Iliskiden 3 gun sonra yani 4. Gün yerleşme kanamasi gelmesi mümkün müdür ?

Yayın Tarihi : 2019/03/29 22:56 • Güncelleme Tarihi : 2019/03/31 21:20

Iliskiden 3 gun sonra yani 4. Gün yerleşme kanamasi gelmesi mümkün müdür ? Tam adet dönemimdi ama normale göre kısa sürdüğü için korktum. Toplam kanamanda 4 gün sürdü . Bittikten Sonra test yaptım negatif çıktı . Sizce baska risk varmidir


Tahlil.com Cevabı :

Üstüne görme kadınlar tarafından sıklıkla  merak edilip araştırılan ancak çoğunlukla da iyi bilinmeyen bir konudur.Ne yazık ki bu konuda internet ortamında bir çok yanlış bilgi de bulunmaktadır.
Öncelikle size şu konuyu belirtmeliyiz.Üstüne görme vajinal bir kanama olup nadiren görülen bir durumdur.Kadınlar arasında yerleşme kanaması olarak da bilinir.
Üstüne görme gebe olan kadınlarda görülür.Sıklıkla adet kanaması ile  de karıştırıldığından oldukça merak edilmektedir
Üstüne görmeyi adet kanaması ile ayırt etmek çok kolaydır.
Adet kanamasını hamile olmayan kadınlar görürken üstüne görme olarak da bilinen yerleşme kanamasını gebe olan kadınlar görür.Böyle bir şüphe olduğunda kanamanın adet kanaması olup olmadığını anlamak için basit bir gebelik testi yapılması yeterlidir.
Kanama adet kanamasıysa gebelik testi negatif, üstüne görme ise gebelik testi pozitif olacaktır.
Ayrıca üstüne görme kanaması  normal adet kanamasından çok daha hafiftir, kanama miktarı azdır ve kanama daha  düzensizdir.
Adet kanaması daha çok miktarda kanama ile seyretmektedir.  

Aşağıdaki yazımızda üstüne görme ile adet kanaması arasındaki farkları öğrenebilirsiniz.Ayrıca üstüne görmenin ne olduğu ve nasıl bir kanama olduğuna dair de detaylı bilgi alabilirsiniz.

Üstüne görme adet kanamasından nasıl ayırt edilir?

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 0 Adet Yorum Gelmiş
?