kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilşkiye girdim kız arkadşm çıplak benim ise üstümde boxer vardı .

Yayın Tarihi : 2013/03/11 18:57 • Güncelleme Tarihi : 2021/06/27 08:27

 Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilşkiye girdim kız arkadşm çıplak benim ise üstümde boxer vardı üstündeyken boxerıma boşaldım kız arkdşm ıslaklık pek hissetmemiş ilişkiden hemen sonra temizlenmedi hamile kalma riski var mı acil cevap bekliyoruzzz.... çok stresliyiz


Tahlil.com Cevabı : Sizin gibi cinsel bilgisi olmayıp bir de bu işi yaparken üzerinde çamaşır veya giysi bulunduranları bilgilendirici bir yazı hazırladık, okumanızda yarar var.http://tahlil.com/elbise-ve-camasir-varken-iliskide-hamile-kalinir-mi

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 3 Adet Yorum Gelmiş
g********** :

merhaba,adetlerim 1hafta sürer nişanlımla adet dönemimin son 2 veya 3. gününde sürtünme yoluyla birlikte olduk. üzerime boşalmadı ama zevk suyunun gelip gelmediğini bilmiyorum bu ayda adetimin bitmesinden sonraki 18. günde adet oldum dönem dönem geç geldiği olmuştu ama ilk kez erken geldi 


Cevap:

Adet gören birinin hamile olma  olasılığı yoktur.Bu konuda ne yazık ki, bir çok internet sitesinde yalan yanlış bilgiler yer almakta ve okurlarımızın da kafası karışmaktadır.
Adet gören birinin neden hamile olamayacağına  dair Tahlil.com'da defalarca soru cevapladık ve bilgilendirici yazılar yazdık.
Size önerimiz aşağıda sizin için hazırladığımız bağlantıları dikkatle okuyarak konuya dair bilgi sahibi olmanız.


Üstüne görme olarak da bilinen ve gebelerde görülen yerleşme kanaması da sıklıkla adet görmekle karıştırılıyor, aşağıdaki yazımızda da adet görme ile üstüne görme arasındaki farkın ne olduğu anlatılıyor, bunu da okumanızı öneriyoruz.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.

s*********** :

benim adetlerim düzenli gelirdi hep ekim 9unda kasım 3unde aralıgın 6sında geldi ama ocak ayında 18sınde geldi test yaptım negetif cıktı suan hastayım 3uncu gunu ama gecen aya kadar cok gelırdı sımdı az gelıyor hamıle olabılırmıyım acaba


Cevap:

Yaşadığı ilişki sonrası adet gören birinin hamile olmasının mümkün olmadığını söyleyebiliriz.

Halk arasında üstüne görme denen tıp dilinde de yerleşme kanaması olarak bilinen ve adet kanamasından tamamen farklı bir kanama vardır.
Ne yazık ki bu konuda internette yalan yanlış bilgiler dolaşıyor.Üstüne görme kanaması asla adet kanaması gibi yoğun olmaz.Zaten gebeliklerde nadiren görülen bir durumdur.
Üstüne görme ile adet kanaması nasıl ayırt edilir konusunda detaylı bilgi almak isterseniz tıklayınız....

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.

b*********** :

Hocam merhabalar; cevaplr mevcut fakat net bir fikre sahip olamadım. Kız arkadaşımla adetinin bitiminden 3 gün sonra sürtünme yolu ile ilişkiye girdk. Boşalma oldu fakat vajinaya değil, kendi üzerme oldu ve hemen gidip sabunlu su ile yıkadım. Ardından idrarımı yaptım sonra tekrar devam ettik. pen*sin vajinaya temasından dolayı p. sıvısından hamilelik riski var mı? (Tam birleşme kesinlikle olmadı)


Cevap:

Tam birleşme olmadığına göre hamilelik çok düşük ihtimal.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.

?