Kiz arkadasimla cuma sabah surtunmeli iliski yasadik. cumartesi aksam norlevo hapi icti. kiz arkadasim iliskiyi yasadiktan sonra hamile olacak?

Yayın Tarihi : 2013/07/07 16:05 • Güncelleme Tarihi : 2018/11/29 18:09

iyi gunler. kiz arkadasimla cuma sabah surtunmeli iliski yasadik. cumartesi aksam norlevo hapi icti. kiz arkadasim iliskiyi yasadiktan sonra hamile olacak diye kafasina cok takti psikolojisi bozuk. 2 gundur kasiklari agriyormus. adet zamanida yaklasik bu zamanlardaymis fakat adet olmadi halen. kasiklarinin agrimasini adet donemi agrilarina benzettigini soyluyor. ve 2 gundur vajinasindan akintilarda geliyomus. fakat dun idrar tahlili ve ultrasona gorundu doktor bi sorun olmadigini soylemis. ama biz hala supheliyiz. bu kasik agrilarinin ve akintinin sebebi nedir? regl gecikmesi yasiyor. bunun sebebi stres olabilir mi? yardimci olursaniz sevinirim.


Tahlil.com Cevabı : Belirtiniz tür ilişkilerde hamilelik olasılığı yok denecek kadar azdır. Meni yani spermler vajinaya temas edince az da olsa bir hamilelik ihtimalinden söz edebiliriz.,Bu tür bir şüpheniz varsa tedbiren beklenen adet tarihinde en az 1 hafta gecikme olursa test yaptırabilirsiniz.Konuya dair aşağıda çok daha detaylı bilgi bulabilir,  bu konuda sorulmuş benzer soru ve cevapları okuyabilirsiniz.Sürtünme yoluyla kurulan ilişkilerde hamilelik ihtimali ne orandadır?http://tahlil.com/surtunme-ile-iliski-sonrasi-hamile-kalinir-mi

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 0 Adet Yorum Gelmiş
?