Korunmalı ilişki, korunmasız ağızdan şeklinde bundan 1 hafta sonra halsizlik yaşadım 11.gün hiv combo yaptırdım negatif. 14. Günde hiv ultra duo yaptırdım

Yayın Tarihi : 2019/03/31 15:45 • Güncelleme Tarihi : 2019/03/31 18:09

Merhaba şüpheli temas yaşadım. Korunmalı ilişki, korunmasız ağızdan şeklinde bundan 1 hafta sonra halsizlik yaşadım 11.gün hiv combo yaptırdım negatif. 14. Günde hiv ultra duo yaptırdım. Bunun sonucu da antikor 0.08, antijen 0.13 çıktı referans deger <0.25 negatif olarak yazıyor fakat antijenin böyle çıkması beni endişelendirdi. Antijenin bir anlamı mevcut mudur?


Tahlil.com Cevabı :

HIV testi  erken yapılmış size . Bazı özel laboratuvarlar  para kazanmak için erken sürelerde ve sadece sizlerden gelen istek  üzerine  HIV testi yapmakta. Tahlil.com olarak sizlere önerimiz tercihen bir enfeksiyon hastalıkları uzmanına başvurmadan asla kendi başınıza HIV testi yaptırmamanız yönünde.İlişki durumunuz ve risk faktörlerinizi de göz önüne alarak size ne zaman test yapılacağı konusunda en doğru bilgiyi verecektir.
Devlet kuruluşlarına başvurup muayene olabilir ve ücret ödemeden testinizi sosyal güvenceniz de varsa yaptırabilirsiniz.

HIV ile ilgili araddığınız tüm bilgiler, hastalığın belirtileri ve testin ne zaman yapılacağına dair aşağıda detaylı bilgi bulabilirsiniz.
 

 

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 0 Adet Yorum Gelmiş
?