York Test Türkiye Satış Müdürü Emre Teker,Tahlil.com'a Önemli Açıklamalarda Bulundu

Yayın Tarihi : 2018/06/22 21:00 • Güncelleme Tarihi : 2024/02/21 09:26 •
York Test Türkiye Satış Müdürü Emre Teker,Tahlil.com'a Önemli Açıklamalarda Bulundu

York Test Türkiye Satış Müdürü Emre Teker York Test ve düşük fiyatlarla gıda intoleransı testi olarak piyasaya sunulan testler hakkında Tahlil.com’a önemli açıklamalarda bulundu.
Emre Teker’in konuya dair , Tahlil.com vasıtasıyla yaptığı bilgilendirmeyi okuyucularımızla paylaşıyoruz.
’’Çeşitli fırsatlar sunan bazı internet sitelerinde, son derece düşük fiyatlarla"Gıda İntoleransı testi" adı altında bazı testler satıldığı bilgisi üzerine halkımızı dikkatli olmaları konusunda uyarmak isteriz.
Özellikle kampanya yapan bazı internet sitelerinde, "Gıda İntoleransiTesti" adı altında, aslında bilimsel hiç bir dayanağı olmayan, Akupunktur metodu adı altında, alternatif tıp olarak geçen testler satılmaktadır.
Önemle belirtmek isteriz ki bu testlerin, York Test şirketinin hizmetini verdiği kan numunesi ile yapılan ve Ig G antikorlarının analizi esasına dayanan tahlil yöntemi ile hiç bir ilişkisi yoktur ve alternatif teşkil etmemektedir.
York Testi bilimsel kaynaklara ve araştırmalara dayanan ve bilim dünyası tarafından kabul edilmiş bir testtir.*Gıda intoleransı testi sonucunda kişinin hayatının geri kalan döneminde beslenme alışkanlığı düzenlenmektedir ve bilimsel temeli olmayan ve sonuçları tartışmalı testlerin son derece riskli olduğu kişinin hayat kalitesini düşüreceği bir gerçektir.
Bu konuda halkımıza dikkatli olmalarını ve yanlış yönlendirme yapan bu kurum ve test yöntemlerini iyi araştırmalarını tavsiye ediyoruz.'' 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?