Normalde adetim düzenliydi bu ay boyle oldu bhcg testim 1.20 cıktı hamıle mıyım gebelık testı yapmama gerek varmı

Yayın Tarihi : 2020/04/21 23:58 • Güncelleme Tarihi : 2020/04/24 19:29

Son adetim 10 nisanda bitti. 13 nisanda sevgılımle yakınlastım sürtünmeyle birşeyler yasadık bakıreyım içime gırmedı sonra kıyafetlerı kapattık ve o bosaldı. 19 nisanda benden kahverengı lekeler ve sonrasında normal kan geldı 3 gun gundur suruyo adet gıbı karnım belımde agrıyo. Normalde adetim düzenliydi bu ay boyle oldu bhcg testim 1.20 cıktı hamıle mıyım gebelık testı yapmama gerek varmı


Tahlil.com Cevabı :

Merak etmeyin bu durumda hamilelik ihtimali bulunmuyor.

Sizin de benzer bir sorunuz varsa uzmanlarımıza 7/24 sorunuzu sorabilirsiniz.
Tıklayın, Hemen Sorunuzu Sorun.


Bu Gönderiye 2 Adet Yorum Gelmiş
M****************** :

17 Mart’ta sürtünerek ve kıyafeyli ilişki sonrası 15 gün sonra adet oldum bu ayda olursam ihtimal ortadan kalkar mı nolur cevap verin


Cevap:

Korunmalı veya korunmasız bir cinsel beraberlik sonrası adet görülmüş olması, bu ilişki nedeniyle gebelik olasılığının ortadan kalktığını gösteirir.

Bu durumda hamilelikten söz edemeyiz.

 

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.

M****************** :

Sürtünme ile ilişki yaşayıp adet oldum bu ayda adet olursam risk kalkar mı


Cevap:

Sürtünme yoluyla cinsel beraberlik  özellikle evlilik öncesi  genç çiftler tarafından  çok sık başvurulan bir yöntemidir.Bakire kızlar bakireliklerine zarar gelmesin diye bu ilişkiyi sıklıkla tercih etmektedir.
Tahlil.com'da bu konuda binlerce soru yanıtladık.Elimizden geldiğince de sizin gibi genç okurlarımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz .
Sürtünerek boşalma sonrası, sperm hücrelerinin vajina içine girmesi halinde bir hamilelik olasılığı bulunmaktadır.Bu da çok yüksek bir olasılık değildir.
Fakat  bu konuda bir endişeniz var ise ve beklenen adet tarihinde de en az 1 haftalık bir gecikme olursa gebelik testi yapılması kafanızı rahatlatacaktır.
Konuya dair yazdığımız yazı, verdiğimiz cevaplar ve bu konuda Tahlil.com doktorlarının uyarı ve önerilerini okumak için tıklayınız....

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.

?