Tahlil Sonuçlarını Değerlendirme Programı Nedir?

Yayın Tarihi : 2020/12/16 12:23 • Güncelleme Tarihi : 2022/11/01 09:37 •

Tahlil.com tarafından tahlil sonuçlarını değerlendirme programı geliştirildi. Bu programa Tahlilmatik adı verildi. Bu yazımızda sizleri Tahlilmatik hakkında kısaca bilgilendirelim istiyoruz.

Tahlil Sonuçlarını Değerlendirme Programı Nedir?

Tahlil Sonuçlarını Değerlendirme Programı Nedir?

Tahlilmatik bir Tahlil.com buluşudur. Dr.Cem ARGUNDr.Oğuz Alp Gürbüz ve Dr.Mustafa Cesur tarafından oluşturulan bir kurul tarafından geliştirilmiştir.

Tahlilmatik 350 000 den fazla ziyaretçimiz tarafından kullanılan  bir tahlil sonuçlarını değerlendirme programıdır. Gebelik testi sonucu, böbrek ve karaciğer fonksiyonları, diyabet şüphesi, kısırlık, prostat kanseri, guatr hastalığı, sarılık, kansızlık (anemi), HIV enfeksiyonu testi gibi konularda merak edilen tahlil sonuçlarınızı Tahlilmatiğe girerek tahlil sonuçlarınız hakkında 7/24 ön bilgi alabilirsiniz.

Tahlilmatik programı anlık olarak tahlil sonuçlarını değerlendirme programını kullanan kişilere dair kullanım sayısını ve programın cevapladığı soruyu göstermektedir.

Sizler de Tahlilmatik kullanarak tahlil sonuçlarınız hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tahlilmatik Nasıl Kullanılır?

Doktorunuzun farklı bir önerisi yok ise sabah aç karına iken yaptırdığınız kan tahlilleri en sağlıklı sonucu verir.Sonuçlarınızın Tahlilmatik tarafından en doğru şekilde yorumlanması için sabah aç karına verdiğiniz tahlil sonuçlarını girmenizi öneririz.Tahlil sonuçlarınızı girerken sonuç raporunu dikkatle okuyup tahlilinizin sonuç değerini özenle giriniz.Yanlış girilen tahlil değerleri tahlil sonucunun yanlış yorumlanmasına sebep olacaktır.

Tahlilmatik programı, merak ettiğiniz tahlil ile ilgili değerlerinizi ilgili alana girmeden önce sonuçlarınızı nasıl ve hangi parametreler olarak girmeniz gerektiğini açıklamaktadır.

Tahlilmatik kullanmak için hemen tıklayınız.Ücretsizdir.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.



Yorumlar

Yorum
?