Tahlil.com'dan Sitemize Soru Soran Okurlarımız İçin Bilgilendirme

Yayın Tarihi : 2018/06/22 21:00 • Güncelleme Tarihi : 2018/06/22 21:00 •
Sayın ziyaretçilerimiz, sitemize zaman zaman farklı ve bilimsel olarak cevaplanması mümkün olmayan sorular gelmektedir
Tahlil.com'dan Sitemize Soru Soran Okurlarımız İçin Bilgilendirme

Sayın ziyaretçilerimiz, sitemize zaman zaman farklı ve bilimsel olarak cevaplanması mümkün olmayan sorular gelmektedir.Bu konuya dair Tahlil.com yönetiminin yapmış olduğu bilgilendirmeyi okurlarımızla paylaşıyoruz.
Tahlil.com un ana misyonu sitemize gönderilmiş tahlilleri yorumlayıp bunların hastalıklar ve klinik bulgularla ilişkisi hakkında okurlarını bilgilendirmektir.

Bir tahlil sonucu sorulmadan, hamile kalma olasılığım yüzde kaç, daha adını bile bilmediğimiz bir testin güvenilirliği nedir, sevgilimin spermi elime bulaştı hamile kalabilir miyim, sevgilim eşofmanımın üzerine boşaldı gebe olabilir miyim gibi bilgisizlikleri nedeniyle çok da mantıklı sorular sormayan okurlarımıza cevap vermek de zorlanıyoruz.

Bu tür bilimsel olmayan soruların cevaplanmasını da doğru bulmuyoruz ve en azından temel bazı bilgilerin öğrenilip daha sonra soru sorulmasını öneriyoruz.Tahlil.com’un nasıl farklı bir site olmasını hedefliyorsak okurlarımızın da farklı olmasını diliyoruz.Bu tür mantıksız sorulara cevap veren bazı sağlık siteleri veya forum siteleri olabilir.Bu tür sorular için Tahlil.com doğru adres olmayabilir. Tüm okurlarımızın bilgisine saygılarımızla duyururuz.

 Tahlil.com Ekibi

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?