Yayın Tarihi : 2018/01/26 12:56 • Güncelleme Tarihi : 2018/01/26 12:56 •
Su, hayatın ta kendisidir
Suyun Gerçekleştirme Gücünü Keşfedin

Su, hayatın ta kendisidir. İnsanvücudunun %70 i sudur. Su iyi bir çözücü ve güzel bir tepkime ortamıdır. Şöyle ki,vücutta gerçekleşen tüm fizyolojik olaylar hücreler içinde, tükettiğiniz su ilegerçekleşir.

Su, kristal bileşimde biryapıdır. Yani suyun içindeki kristaller, içine hapsettiği bilgileri taşımaözelliğine sahiptir. İşte insan vücudunun her zerresine, her hücresineulaşmakta olan bu su kristalleri, içeriğindeki bilgileri hücreler yardımıylatüm hücrelere dağıtmakta ve yönetmektedir.

Bir yandan da şöyle birgerçek vardır ki; gerek fizyolojik, gerek psikolojik pek çok hastalık, beyindebiter ve insan yapmaya karar verdiği pek çok şeye odaklandığında yapamayacağıiş yoktur. İşte bunların hepsi birleştirildiğinde inanılmaz bir kuvvet ortayaçıkıyor.

Şöyle ki; hayatta başardıkçabaşarma, mutsuz oldukça daha mutsuzlaşma, iyileştim dedikçe güç bulma durumuvardır. Kimisi bunu evrene verilen mesaj olarak algılasa da olay bilimsel gerçeklerlede böyle bir olayın varlığından bahsedilebilir.

Ortamda bir kapta su olduğunudüşünün. Konuştuğunuz her kelime bu suyun içine nüfuz eder, kristallertarafından tutulur. Bu suyu içtiğinizde, kristaller önce ağızda, yemekborusunda, midede, kalpte, böbrekte… derken bütün vücudunuzda dolaşacak. Dolaştığıher organda farklı bir görev üstlenecek ve bu görevi yerine getirecektir. Taa kiidrar olup vücuttan atılana kadar. Bu kaptaki her suyu içtiğinizde yüklemişolduğunuz bu mesajlar fiziksel olarak da hücrelere işlenmiş olacak. İşte böylelikledüşünceleriniz, niyetleriniz kendini gerçekleştirmiş olacaktır.

İnsan hücreleri 21 günde kendiniyeniler. İşte buradan yola çıkarak en az 21 gün suyunuza işlediğiniz güzelmesajlar, belki de hayatınızda yolunda gitmeyen akışı düzeltecektir.  

Ayrıca içme suyuna verdiğinizgüzel mesajlar evdeki her bireyin hücrelerine nüfuz edeceğinden daha muhabbetlibir aile ortamı kurmayı dahi vücutlara emretmiş olacaksınız.

Su hayatın her yerindedir. Sadeceiçmek değil banyo yaparken, temizlik yaparken, yemek yaparken hep mutlu olun vesuyunuza hep güzel mesajlar verin ki; banyonuz cildinizi temizlerken yenilesin,temizlikle birlikte kötü enerji evden çıksın, yemekleriniz daha lezzetli olsun.

Suyun en kolay aldığımesajlar, sevgi sözcükleri ve şükürdür. Sağlığınız ve sahip olduğunuz değerleriçin şükrettiğinizde suyun mükemmel etkisini göreceksiniz. 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?