Arkadan İlişkide Hamile Kalınır mı?

Yayın Tarihi : 2019/01/31 03:49 • Güncelleme Tarihi : 2023/04/18 12:23 •

Arkadan ilişki (an*l ilişki, ters ilişki) özellikle gençlerin ve bakire kadınların oldukça fazla tercih ettiği bir cinsel ilişki türüdür Fantezi amacıyla veya cinsel yaşamın renklenmesi amacıyla arkadan ilişkiye giren çiftler de vardır. Tahlil.com olarak “Arkadan ilişkiye girdim, hamilelik riski var mı?” gibi çok sayıda soru alıyoruz. Bu yazıda tüm bu sorulara genel bir cevap verip okurlarımızı bilgilendirmeyi hedefliyoruz. Arkadan ilişkide hamile kalınır mı? sorusu hakkında  merak ettiğiniz bilgilei aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.

Arkadan İlişkide Hamile Kalınır mı?

Arkadan İlişki Nedir?

Arkadan ilişki; erkek uyarılmış cinsel organının, kadının vajinası ile değil de anüsüyle birleşmesi sonucu oluşan ve doğal olmayan bir ilişki türüdür. Anüs her insanda bulunan ve kalın barsak ve rektumdan boşaltım yapmaya yarayan bir açıklıktır. Anüs ve an*l kan*l sinirler ve damar uçları bakımından zengindir, hassas ve duyarlı bir bölge olduğu için cinsel ilişki sırasında özellikle erkekler tarafından tercih edilebilir.

Çiftler tarafından arkadan ilişkinin tercih edilmesinin çeşitli sebepleri vardır.Bu sebepler iki başlıkta değerlendirilebilir.

1.Erkekler arkadan yani ters ilişkiden daha çok zevk alındığına inanır. an*l kan*l ve anüsün dar olması sebebiyle, an*l kan*l pen*si daha sıkı saracağından erkeklerde bu ilişki türünden daha çok zevk alındığına dair bir inanış vardır.
Bazı kadınlar da bu ilişki türünden zevk aldıklarını belirtip kimi zaman arkadan ilişki isteyebilir. Ancak şurası bir gerçektir ki, kadınların önemli bir bölümü arkadan ilişkinin ağrılı olması sebebiyle bu ilişkiyi tercih etmek istemez.

2.Kadının bekaretinin bozulmasını istememesi. Evlilik öncesi cinsel yakınlık kurmak isteyen çiftler özellikle bakireliğe zarar gelmemesi için arkadan ilişkiyi tercih etmek zorunda kalabilir.Bu durumda doğal olarak hamilelik olasılığı da son derece düşük olacaktır.

Genellikle genç yaşlarda arkadan ilişkiye giren kadınlarda, erkeğin an*l kanala veya anüs çevresine boşalması sonrası bir  hamilelik korkusu oluşuyor. Bunun sebeplerinden biri de bilgi eksikliğidir. Hamileliğin nasıl gerçekleştiğini anlatan yazımızı okumak için  

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?