Benim beta HCG tahlilim 100 sonra 95-60-71 bugün de 20 ye düşmüş…

Benim beta HCG tahlilim 100 sonra 95-60-71 bugün de 20 ye düşmüş en son adet tarihim 23 Kasım dış gebelik mi vardir?

Tahlil.Com Cevabı:

Sonuç olarak sağlıklı bir gebelik olmadığını söyleyebiliriz.Kimyasal gebelik ilk akla gelen seçenek.Ancak doktorunuz muayene ve gerekirse isteyeceği tahlillere göre dış gebelik veya diğer alternatifler üzerinde de inceleme yapacaktır.

A
SORU SOR

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

DİĞER SORULAR

CRP yüksekliği ne anlama geliyor. Normal değerler 0-5 arası iken 0.76 ne gibi bir anlam ifade edebilir?

25/04/2019
CRP yüksekliği ne anlama geliyor. Normal değerler 0-5 arası iken 0.76 ne gibi bir anlam ifade edebilir?
Cevap: 0,76 çıkan CRP değeriniz normal olarak gözüküyor.CRP yüksekliğinin ne anlama geldiğine dair aşağıda gerekli bilgileri bulabilirsiniz:CRP yüksekliğinde ilk olarak akla enfeksiyon…
DEVAMINI GÖR
CRP değerim 48 e yükselmis nefes alamama cigerlerimde çok aşırı batma hissiyle 4 gün boyunca acile gittim

18/04/2019
CRP değerim 48 e yükselmis nefes alamama cigerlerimde çok aşırı batma hissiyle 4 gün boyunca acile gittim
Cevap: CRP sıklıkla istenen bir tahlil türü olup  akut faz reaktanıdır. Tahlil sonucunuzda CRP değeri yüksek olarak görülüyor.CRP yüksekliğinde ilk olarak akla enfeksiyon…
DEVAMINI GÖR
HIV 1 IgG ve HIV 1 Grup O 4.91 ( + ) POZİTİF ne anlama geliyor?

17/04/2019
HIV 1 IgG ve HIV 1 Grup O 4.91 ( + ) POZİTİF ne anlama geliyor?
Cevap: Bu test sonucuna göre HIV testi pozitif çıkmış.Ancak bu testin Western Blot testi ile ddoğrulanması gerekiyor.Muhtemelen doktorunuz ilave testler isteyecektir.
DEVAMINI GÖR
Beta hcg degerim 3649 cikti acaba hamilemiyim?

15/04/2019
Beta hcg degerim 3649 cikti acaba hamilemiyim?
Cevap: Tahlil.com'a sormuş olduğunuz Beta HCG  sonucunu değerlendirdik.Beta HCG değerinin  hamilelik lehine.Fakat tek başına bu Beta HCG değerine bakarak hamilelik tanısı kesin olarak koyulamaz.Doktorunuzun…
DEVAMINI GÖR
Hocam affınıza sıgınarak erkek erkege ilişkiye girmistim evlenirken ortaya cikar mı?

15/04/2019
Hocam affınıza sıgınarak erkek erkege ilişkiye girmistim evlenirken ortaya cikar mı?
Cevap: Evlenirkken muayene sırasında veya karşı taraf tarafından anlaşılacak bir durum değildir.Ancak cinsel tercihinizi de göz önünde bulundurarak evlilik öncesi en uygun kararı almanızı…
DEVAMINI GÖR
Tiroid testi sonuçlarımı yorumlar mısınız? TSH = 7.1 T4= 0.8 ANTİ TG = 480

15/04/2019
Tiroid testi sonuçlarımı yorumlar mısınız? TSH = 7.1 T4= 0.8 ANTİ TG = 480
Cevap: Tiroid test sonucunuzu inceledik. Sonuçlarınız normal değil.Otoimmün bir tiroid bezi hastalığınız olabilir.Hashimato ilk akla gelen. Endokrinoloji bölümüne muayene ve kesin…
DEVAMINI GÖR
Kandaki sedimentasyon, crp yüksekliği ne anlama gelir?

14/04/2019
Kandaki sedimentasyon, crp yüksekliği ne anlama gelir?
Cevap: Sedimantasyon testi ile birlikte CRP testinin yüksek çıktığı durumlarda ilk olarak akla enfeksiyon ihtimali gelir. Her 2 testin de yüksekliği hangi durumlarda olabilir konusunda aşağıdaki…
DEVAMINI GÖR
Boğaz kültürü sonucuna göre normal flora bakterileri üredi çıktı.Ne anlama geliyor?

14/04/2019
Boğaz kültürü sonucuna göre normal flora bakterileri üredi çıktı.Ne anlama geliyor?
Cevap: Boğaz kültürü sonucunda normal flora bakterileri bulunduğunun belirtilmesi normal bir durumdur.Bir hastalık göstergesi değildir.
DEVAMINI GÖR
Prolaktin 12.70 normal bir değer mi?

13/04/2019
Prolaktin 12.70 normal bir değer mi?
Cevap: Evet bu sonuç normal bir değer. Prolaktin testi noırmal değerlerine dair detaylı bilgi almak için Tahlil Sözlüğü bölümüzdeki ilgili bölümü okumak…
DEVAMINI GÖR
Sedimentasyon 1/2 = 3mmrn Sedimentasyon 1= 8 degerlerim normal mi?

11/04/2019
Sedimentasyon 1/2 = 3mmrn Sedimentasyon 1= 8 degerlerim normal mi?
Cevap: Bizlere sorduğunuz tahlilleri inceledik, Tahlil sonuçlarınız normal.Herhangi bir problem veya sorun görülmüyor tahlil sonucunuzda.
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Beyaz Küre (lökosit) Düşüklüğü Nedir ?
Kanımızın içerisinde bulunan beyaz kan hücrelerindeki sayının az olması yani lökositlerin düşüklüğüdür.Bu duruma lökopeni de denir.
Beta HCG Testi: Beta HCG Değerleri Yorumlanması ve Hesaplanması
Bu makalemizden, gebelik testi olan Beta hCG ve hCG'nin ne olduğunu, aralarındaki farkları, nasıl üretildiklerini, ne zaman ortaya çıktılarını ve hamile olduğunuz zaman hCG değerlerinizin…
Progesteron Testi, Progesteron Değerleri
Progesteron kadınlarda yumurtalıklar tarafından salgılanan bir cinsiyet hormonudur.Progesteron testi üreme çağındaki kadınlarda sıklıkla istenen bir hormon tahlilidir.Klinik uygulamalarda…
Progesteron testi yumurtlama olduğunda en az kaç olmalıdır?
Kadınlarda özellikle adet döngüsünün luteal fazında yumurtlama olup olmadığının araştırmak için doktorlarca progesteron hormon testi sıklıkla istenmektedir.
Uyku Bozuklukları Nedir?
Uyku günlük yaşamın bir sure için kesintiye uğraması ya da boşa geçen zaman değil, aslında bir zihinsel ve fiziksel sağlığımızı her gün yenilememiz için önemli…
Shiftlag Hastalığı Olanlarda Kalp Rahatsızlıkları Daha çok Görülüyor
Shiftlag; vardiyalı çalışanlarda görülen, gece ve gündüz kavramının vücut tarafından kavranamamasından ortaya çıkan bir hastalıktır.
Gençlerde Şizofreni Nasıl Fark Edilir?
Gençlerde şizofreniyi fark etmek oldukça zordur. Peki Belirtileri nelerdir ve nasıl davranmak gerekir? Gençlerde şizofreniyi fark etmek ve erken evrede doktora başvurmak için…
Kalsiyum, Ca Testi Normal Değerleri ve Kullanımı
Kalsiyim ( Ca) testi doktorlarca sıklıkla istenen biyokimyasal testlerden biridir.Kalsiyum testi normal değerleri ve kullanımına dair yazımızda detaylı bilgiler bulacaksınız.Kalsiyum testi sonuçlarının…
Hemoglobin (Hb) Testi Nedir?
Hemoglobin ,Hemogram yani kan sayımı testleri arasında olan ve kansızlık (anemi) bulgularında düşük çıkan bir kan testidir.Tam kan sayomı diğer adıyla da hemogram testinin önemli…
Lenfoma Belirtileri Nelerdir?
Bu makalemizde, vücudunuzda şişen lenf bezlerinin ne olduğunu, ne anlama geldiğinii teşhisinden tedavisine kadar her şeyi görmeniz mümkündür..Bir lenf bezi hastalığı olan lenfomanın…
Lösemi Nedir? Lösemi Türleri ve Belirtileri Nelerdir?
Bu yazımızda löseminin ne olduğunu,teşhisinin ve tedavisinin nasıl yapıldığına dair, kimlerde ortaya çıkabileceğine dair tüm bilgileri bu makalemizden öğrenebilirsiniz. Daha fazla…
Soğuk Hava Romatizma Yapar mı?
Soğuk ve nemli havalarda eklemleriniz mi sızlıyor? O zaman bu yazımızı mutlaka okuyun çünkü bu yazımızda romatoid artrit dediğimiz yani eklem iltihaplanması olarak da bilinen rahatsızlığın…