CRP 18.6 RF <10 SEDİM 60 Dk. 18 çıktı hocam normal değerler…

CRP 18.6 RF <10 SEDİM 60 Dk. 18 çıktı hocam normal değerler ise crp 0 -5 RFİSE 0-14 SEDİM BİR SAAT İSE - <5 DİR Otapedi doktoru bu talliller sonucnda bana ciflosin 750 mg tb Biofenac 100mg tb ve Thermove krem verdi idr.bana 15gün snr.gel dedi.2 aydır dizlerimden aşağısı ağryor bede RF mi var

Tahlil.Com Cevabı:

CRP sıklıkla istenen bir tahlil türü olup  akut faz reaktanıdır. Tahlil sonucunuzda CRP değeri yüksek olarak görülüyor.CRP yüksekliğinde ilk olarak akla enfeksiyon ve/veya  romatizmal durumlar akla gelir.CRP yüksekliğine dair aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgi bulabilir ve bu konuda sorulmuş benzer soru ve verilmiş cevapları okuyabilirsiniz.CRP YÜKSEKLİĞİ NEDİR?

A
SORU SOR

YORUM YAP

Yorum yapilmeniz için üye girişi yapmalısınız. Giriş yapmak için tıklayınız...

DİĞER SORULAR

CRP yüksekliği ne anlama geliyor. Normal değerler 0-5 arası iken 0.76 ne gibi bir anlam ifade edebilir?

25/04/2019
CRP yüksekliği ne anlama geliyor. Normal değerler 0-5 arası iken 0.76 ne gibi bir anlam ifade edebilir?
Cevap: 0,76 çıkan CRP değeriniz normal olarak gözüküyor.CRP yüksekliğinin ne anlama geldiğine dair aşağıda gerekli bilgileri bulabilirsiniz:CRP yüksekliğinde ilk olarak akla enfeksiyon…
DEVAMINI GÖR
CRP değerim 48 e yükselmis nefes alamama cigerlerimde çok aşırı batma hissiyle 4 gün boyunca acile gittim

18/04/2019
CRP değerim 48 e yükselmis nefes alamama cigerlerimde çok aşırı batma hissiyle 4 gün boyunca acile gittim
Cevap: CRP sıklıkla istenen bir tahlil türü olup  akut faz reaktanıdır. Tahlil sonucunuzda CRP değeri yüksek olarak görülüyor.CRP yüksekliğinde ilk olarak akla enfeksiyon…
DEVAMINI GÖR
HIV 1 IgG ve HIV 1 Grup O 4.91 ( + ) POZİTİF ne anlama geliyor?

17/04/2019
HIV 1 IgG ve HIV 1 Grup O 4.91 ( + ) POZİTİF ne anlama geliyor?
Cevap: Bu test sonucuna göre HIV testi pozitif çıkmış.Ancak bu testin Western Blot testi ile ddoğrulanması gerekiyor.Muhtemelen doktorunuz ilave testler isteyecektir.
DEVAMINI GÖR
Beta hcg degerim 3649 cikti acaba hamilemiyim?

15/04/2019
Beta hcg degerim 3649 cikti acaba hamilemiyim?
Cevap: Tahlil.com'a sormuş olduğunuz Beta HCG  sonucunu değerlendirdik.Beta HCG değerinin  hamilelik lehine.Fakat tek başına bu Beta HCG değerine bakarak hamilelik tanısı kesin olarak koyulamaz.Doktorunuzun…
DEVAMINI GÖR
Hocam affınıza sıgınarak erkek erkege ilişkiye girmistim evlenirken ortaya cikar mı?

15/04/2019
Hocam affınıza sıgınarak erkek erkege ilişkiye girmistim evlenirken ortaya cikar mı?
Cevap: Evlenirkken muayene sırasında veya karşı taraf tarafından anlaşılacak bir durum değildir.Ancak cinsel tercihinizi de göz önünde bulundurarak evlilik öncesi en uygun kararı almanızı…
DEVAMINI GÖR
Tiroid testi sonuçlarımı yorumlar mısınız? TSH = 7.1 T4= 0.8 ANTİ TG = 480

15/04/2019
Tiroid testi sonuçlarımı yorumlar mısınız? TSH = 7.1 T4= 0.8 ANTİ TG = 480
Cevap: Tiroid test sonucunuzu inceledik. Sonuçlarınız normal değil.Otoimmün bir tiroid bezi hastalığınız olabilir.Hashimato ilk akla gelen. Endokrinoloji bölümüne muayene ve kesin…
DEVAMINI GÖR
Kandaki sedimentasyon, crp yüksekliği ne anlama gelir?

14/04/2019
Kandaki sedimentasyon, crp yüksekliği ne anlama gelir?
Cevap: Sedimantasyon testi ile birlikte CRP testinin yüksek çıktığı durumlarda ilk olarak akla enfeksiyon ihtimali gelir. Her 2 testin de yüksekliği hangi durumlarda olabilir konusunda aşağıdaki…
DEVAMINI GÖR
Boğaz kültürü sonucuna göre normal flora bakterileri üredi çıktı.Ne anlama geliyor?

14/04/2019
Boğaz kültürü sonucuna göre normal flora bakterileri üredi çıktı.Ne anlama geliyor?
Cevap: Boğaz kültürü sonucunda normal flora bakterileri bulunduğunun belirtilmesi normal bir durumdur.Bir hastalık göstergesi değildir.
DEVAMINI GÖR
Prolaktin 12.70 normal bir değer mi?

13/04/2019
Prolaktin 12.70 normal bir değer mi?
Cevap: Evet bu sonuç normal bir değer. Prolaktin testi noırmal değerlerine dair detaylı bilgi almak için Tahlil Sözlüğü bölümüzdeki ilgili bölümü okumak…
DEVAMINI GÖR
Sedimentasyon 1/2 = 3mmrn Sedimentasyon 1= 8 degerlerim normal mi?

11/04/2019
Sedimentasyon 1/2 = 3mmrn Sedimentasyon 1= 8 degerlerim normal mi?
Cevap: Bizlere sorduğunuz tahlilleri inceledik, Tahlil sonuçlarınız normal.Herhangi bir problem veya sorun görülmüyor tahlil sonucunuzda.
DEVAMINI GÖR
TÜM CEVAPLANMIŞ SORULAR
Lazer Epilasyon İçin En Uygun Zaman Nasıl Ayarlanır?
İstenmeyen tüylere kalıcı ve sağlıklı bir çözüm üretmek için lazer epilasyon en uygun yöntemdir
Kalpte Ritim Bozukluğu
  Kalp ritim bozukluğu kalbin çok hızlı atması ya da çok yavaş atması veya düzensiz atması gibi durumlarda meydana gelir
D Vitamini Eksikliğinin Belirtileri Nelerdir ?
Vücut metabolizmasında beslenme yoluyla alınması gereken vitaminlerin önemli bir yeri vardır
Katarakt Oluşumu
Göz bebeğinin arkasında bulunan ve görmeyi sağlayan göz merceği vardır
Sünnet Nedir?
Sünnet, peniste idrar yolu açıklığı önünde katlanan deri parçasının alınma operasyonudur
Sünnet Sonrası Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
Sünnet, hafif sayılabilen bir müdahale olsa da yine de cerrahi bir işlemdir ve ciddiye alınması gerekir
Sarılık ( İkter) Nedir ve Belirtileri Nelerdir?
Kandaki bilirubin düzeyinin artması sonucu deri, göz ve mukozaların sarı renk alması durumuna sarılık denir
Hangi Yiyecekler Gaz Yapar?
Gaz sancısı geldiğinde insanı deliye çeviren, bir de şişkin bir karınla bizi gezmek zorunda bırakan, çoğu zaman rahatsızlık veren bir durumdur
Argan Yağı Nedir?
Argan yağı dökülen saç ve kırılan tırnaklara çözüm olabilir
Antikorla İle Gelen Bağışıklık
Eskiden insanlığa büyük kayıplar verdiren pek çok hastalık günümüzde hafif olarak atlatılıyor
Hamilelikte Rahat Uyumak İçin Öneriler
Hamilelik sürecinin özellikle ilerleyen zamanlarda genişleyen karın ve hareketlenen bebekle birlikte uyumak gerçekten güçleşir